• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Ya kızlar yufkada şeker yok da un dediğimiz şeyin içinde neler var aslında...çok fazla kimyasal ve koruyucu var, ama hiç biri içerikde bahsedilmiyor deniyor.

Undan uzak durun. İlla yiyeceksiniz siyez unu tercih edin.

Tümünü götürebilirim yani. :KK8:
tabiki hayırrrr :D
Ya kızlar yufka da şeker yok da un dediğimiz şeyin içinde neler var aslında...çok fazla kimyasal ve koruyucu var, ama hiç biri içerikde bahsedilmiyor deniyor.

bugün bimde siyez unu da vardı
onun özelliği ne?

o atabuğday...buğdayın genetiği ile oynanmamış hali, en eski tohumların aynısı yani. Gluten oranı çok daha az. Zaten tadıda çok farklı, hiç bildiğin una benzemiyor
aaa hadi yaaa bilseydim alırdımmm yarın alırım gidersem

Ya kızlar yufkada şeker yok da un dediğimiz şeyin içinde neler var aslında...çok fazla kimyasal ve koruyucu var, ama hiç biri içerikde bahsedilmiyor deniyor.

tabiki hayırrrr :KK70:

bugün bimde siyez unu da vardı
onun özelliği ne?

Küçük kaçamaklar olmasın mı? Siz beni öldürmek mi istiyorsunuz? :KK53:

Hayır yani, evin içinde yapılan gözlemenin kokusu buram buram burnuma gelsin de yemeyeyim, öyle mi pofu pofu ? :63:

Tamam, eser miktarda yerim öyleyse. :KK8:

Samsonn Samsonn haklısın ama şimdi her şey hazır, yufka falan. Siyez arayışına mı gireyim şimdi? :confused:Ama bir dahakine siyez ununu tercih ederim tabii. :KK66:

canım ara öğün yapmak istiyor :D zamanın geçmesini bekliyorummm ıımmmmm

Kızlar siyez ekmeğini bulmak nispeten daha kolay. Belki halkekmekte bile olabilir.

Unundan da kendiniz internet tarifleri deneyebilirsiniz, ama normal unla hiç bir alakası yok, aynı tadı beklemeyin diye uyarayım dedim ;)

Kızlar siyez ekmeğini bulmak nispeten daha kolay. Belki halkekmekte bile olabilir.

Unundan da kendiniz internet tarifleri deneyebilirsiniz, ama normal unla hiç bir alakası yok, aynı tadı beklemeyin diye uyarayım dedim :KK66:

Tamam, anladım. Tadı yok yani. :confused:

Unundan da kendiniz internet tarifleri deneyebilirsiniz, ama normal unla hiç bir alakası yok, aynı tadı beklemeyin diye uyarayım dedim :KK66:
tadı nasıl mesela

Back