• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

aa niye ki? bende çalışıyor. Halit Yerebakan, gluten yazıp bakın. Siyez ile normal un farkı
yalnıızz ağzım açık izledim
gerçekten çok güzel bilgi verici bi deney
ekmek yemicem artık :D
en azından deniycem

Ayrıca video'yu yalanlayanlar tam bi şaklaban.

1 dilim ekmek yesem karnım şişer ağrır benim, ama 1 somun siyez ekmeği yesem bile, gram rahatsızlık vermiyor. Bizzat defalarca test edilmiştir :KK70:

Sen de iyi ki varsın Summer. Valla 51 kilocuğunla bile şu azim var ya sende, acayip motivasyon kaynağı oldun bana :super:

Oyleyse ne mutlu bana. :)

Senelerdir 50'lerde dolanıyorum, zayıfım güya. Buna rağmen istediğim şeyi giymemek, giydiğim her şeyde bir yerlerimi kamufle etme gereği duymak veya birilerini fit görünce imrenmek falan öyle canıma tak etti ki...

Bizim de bu özgürlüğümüz neden olmasın ki? İnşallah tiril tiril giyenebileceğimiz o günleri de görürüz. :dua:

Ayrıca video'yu yalanlayanlar tam bi şaklaban.

1 dilim ekmek yesem karnım şişer ağrır benim, ama 1 somun siyez ekmeği yesem bile, gram rahatsızlık vermiyor. Bizzat defalarce test edilmiştir :KK70:
kesinlikle yaaa hele ki beyaz ekmek simit poğaça yesem ya da şöyle diyeyim gerektiğinden fazla yesem midem ağzımda sanki o kadar fena oluyorum
halk ekmekte bakcam siyez unundan yapılan varsa alcam

Oyleyse ne mutlu bana. :)

Senelerdir 50'lerde dolanıyorum, zayıfım güya. Buna rağmen istediğim şeyi giymemek, giydiğim her şeyde bir yerlerimi kamufle etme gereği duymak veya birilerini fit görünce imrenmek falan öyle canıma tak etti ki...

Bizim de bu özgürlüğümüz neden olmasın ki? İnşallah tiril tiril giyenebileceğimiz o günleri de görürüz. :dua:
senin spor yapman lazım 3-4 ay sonra farkı göreceksin

kesinlikle yaaa hele ki beyaz ekmek simit poğaça yesem ya da şöyle diyeyim gerektiğinden fazla yesem midem ağzımda sanki o kadar fena oluyorum
halk ekmekte bakcam siyez unundan yapılan varsa alcam

senin spor yapman lazım 3-4 ay sonra farkı göreceksin

Evet, ben şu saatten sonra sadece yemeden kısarak kilo veremiyorum, sınıra dayanmış gibiyim. Ancak sporla istediğim forma ulaşabilirim.

Küçük kaçamaklar olmasın mı? Siz beni öldürmek mi istiyorsunuz? :KK53:

Hayır yani, evin içinde yapılan gözlemenin kokusu buram buram burnuma gelsin de yemeyeyim, öyle mi pofu pofu ? :63:

Tamam, eser miktarda yerim öyleyse. :KK8:

Samsonn Samsonn haklısın ama şimdi her şey hazır, yufka falan. Siyez arayışına mı gireyim şimdi? :confused:Ama bir dahakine siyez ununu tercih ederim tabii. :KK66:

Yani yola çıktık artık 2. günde hemen karbonhidrata girmek ne kadr doğru ? Beni etkilerdi hemen bozmak sonrasında çok dikkat etmezdim. Seni ilerki günlerde etkilemeyecekse çünkü 90 gün diye başladık kısa bir zaman değil, yiyebilirsin

Yani yola çıktık artık 2. günde hemen karbonhidrata girmek ne kadr doğru ? Beni etkilerdi hemen bozmak sonrasında çok dikkat etmezdim. Seni ilerki günlerde etkilemeyecekse çünkü 90 gün diye başladık kısa bir zaman değil, yiyebilirsin

Hayır, etkilemez beni. İradem sağlam ve dengelemeyi bilirim çünkü.

Bnm de ara öğünüm
Yemek yemekten daha çok seviyorum

1 hurma içine 2 tane çiğ badem sıkıştırdım :D
biraz ahududu bimden aldım bugün
2-3 tane badem fındık
şekersiz türk kahvesi

Eklentiler

• 0A18BA9A-CB90-4F19-BD82-3DDB4538B45D.jpeg
    0A18BA9A-CB90-4F19-BD82-3DDB4538B45D.jpeg
    124,1 KB · Görüntüleme: 23
@ekilem81 arkadaşım ile öğle yemeğimiz dünkü patlican ve 2 adet koz bibere yogurt ve karabuğday ilave ettim 1.5 kaşık kişi başı karabuğday düştü. Aslında 3 kişilik.yapmistik arkadaşın midesi kotu olunca eşlik edemedi. 1 kaşık kisir aldık arkadaşımız evden getirmiş. Biraz da turşu ( ev yapımı tursu) bizim menülerimizi kontrol edin kizlar yanlışlıkla.bozmak istemiyorum.
Tursu odem yapar cumaya yakin yemeyin kilonuz oldugundan fazla cikabilir onun disinda cok guzel 👏👏👍😊

Küçük kaçamaklar olmasın mı? Siz beni öldürmek mi istiyorsunuz? :KK53:

Hayır yani, evin içinde yapılan gözlemenin kokusu buram buram burnuma gelsin de yemeyeyim, öyle mi pofu pofu ? :63:

Tamam, eser miktarda yerim öyleyse. :KK8:

Samsonn Samsonn haklısın ama şimdi her şey hazır, yufka falan. Siyez arayışına mı gireyim şimdi? :confused:Ama bir dahakine siyez ununu tercih ederim tabii. :KK66:
Gecen hafta kendim buzluk icin 3 gun 3 cesit borek yaptim kendin yapiyorsun bi de kokusunu dusun agzima surmedim 😉

Back