Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

spor çok iyi oluyor gerçekten bi denemeye değer.
4 gün oldu rahatlatici hissediyorum
bide beslenme düzenim sifirdan başlasam eminim kilo verebilirim..

kızlar şimdi bi önerim var
hepinize de uyarsa eğer
var mısınız şöyleee plank-ip atlama-mekik-wall sit-squat ve lunge challange i yapmayaaa hadi bakalım kaç kişi gelecek

Squat ve ip atlamaya varim belki bi de mekik gerisi beni asar
Taneli yemesi icin dis onemli degil.10. Ayda artik taneli yemesi gerikiyordu siz korkup pireli yedirdiginiz surece alisamayacak benim oglum da 8 aylikken bogulacak gibi oluyordu korka korka verdim 10. Ayda artik herseyi yiyecek konuma geldi. 2 yasindaki bi cocugun hala pure yemesi hic dogru degil bunu da asacak olan sizsizniz

Tamam tatlım
Yaa uğraşmazsak bn biliyom ipin ucu kaçar
Söz verdik tutalım hep beraber
İlk gün nerdeyse bitti bile

Ben hiç kötü hissetmiyorum kendimi aksine çok mutluyum. Dikkat edelim, düşürmeyelim motivasyonumuzu,bozan salmasın devam etsin kaçamak olacağını sanmıyorum eğer gerçekten istiyorsa .Krize falan girmeyelim daha 1 günü doldurmadık

Plank, squat: lungee, vb direk göbeğe değmeyen herşeye varım pofu
Etiketle beni de kaç tane yapılacaksa

Bn günü kapadım kızlar

Gn özetim resimde mevcut
Şekersiz 1. Gün bitti acıkırsam ki sanmıyorum yoğurt falan yerim

Eklentiler

• E9060F65-57FA-482B-A812-C839C247E1D3.jpeg
    154,7 KB · Görüntüleme: 35
Ben yemeğimi yedim gunu kapadim kızlar. Sporu da yarım saat sonra filan yapabilirim

Summer-girl kuzu naptınnn nasıl geçti

pofu mahvoldum ve sinirlerim de tavan. :)

Didem Fitness'ın birinci gününü tamamladım ama sanki tüm dünya kollarımın üzerine oturmuş gibi, kaldıramıyorum kollarımı. :) Hayır zaten kollarım fena, bir de fena bir sinir geldi üzerime. :) Evdeki biri dese ki "Bu çay açık olmuş, biraz aç", inan terör estirip 3. sayfa haberi oluruz. :)

40 dk Didem Fitness'a ek olarak 20 dakika eliptik bisiklet kullandım. :)

Bunun dışında benim ilk günüm gayet güzeldi. Kahvaltımı yaptım; aralara ceviz, kahve, elma, biraz kısır ve gün kurusu sıkıştırdım. Akşam da yemeğimi yedim ve birazdan limonlu çayımı içip yatana kadar su tüketmeye devam edeceğim. Ekmeği 3-4 dilimle sınırladım bu arada.

Biraz kendime geldikten sonra Tibet'in Gençlik Pınarı'nı ve yüz yogamı yaparak günü bitireceğim.

Bir bütün olarak ilk gün zor geçmedi ama spor beni biraz sarstı. Ona da alışırsam her şey çok iyi olacak. :)

Sonuç:

ilk gün ağırlık kullanmıyo kol mu çalıştın? Sanki bacak yaptırıyordu
Alışırsın inan çok zevkli bn 3-4 tur atmıştım ilkk başladığımda
Bn de çok sinirliyim reglden
Süpersinn hemen ilk güne ekliyorumm seni

Kol ağırlıklıydı valla. Birkaç gün zorlar ama sonrası alışırım hemen. :)

Sizin nasıl geçti genel olarak? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…