- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.043
- 138
ince küçük bişey yiyeceksen bu seferlik sorun olmasın
Ya da bakarım, farklı bir şey yerim herhalde. :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ince küçük bişey yiyeceksen bu seferlik sorun olmasın
çok canın çekerse küçük bi parça ye canmYa da bakarım, farklı bir şey yerim herhalde. :)
hayır yıfkalarda şeker var diye biliyorumpofu sen kalorisinden dolayı yeme diyorsun, değil mi?
hayır yıfkalarda şeker var diye biliyorum
ha o zaman tamam srun yok şeker olmasın daİçeriğine baktım da un, tuz ve su diyor.
ha o zaman tamam srun yok şeker olmasın da
tabiki hayırrrrTümünü götürebilirim yani.
bugün bimde siyez unu da vardıYa kızlar yufka da şeker yok da un dediğimiz şeyin içinde neler var aslında...çok fazla kimyasal ve koruyucu var, ama hiç biri içerikde bahsedilmiyor deniyor.
Undan uzak durun. İlla yiyeceksiniz siyez unu tercih edin.
o atabuğday...buğdayın genetiği ile oynanmamış hali, en eski tohumların aynısı yani. Gluten oranı çok daha az. Zaten tadıda çok farklı, hiç bildiğin una benzemiyortabiki hayırrrr
bugün bimde siyez unu da vardı
onun özelliği ne?
aaa hadi yaaa bilseydim alırdımmm yarın alırım gidersemo atabuğday...buğdayın genetiği ile oynanmamış hali, en eski tohumların aynısı yani. Gluten oranı çok daha az. Zaten tadıda çok farklı, hiç bildiğin una benzemiyor
Ya kızlar yufkada şeker yok da un dediğimiz şeyin içinde neler var aslında...çok fazla kimyasal ve koruyucu var, ama hiç biri içerikde bahsedilmiyor deniyor.
Undan uzak durun. İlla yiyeceksiniz siyez unu tercih edin.
tabiki hayırrrr
bugün bimde siyez unu da vardı
onun özelliği ne?
Kızlar siyez ekmeğini bulmak nispeten daha kolay. Belki halkekmekte bile olabilir.
Unundan da kendiniz internet tarifleri deneyebilirsiniz, ama normal unla hiç bir alakası yok, aynı tadı beklemeyin diye uyarayım dedim
tadı nasıl meselaKızlar siyez ekmeğini bulmak nispeten daha kolay. Belki halkekmekte bile olabilir.
Unundan da kendiniz internet tarifleri deneyebilirsiniz, ama normal unla hiç bir alakası yok, aynı tadı beklemeyin diye uyarayım dedim
valla buram buram neler kokuyorr ama yemicez napalım 88.5 günümüz var