eşim temiz pimpirikli yetiştiriyor ne olcak dagitsin dedim kızıyo. topla temiz yesin dökülmesin. kızım da babasina özenmeye başladi döküldü mü temizle anne diyo. ben bilmem eşim çeksin bu konuda.. kaynanam çekmiş çocuklarini pimpirkli yetiştirmiş. şimdi dökülsün birak daginik kalsin diyo eşime eşim de kızıyo annesine. hapı yuttubu anne baba yanlışlığından kaynaklaniyor. ben olsam serbest isterdim eşim istemiyo kıyamet kopariyo.
30 snyeden bişey olmaz da duruşun önemli :)
ahaha yok önemli değil istediğin gibi dalabilirsinbana uyar
oowww bize mi katılıyorsuunn :)bende öle yaptımmm zatennnnn
belki sizin sayenizde 38 bedenden 36 düşerimmmm
ben şikayet ediyorum kaynanama oğlun böle yaptırmıyo bilmem ne? kadincagiz bişey diyemiyor. hapı yuttu. onu bunu birak da saçlarimi dahi kestirmiyo kızımı da..hayır bende düzen manyağı ve pimipirikliydimm şimdi oğlumda aynı çeke çeke bu huyu çekmiş banaaaaa
yarın karısı bol bol bana sölenir artık napammmm
bende öle yaptımmm zatennnnn
belki sizin sayenizde 38 bedenden 36 düşerimmmm
ben şikayet ediyorum kaynanama oğlun böle yaptırmıyo bilmem ne? kadincagiz bişey diyemiyor. hapı yuttu. onu bunu birak da saçlarimi dahi kestirmiyo kızımı da..
benim saçim belim kadar degdi.. ayaga kadar değecek bu gidişle. gizli gizli kesiyorum uçlarini nabim
Salatalık mevsimi gelecek ; sana süper enfes bir tarif vereyim:
Yoğurdu az sulandırıp ( epey kalın oluyor yine) içine salatalık rendeliyorum, 2 kaşık elma sirkesi, bol dereotu, ve haşlanmış karabuğday ekliyorum. Tuzunu da ayarla, en son üzerine zeytinyağı gezdir. Yeme de yanında yat bir tat
Öğlen yanında yat, akşama da yersin. Öğün de atlamış olursun hemkız yanında yyatacaksan neden yapalımm
ama denenbilirrrrr
zaten eliptiğn en güzel yanı o, kar kış fark etmiyopofu benım evde eliptik varrr yürüşe gidemediğim zaman hemen çıkarım tepesineeee
zten videolar inerseee sana eşlik edecemmmmmm
aynı zamanda hafta 3 gün plates yapıyorummm
tavsiye ederim ebru karaduman vidolar çok güzel
o 2 gün bozmadığınız sürece sorun yok, ama bozarsanız 5 gününüzde yancak baştan alacaksınız maalesefhaftanın 5 günü katılırım hafta sonu pek uğrayamam ama
aynı yazdıklrım senin içinde geçerlipofu bende haftasonu kk ye girmiyorum :/
Bnm çok iyi sadece kasık ağrıları var regl yaklaştı iyicsKızlar öğlen yemeğimi de yedim 2 saat önce ama giremedim sadece mesajları okudum akşama toplu menü spor filan yazıcam zaten takımada atıyorum bizim.biraz yoğunum nasıl gidiyor gününüz ❤❤
pofu benım evde eliptik varrr yürüşe gidemediğim zaman hemen çıkarım tepesineeee
zten videolar inerseee sana eşlik edecemmmmmm
aynı zamanda hafta 3 gün plates yapıyorummm
tavsiye ederim ebru karaduman vidolar çok güzel
20 dk 300 kalori , karın , bel , kalça egzersizlerini yaptım çok güzel bıcır bıcır sıkmıyor insanı
Kimki o geçmiş çok geçmiş atabilir misiniz bana da?evet çok tatlı bir kadın bende bir 50 dk birde 40 dk olanı yapıyorummm bende hiç sıkılmıyorumm
Bozmadığın sürece sorun yokpofu canım h.sonu katılımım benimde az olabilir. Çocukla dışarı çıkıyoruz, evde temizlik yemek çamaşır vs ama fırsat buldukça gelirim. Sıkıntı olur mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?