• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Ara öğün ceviz fındık

Eklentiler

• 1D81DE0B-0ABA-4528-8EDA-A987DCE7806C.jpeg
    1D81DE0B-0ABA-4528-8EDA-A987DCE7806C.jpeg
    72,8 KB · Görüntüleme: 42
Kızlarrr gramajlar hep önmli dedikleri bu olsa gerek şu elma 173 grammış şok oldum

Eklentiler

• B25F92EF-4A12-4E81-B7A5-0EB03CA816F3.jpeg
    B25F92EF-4A12-4E81-B7A5-0EB03CA816F3.jpeg
    60,4 KB · Görüntüleme: 33
ayy ben akşam giremem :KK17::KK17:
annemlerde olucam. bugün akşam yine yürüyüş yapcam işten çikişinda..; devlet memuruyum sürekli masabaşindayim bacagim uyuştu.. masam da çokiş evrak vardi hallettim hepsini kaldiramadim. beyin error.:confused::confused: aöf başliycam hiç ders çalışamadim evde yemek çocuk koca.. KK ye giremiyorum.
bugün de annemdeyim. yorgunum:KK51::ruh:

tamam cnm ekliycm seni
ayy ben akşam giremem :KK17::KK17:
annemlerde olucam. bugün akşam yine yürüyüş yapcam işten çikişinda..; devlet memuruyum sürekli masabaşindayim bacagim uyuştu.. masam da çokiş evrak vardi hallettim hepsini kaldiramadim. beyin error.:confused::confused: aöf başliycam hiç ders çalışamadim evde yemek çocuk koca.. KK ye giremiyorum.
bugün de annemdeyim. yorgunum:KK51::ruh:
O zmn akşam giremeyeckler bana bugünü atlatıp atlatmadıklarını yazsın yarın sabahda menüleri sporlarınyazsın yoksa ip kopar şekeraiz yanar

tamam cnm ekliycm seni

O zmn akşam giremeyeckler bana bugünü atlatıp atlatmadıklarını yazsın yarın sabahda menüleri sporlarınyazsın yoksa ip kopar şekeraiz yanar
Cnm benm nasılda uğraşıyor. Ben akşam yemeğimi yapayım 1 saat sonra da sporumu yaparım saat 9 buçuk gibi de menümü atarım ❤❤

tamam cnm ekliycm seni

şeker yedim diyen kırmızı kırmızı kalın puntalarla yazsın, bir de -1 koysun :duduk:
Günü atlatamamak gibi bir seçenek olmamalı sanki. Spor düzenli yapamazsam da her akşam gün içinde yediklerimi yazarım ben ;)

şeker yedim diyen kırmızı kırmızı kalın puntalarla yazsın, bir de -1 koysun :duduk:
Günü atlatamamak gibi bir seçenek olmamalı sanki. Spor düzenli yapamazsam da her akşam gün içinde yediklerimi yazarım ben :KK66:
Sağ ol canımm bncede mantıklı kırmızı kırmızınyazsın zaten gününü yakmaz kimse sanırım yani 1 saniyelik mutluluk için

Back