spor çok iyi oluyor gerçekten bi denemeye değer.şeker yedim diyen kırmızı kırmızı kalın puntalarla yazsın, bir de -1 koysun
Günü atlatamamak gibi bir seçenek olmamalı sanki. Spor düzenli yapamazsam da her akşam gün içinde yediklerimi yazarım ben
kızlar şimdi bi önerim var
hepinize de uyarsa eğer
var mısınız şöyleee plank-ip atlama-mekik-wall sit-squat ve lunge challange i yapmayaaahadi bakalım kaç kişi gelecek
Taneli yemesi icin dis onemli degil.10. Ayda artik taneli yemesi gerikiyordu siz korkup pireli yedirdiginiz surece alisamayacak benim oglum da 8 aylikken bogulacak gibi oluyordu korka korka verdim 10. Ayda artik herseyi yiyecek konuma geldi. 2 yasindaki bi cocugun hala pure yemesi hic dogru degil bunu da asacak olan sizsiznizbende tarif araştiriyorum 2 yaşında kızım var dişleri henüz tam çikmadi. 32 diş degil yani . 10 tane felan var göremiyorum kaç olduğu agzini açmiyor. :)
püreli yapıyorum hala. katı veriyordum boğuluyordu.normal yemek yiyemiyor.
Tamam tatlım
Yaa uğraşmazsak bn biliyom ipin ucu kaçar
Söz verdik tutalım hep beraber
İlk gün nerdeyse bitti bile
Bence de yaa ne gerek var az tutun kendiniziSağ ol canımm bncede mantıklı kırmızı kırmızınyazsın zaten gününü yakmaz kimse sanırım yani 1 saniyelik mutluluk için
Ooh ortim bastır böylePlank, squat: lungee, vb direk göbeğe değmeyen herşeye varımpofu
Etiketle beni de kaç tane yapılacaksa
Tebrik ederimm canımcım süpersinnBn günü kapadım kızlar
Gn özetim resimde mevcut
Şekersiz 1. Gün bittiacıkırsam ki sanmıyorum yoğurt falan yerim
Enfes! O ilk resimde ki ne?Bn günü kapadım kızlar
Gn özetim resimde mevcut
Şekersiz 1. Gün bittiacıkırsam ki sanmıyorum yoğurt falan yerim
Tşk ederim cnm sen de öyleTebrik ederimm canımcım süpersinn
Mercimekli Bulgur pilavı az turşu aldm yiyemedim yanında tavuk parçaları var:)Enfes! O ilk resimde ki ne?
Acıkırsan ayran içmeni tavsiye ederim. Müthiş tok tutuyor.
Canım ben 86 demiştim ya.tabloyu yaptım kızlar
daha farklı tablo yaparım uygun vaktimde
şimdilik göz önünde olsun
@CKbeautyandsheerefsuni06 Birbardakcay kilo bildirmediği için yazamadım :)
Ayy kaçırmışımmCanım ben 86 demiştim ya.
Summer-girl kuzu naptınnn nasıl geçti
pofu mahvoldum ve sinirlerim de tavan. :)
Didem Fitness'ın birinci gününü tamamladım ama sanki tüm dünya kollarımın üzerine oturmuş gibi, kaldıramıyorum kollarımı. :) Hayır zaten kollarım fena, bir de fena bir sinir geldi üzerime. :) Evdeki biri dese ki "Bu çay açık olmuş, biraz aç", inan terör estirip 3. sayfa haberi oluruz. :)
Bunun dışında benim ilk günüm gayet güzeldi. Kahvaltımı yaptım; aralara ceviz, kahve, elma, biraz kısır ve gün kurusu sıkıştırdım. Akşam da yemeğimi yedim ve birazdan limonlu çayımı içip yatana kadar su tüketmeye devam edeceğim. Ekmeği 3-4 dilimle sınırladım bu arada.
Biraz kendime geldikten sonra Tibet'in Gençlik Pınarı'nı ve yüz yogamı yaparak günü bitireceğim.
Bir bütün olarak ilk gün zor geçmedi ama spor beni biraz sarstı. Ona da alışırsam her şey çok iyi olacak. :)
Sonuç:
ilk gün ağırlık kullanmıyo kol mu çalıştın? Sanki bacak yaptırıyordu
Alışırsın inan çok zevkli bn 3-4 tur atmıştım ilkk başladığımda
Bn de çok sinirliyim reglden
Süpersinn hemen ilk güne ekliyorumm seni
Alışırsın tatlım:)Kol ağırlıklıydı valla. Birkaç gün zorlar ama sonrası alışırım hemen. :)
Sizin nasıl geçti genel olarak? :)
Alışırsın tatlım:)
Bnm gayet iyiydi çok tokum şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?