Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimki o geçmiş çok geçmiş atabilir misiniz bana da?
BÜTÜN VİDEOLARI ÇOK
tabiki de başlayabilirsin, yani kendini hazır hissediyor musun bu çok önemli, arkadaşın kim?merhaba bende zayıflamak istiyorum şeker bağımlısıyım arkadaşımda zaten burada şekersiz 90 güne başlamak istiyorum.
akşam 1. Günğn yoklamasını alcamYARIN SABAHTAN ALL
AKŞAM GİRMEM ÇOK ZOR BENIMMM
Tmm cnm başladıysan harika, şartlarımız var ilk sayfada yazıyo, kabul ediyosan bana kilonu bildr listeye alayım seni dearkadaşım hande buse onun sayesinde hazırım bugün başladık
evet çok tatlı bir kadın bende bir 50 dk birde 40 dk olanı yapıyorummm bende hiç sıkılmıyorumm
tamam cnm ekliycm senipofu kilom 72
O zmn akşam giremeyeckler bana bugünü atlatıp atlatmadıklarını yazsın yarın sabahda menüleri sporlarınyazsın yoksa ip kopar şekeraiz yanarayy ben akşam giremem
annemlerde olucam. bugün akşam yine yürüyüş yapcam işten çikişinda..; devlet memuruyum sürekli masabaşindayim bacagim uyuştu.. masam da çokiş evrak vardi hallettim hepsini kaldiramadim. beyin error. aöf başliycam hiç ders çalışamadim evde yemek çocuk koca.. KK ye giremiyorum.
bugün de annemdeyim. yorgunum
Cnm benm nasılda uğraşıyor. Ben akşam yemeğimi yapayım 1 saat sonra da sporumu yaparım saat 9 buçuk gibi de menümü atarım ❤❤tamam cnm ekliycm seni
O zmn akşam giremeyeckler bana bugünü atlatıp atlatmadıklarını yazsın yarın sabahda menüleri sporlarınyazsın yoksa ip kopar şekeraiz yanar
şeker yedim diyen kırmızı kırmızı kalın puntalarla yazsın, bir de -1 koysuntamam cnm ekliycm seni
O zmn akşam giremeyeckler bana bugünü atlatıp atlatmadıklarını yazsın yarın sabahda menüleri sporlarınyazsın yoksa ip kopar şekeraiz yanar
Tamam tatlımCnm benm nasılda uğraşıyor. Ben akşam yemeğimi yapayım 1 saat sonra da sporumu yaparım saat 9 buçuk gibi de menümü atarım ❤❤
Sağ ol canımm bncede mantıklı kırmızı kırmızınyazsın zaten gününü yakmaz kimse sanırım yani 1 saniyelik mutluluk içinşeker yedim diyen kırmızı kırmızı kalın puntalarla yazsın, bir de -1 koysun
Günü atlatamamak gibi bir seçenek olmamalı sanki. Spor düzenli yapamazsam da her akşam gün içinde yediklerimi yazarım ben