- 18 Şubat 2010
- 15.972
- 19.849
- 498
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet her diyette cumadan itibaren hafta sonları gaza gelip diyeti parçalıyoruz. Bu sefer öyle olmayacak.ooow harikasınn valla konser bile iptal edildiii
kesinlikle cnm en doğrusu buEvet her diyette cumadan itibaren hafta sonları gaza gelip diyeti parçalıyoruz. Bu sefer öyle olmayacak.
Valla konserden bile vazgeçtin bravo. Beni de şekerden çok alkol etkileyecek. Bağımlısı değilim ama yaz geliyor yaz denize gidince yiyip içecek yanımdaBiz bu akşam konsere gidecektik. Arabayı da almayacaktım. Araba almamam demek alkol tüketeceğim anlamına geldiği için konsere gitmeme kararı verdik. Tıpış tıpış eve gidiyoruz.
Canım salmıştım ben son zamanlar. Geçen hafta bir Bursa tatili yaptım, ne sen sor ne ben söyleyeyim yediklerimi sizinle tekrar başladım ama. Acayip iyi oldu hepinizin böyle hevesli olmanızSamsonn sen de bayaaa fit gurme olmuşsun. O sayfadaki mesajlarını gördümde.
Yaptığın yemekleri bize de at heveslenip biz de yaparız.
Ya ben insülin direnci için ilaç kullanıyorum. Tatlı yiyince aşırı midem bulanıyor yedirmiyor bana tatlıyı. Hurmayı bile yiyince midem kaynamaya başlıyor. Yani ben ilaçtan diye düşünüyorum. Canım istiyor onda bir sıkıntı yok ama yiyemiyorum.bende şunu denemişim insulin direncim başlatmak üzere olduğu zamanlarda..buyur çikolata felan.. bende yiyemiyorum şekere alerjim var dedim uğrşmadi sen bilirsin deyip vazgeçti.. böle sölemeyi mantıklı buldum. hayır dedi mi üstüne gelmez
İlaçta zayıflatırmış sanırım canım . Arkadaşımız kullanıyor 1 ayda 5 kilo verdi ama lokma kaçamak yapmadı dr un listesinden.Ya ben insülin direnci için ilaç kullanıyorum. Tatlı yiyince aşırı midem bulanıyor yedirmiyor bana tatlıyı. Hurmayı bile yiyince midem kaynamaya başlıyor. Yani ben ilaçtan diye düşünüyorum. Canım istiyor onda bir sıkıntı yok ama yiyemiyorum.
insulin direncin de kırılcak cnmYa ben insülin direnci için ilaç kullanıyorum. Tatlı yiyince aşırı midem bulanıyor yedirmiyor bana tatlıyı. Hurmayı bile yiyince midem kaynamaya başlıyor. Yani ben ilaçtan diye düşünüyorum. Canım istiyor onda bir sıkıntı yok ama yiyemiyorum.
ikisi zorlarsa götürme ama yürü bence hava güzelAkşam eve giderken yürüyordum yine arkadaşım yok yürümek ve yürümemek arasında kararsızım. Eşyalarım var elimde birden ikisini de götürüp otobüsle eve dönmek geçiyor aklımdan bir yandan da tek poşet götürüp metroyla gidip yürümek
Ben de bağımlı değilim de cuma cumartesi akşamları sıkıntı oluyordu. Artık olmuyor. Bir sürü ilaç kullanıyorum hiç riske giremem içmiyorum. Zaten çoçuk yapçam ben ne alkolüValla konserden bile vazgeçtin bravo. Beni de şekerden çok alkol etkileyecek. Bağımlısı değilim ama yaz geliyor yaz denize gidince yiyip içecek yanımda
harikaaa canımm mükemmell22 mart menüm
Sabah 7 buçuk: 1 dilim kaşar peyniriyle
1.5 tam çavdar ekmeğinden tost
ara wc sorunum olduğu için bu şekilde :1 kuru kayısı 1 kuru incir 7 8 fıstık
Akşam 17:1 tabak tavuk ciğer çok az yağlı pulbiber ve kekikli ,1su bardağı yoğurt, 5 acı biber turşusu
alkolde neymiş peehh iğrençç şerbetlerBen de bağımlı değilim de cuma cumartesi akşamları sıkıntı oluyordu. Artık olmuyor. Bir sürü ilaç kullanıyorum hiç riske giremem içmiyorum. Zaten çoçuk yapçam ben ne alkolü
Samsonn canım hangi konuda görüyoruz önerdiğin arkadaşın tariflerini
Teşekkür ederim pek aktif sayılmam sitede canımSağlıklı beslenirken;
Güncelleme :208-209-210-211-361-362-363-429. sayfada başka tarifler yer almakta ... Evet arkadaşlar merhaba... öncelikle size sağlıklı beslenmeyi benimsemenin hiçte zor olmadığını söylemek istiyorum.Kilo verme aşamasında mevzuyu diyet olarak görmek yerine alışkanlıkları değiştirip sağlıklı...www.kadinlarkulubu.com
Burası :)
Aynen benim de yakın arkadaşım 3 ayda 15 kg verdi o da hiç kaçamak yapmadan. Benim ilacın 2. haftası henüz yeni alışıyorum. İnşallah başarırım ben deİlaçta zayıflatırmış sanırım canım . Arkadaşımız kullanıyor 1 ayda 5 kilo verdi ama lokma kaçamak yapmadı dr un listesinden.