• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

eşim temiz pimpirikli yetiştiriyor ne olcak dagitsin dedim kızıyo. topla temiz yesin dökülmesin. kızım da babasina özenmeye başladi döküldü mü temizle anne diyo. ben bilmem eşim çeksin bu konuda.. kaynanam çekmiş çocuklarini pimpirkli yetiştirmiş. şimdi dökülsün birak daginik kalsin diyo eşime eşim de kızıyo annesine. hapı yuttu :KK70: bu anne baba yanlışlığından kaynaklaniyor. ben olsam serbest isterdim eşim istemiyo kıyamet kopariyo.

hayır bende düzen manyağı ve pimipirikliydimm şimdi oğlumda aynı çeke çeke bu huyu çekmiş banaaaaa

yarın karısı bol bol bana sölenir artık napammmm:KK45::KK45:

30 snyeden bişey olmaz da duruşun önemli :)
ahaha yok önemli değil istediğin gibi dalabilirsin :KK70: bana uyar

bende öle yaptımmm zatennnnn

belki sizin sayenizde 38 bedenden 36 düşerimmmm:KK70::KK70::cool:

pofu pofu benım evde eliptik varrr yürüşe gidemediğim zaman hemen çıkarım tepesineeee

zten videolar inerseee sana eşlik edecemmmmmm

aynı zamanda hafta 3 gün plates yapıyorummm

tavsiye ederim ebru karaduman vidolar çok güzel

hayır bende düzen manyağı ve pimipirikliydimm şimdi oğlumda aynı çeke çeke bu huyu çekmiş banaaaaa

yarın karısı bol bol bana sölenir artık napammmm:KK45::KK45:

bende öle yaptımmm zatennnnn

belki sizin sayenizde 38 bedenden 36 düşerimmmm:KK70::KK70::cool:
ben şikayet ediyorum kaynanama oğlun böle yaptırmıyo bilmem ne? kadincagiz bişey diyemiyor. hapı yuttu. onu bunu birak da saçlarimi dahi kestirmiyo kızımı da..
benim saçim belim kadar degdi.. ayaga kadar değecek bu gidişle. gizli gizli kesiyorum uçlarini nabim:D

ben şikayet ediyorum kaynanama oğlun böle yaptırmıyo bilmem ne? kadincagiz bişey diyemiyor. hapı yuttu. onu bunu birak da saçlarimi dahi kestirmiyo kızımı da..
benim saçim belim kadar degdi.. ayaga kadar değecek bu gidişle. gizli gizli kesiyorum uçlarini nabim:KK70:
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:çok alemsiniz yaa

Salatalık mevsimi gelecek ; sana süper enfes bir tarif vereyim:

Yoğurdu az sulandırıp ( epey kalın oluyor yine) içine salatalık rendeliyorum, 2 kaşık elma sirkesi, bol dereotu, ve haşlanmış karabuğday ekliyorum. Tuzunu da ayarla, en son üzerine zeytinyağı gezdir. Yeme de yanında yat bir tat :KK70:

kız yanında yyatacaksan neden yapalımm :KK70::KK70:
ama denenbilirrrrr

pofu pofu benım evde eliptik varrr yürüşe gidemediğim zaman hemen çıkarım tepesineeee

zaten eliptiğn en güzel yanı o, kar kış fark etmiyo 😂 bn yogaya sardım bu ara
haftanın 5 günü katılırım hafta sonu pek uğrayamam ama
o 2 gün bozmadığınız sürece sorun yok, ama bozarsanız 5 gününüzde yancak baştan alacaksınız maalesef
pofu bende haftasonu kk ye girmiyorum :/
aynı yazdıklrım senin içinde geçerli😚

Kızlar öğlen yemeğimi de yedim 2 saat önce ama giremedim sadece mesajları okudum akşama toplu menü spor filan yazıcam zaten takımada atıyorum bizim.biraz yoğunum nasıl gidiyor gününüz ❤❤

Kızlar öğlen yemeğimi de yedim 2 saat önce ama giremedim sadece mesajları okudum akşama toplu menü spor filan yazıcam zaten takımada atıyorum bizim.biraz yoğunum nasıl gidiyor gününüz ❤❤
Bnm çok iyi sadece kasık ağrıları var regl yaklaştı iyics:(

hiç canim bişey yemek istemiyo akşam yemegi yemesem.. annemlerdeyim bugün ya :olamaz: genelde hep nohut fasulye var. yemek istemiyorum dün yedim daha..

zayıflama uğruna aç kalmak isterdim. onu geç arabaya atlayıp bulutlara giderdim herade :D

20 dk 300 kalori , karın , bel , kalça egzersizlerini yaptım çok güzel bıcır bıcır sıkmıyor insanı :super:

pofu pofu canım h.sonu katılımım benimde az olabilir. Çocukla dışarı çıkıyoruz, evde temizlik yemek çamaşır vs ama fırsat buldukça gelirim. Sıkıntı olur mu ?

Back