Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Ara öğün ceviz fındık

Eklentiler

• 1D81DE0B-0ABA-4528-8EDA-A987DCE7806C.jpeg
    72,8 KB · Görüntüleme: 42
Kızlarrr gramajlar hep önmli dedikleri bu olsa gerek şu elma 173 grammış şok oldum

Eklentiler

• B25F92EF-4A12-4E81-B7A5-0EB03CA816F3.jpeg
    60,4 KB · Görüntüleme: 34
ayy ben akşam giremem
annemlerde olucam. bugün akşam yine yürüyüş yapcam işten çikişinda..; devlet memuruyum sürekli masabaşindayim bacagim uyuştu.. masam da çokiş evrak vardi hallettim hepsini kaldiramadim. beyin error. aöf başliycam hiç ders çalışamadim evde yemek çocuk koca.. KK ye giremiyorum.
bugün de annemdeyim. yorgunum

tamam cnm ekliycm seni
O zmn akşam giremeyeckler bana bugünü atlatıp atlatmadıklarını yazsın yarın sabahda menüleri sporlarınyazsın yoksa ip kopar şekeraiz yanar

tamam cnm ekliycm seni

O zmn akşam giremeyeckler bana bugünü atlatıp atlatmadıklarını yazsın yarın sabahda menüleri sporlarınyazsın yoksa ip kopar şekeraiz yanar
Cnm benm nasılda uğraşıyor. Ben akşam yemeğimi yapayım 1 saat sonra da sporumu yaparım saat 9 buçuk gibi de menümü atarım ❤❤

tamam cnm ekliycm seni

şeker yedim diyen kırmızı kırmızı kalın puntalarla yazsın, bir de -1 koysun
Günü atlatamamak gibi bir seçenek olmamalı sanki. Spor düzenli yapamazsam da her akşam gün içinde yediklerimi yazarım ben

Sağ ol canımm bncede mantıklı kırmızı kırmızınyazsın zaten gününü yakmaz kimse sanırım yani 1 saniyelik mutluluk için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…