Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

daha kokulu, ekşimsi sank.i..kötü değil kesinlikle, ama pufidik pufidik poğacalar olmaz sanki..dokusu da yoğun.
video kullanılmıyo cnm
hıııı anladıımmm neyse ben hiç yemesem daha iyi

aa niye ki? bende çalışıyor. Halit Yerebakan, gluten yazıp bakın. Siyez ile normal un farkı
yalnıızz ağzım açık izledim
gerçekten çok güzel bilgi verici bi deney
ekmek yemicem artık
en azından deniycem

Ayrıca video'yu yalanlayanlar tam bi şaklaban.

1 dilim ekmek yesem karnım şişer ağrır benim, ama 1 somun siyez ekmeği yesem bile, gram rahatsızlık vermiyor. Bizzat defalarca test edilmiştir

Sen de iyi ki varsın Summer. Valla 51 kilocuğunla bile şu azim var ya sende, acayip motivasyon kaynağı oldun bana

Oyleyse ne mutlu bana. :)

Senelerdir 50'lerde dolanıyorum, zayıfım güya. Buna rağmen istediğim şeyi giymemek, giydiğim her şeyde bir yerlerimi kamufle etme gereği duymak veya birilerini fit görünce imrenmek falan öyle canıma tak etti ki...

Bizim de bu özgürlüğümüz neden olmasın ki? İnşallah tiril tiril giyenebileceğimiz o günleri de görürüz.

Ayrıca video'yu yalanlayanlar tam bi şaklaban.

1 dilim ekmek yesem karnım şişer ağrır benim, ama 1 somun siyez ekmeği yesem bile, gram rahatsızlık vermiyor. Bizzat defalarce test edilmiştir
kesinlikle yaaa hele ki beyaz ekmek simit poğaça yesem ya da şöyle diyeyim gerektiğinden fazla yesem midem ağzımda sanki o kadar fena oluyorum
halk ekmekte bakcam siyez unundan yapılan varsa alcam

senin spor yapman lazım 3-4 ay sonra farkı göreceksin

Evet, ben şu saatten sonra sadece yemeden kısarak kilo veremiyorum, sınıra dayanmış gibiyim. Ancak sporla istediğim forma ulaşabilirim.

Yani yola çıktık artık 2. günde hemen karbonhidrata girmek ne kadr doğru ? Beni etkilerdi hemen bozmak sonrasında çok dikkat etmezdim. Seni ilerki günlerde etkilemeyecekse çünkü 90 gün diye başladık kısa bir zaman değil, yiyebilirsin

Hayır, etkilemez beni. İradem sağlam ve dengelemeyi bilirim çünkü.

Bnm de ara öğünüm
Yemek yemekten daha çok seviyorum

1 hurma içine 2 tane çiğ badem sıkıştırdım
biraz ahududu bimden aldım bugün
2-3 tane badem fındık
şekersiz türk kahvesi

Eklentiler

• 0A18BA9A-CB90-4F19-BD82-3DDB4538B45D.jpeg
    124,1 KB · Görüntüleme: 24
Tursu odem yapar cumaya yakin yemeyin kilonuz oldugundan fazla cikabilir onun disinda cok guzel

Gecen hafta kendim buzluk icin 3 gun 3 cesit borek yaptim kendin yapiyorsun bi de kokusunu dusun agzima surmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…