• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Geldim kızlar. Tatlimcim bu da benim bugünkü listem pofu pofu
🌺Sabah 7 buçuk: 1 dilim kaşar peyniri, 5 zeytin, 2 tane yumurta, 1 dilim tam buğday ekmeği

🌺Öğlen 12 buçuk :1 kase domates çorbası, 5 adet mini köfte

🌺Akşam 17:15 : 1 haşlanmış kabak+4 yk yoğurt, ve 80 gr ton balığı üstüne yarım dilim beyaz peynir

🎈Spor :leslie 5k walk
2lt su

Geldim kızlar. Tatlimcim bu da benim bugünkü listem pofu pofu
🌺Sabah 7 buçuk: 1 dilim kaşar peyniri, 5 zeytin, 2 tane yumurta, 1 dilim tam buğday ekmeği

🌺Öğlen 12 buçuk :1 kase domates çorbası, 5 adet mini köfte

🌺Akşam 17:15 : 1 haşlanmış kabak+4 yk yoğurt, ve 80 gr ton balığı üstüne yarım dilim beyaz peynir

🎈Spor :leslie 5k walk
2lt su
Süperrrr💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻

Iyi aksamlar kizlar ben neler yedim :
Sabah 1 yumurta peynir domates salatalik zeytin yarim.yesil elma fındık yemiste olabilirim.yememiste:oops:@ekilem81 yedik.mi:KK70:
Ara 1 sade kahve
Oglen 1 tabak kiz patlican ve biber salatası yulaf kepekli
Ara 1 bardak nescafe ve 1 hurma
Aksam.3 köfte salata yogurt
Spor 50 dk yürüdüm.tempolu koşar adım 20 dk.tabata yaptim ve bir kac kalça egzersizi pofu pofu

pofu pofu mahvoldum ve sinirlerim de tavan. :)

Didem Fitness'ın birinci gününü tamamladım ama sanki tüm dünya kollarımın üzerine oturmuş gibi, kaldıramıyorum kollarımı. :) Hayır zaten kollarım fena, bir de fena bir sinir geldi üzerime. :) Evdeki biri dese ki "Bu çay açık olmuş, biraz aç", inan terör estirip 3. sayfa haberi oluruz. :)

40 dk Didem Fitness'a ek olarak 20 dakika eliptik bisiklet kullandım. :)

Bunun dışında benim ilk günüm gayet güzeldi. Kahvaltımı yaptım; aralara ceviz, kahve, elma, biraz kısır ve gün kurusu sıkıştırdım. Akşam da yemeğimi yedim ve birazdan limonlu çayımı içip yatana kadar su tüketmeye devam edeceğim. Ekmeği 3-4 dilimle sınırladım bu arada.

Biraz kendime geldikten sonra Tibet'in Gençlik Pınarı'nı ve yüz yogamı yaparak günü bitireceğim.

Bir bütün olarak ilk gün zor geçmedi ama spor beni biraz sarstı. Ona da alışırsam her şey çok iyi olacak. :)

Sonuç: :super:
Super sporun ve öğünlerin

Iyi aksamlar kizlar ben neler yedim :
Sabah 1 yumurta peynir domates salatalik zeytin yarim.yesil elma fındık yemiste olabilirim.yememiste:oops:@ekilem81 yedik.mi:KK70:
Ara 1 sade kahve
Oglen 1 tabak kiz patlican ve biber salatası yulaf kepekli
Ara 1 bardak nescafe ve 1 hurma
Aksam.3 köfte salata yogurt
Spor 50 dk yürüdüm.tempolu koşar adım 20 dk.tabata yaptim ve bir kac kalça egzersizi pofu pofu
Sadece Nescafe battı gözüme onun dışında güzel menun yulaf kepeği kaç kaşık kullandın 😊😊 sporun çok güzel

Back