daha kokulu, ekşimsi sank.i..kötü değil kesinlikle, ama pufidik pufidik poğacalar olmaz sanki..dokusu da yoğun.tadı nasıl mesela
video kullanılmıyo cnmdaha kokulu, ekşimsi sank.i..kötü değil kesinlikle, ama pufidik pufidik poğacalar olmaz sanki..dokusu da yoğun.
aa niye ki? bende çalışıyor. Halit Yerebakan, gluten yazıp bakın. Siyez ile normal un farkıvideo kullanılmıyo cnm
hıııı anladıımmmneyse ben hiç yemesem daha iyi
yalnıızz ağzım açık izledimaa niye ki? bende çalışıyor. Halit Yerebakan, gluten yazıp bakın. Siyez ile normal un farkı
Sen de iyi ki varsın Summer. Valla 51 kilocuğunla bile şu azim var ya sende, acayip motivasyon kaynağı oldun bana
kesinlikle yaaa hele ki beyaz ekmek simit poğaça yesem ya da şöyle diyeyim gerektiğinden fazla yesem midem ağzımda sanki o kadar fena oluyorumAyrıca video'yu yalanlayanlar tam bi şaklaban.
1 dilim ekmek yesem karnım şişer ağrır benim, ama 1 somun siyez ekmeği yesem bile, gram rahatsızlık vermiyor. Bizzat defalarce test edilmiştir
senin spor yapman lazım 3-4 ay sonra farkı göreceksinOyleyse ne mutlu bana. :)
Senelerdir 50'lerde dolanıyorum, zayıfım güya. Buna rağmen istediğim şeyi giymemek, giydiğim her şeyde bir yerlerimi kamufle etme gereği duymak veya birilerini fit görünce imrenmek falan öyle canıma tak etti ki...
Bizim de bu özgürlüğümüz neden olmasın ki? İnşallah tiril tiril giyenebileceğimiz o günleri de görürüz.
kesinlikle yaaa hele ki beyaz ekmek simit poğaça yesem ya da şöyle diyeyim gerektiğinden fazla yesem midem ağzımda sanki o kadar fena oluyorum
halk ekmekte bakcam siyez unundan yapılan varsa alcam
senin spor yapman lazım 3-4 ay sonra farkı göreceksin
Küçük kaçamaklar olmasın mı? Siz beni öldürmek mi istiyorsunuz?
Hayır yani, evin içinde yapılan gözlemenin kokusu buram buram burnuma gelsin de yemeyeyim, öyle mipofu ?
Tamam, eser miktarda yerim öyleyse.
Samsonn haklısın ama şimdi her şey hazır, yufka falan. Siyez arayışına mı gireyim şimdi? Ama bir dahakine siyez ununu tercih ederim tabii.
Yani yola çıktık artık 2. günde hemen karbonhidrata girmek ne kadr doğru ? Beni etkilerdi hemen bozmak sonrasında çok dikkat etmezdim. Seni ilerki günlerde etkilemeyecekse çünkü 90 gün diye başladık kısa bir zaman değil, yiyebilirsin
aa niye ki? bende çalışıyor. Halit Yerebakan, gluten yazıp bakın. Siyez ile normal un farkı
O zaman afiyet olsun şimdiden canımHayır, etkilemez beni. İradem sağlam ve dengelemeyi bilirim çünkü.
Tursu odem yapar cumaya yakin yemeyin kilonuz oldugundan fazla cikabilir onun disinda cok guzel@ekilem81 arkadaşım ile öğle yemeğimiz dünkü patlican ve 2 adet koz bibere yogurt ve karabuğday ilave ettim 1.5 kaşık kişi başı karabuğday düştü. Aslında 3 kişilik.yapmistik arkadaşın midesi kotu olunca eşlik edemedi. 1 kaşık kisir aldık arkadaşımız evden getirmiş. Biraz da turşu ( ev yapımı tursu) bizim menülerimizi kontrol edin kizlar yanlışlıkla.bozmak istemiyorum.
Gecen hafta kendim buzluk icin 3 gun 3 cesit borek yaptim kendin yapiyorsun bi de kokusunu dusun agzima surmedimKüçük kaçamaklar olmasın mı? Siz beni öldürmek mi istiyorsunuz?
Hayır yani, evin içinde yapılan gözlemenin kokusu buram buram burnuma gelsin de yemeyeyim, öyle mipofu ?
Tamam, eser miktarda yerim öyleyse.
Samsonn haklısın ama şimdi her şey hazır, yufka falan. Siyez arayışına mı gireyim şimdi? Ama bir dahakine siyez ununu tercih ederim tabii.
bizim mercimek krepleri daha güzellGecen hafta kendim buzluk icin 3 gun 3 cesit borek yaptim kendin yapiyorsun bi de kokusunu dusun agzima surmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?