Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pofu ben gidiyorum herkes benim inmek istedigim kilonun bile altinda
Benim boyum 1,58 bölgesel kilo dağılımım orantılı aslında her yerimden alıp veriyorum.Boyun kaçtı canım senin? Kilolarımız yakın bende bugün 62,3 çıktım 1,67 cm boyum, 60 idealim ama bölgesel benim problemim
Benim boyum 1,58 bölgesel kilo dağılımım orantılı aslında her yerimden alıp veriyorum.
Ama benim 52 falan olmam lazım da o kadar zamanım yok. Mayıs sonuna kadar 56 olmak istiyorum. Çok yavaş ilerliyorum.
Sıfır şeker yaparsan çok daha hızlı vereceksin, bak gör. Muz, şeftali, kayısı, patates, pirinç gibi glisemik indeksi yüksek şeyleri de tüketmeyince takır takır gidiyor kilolar.Gitme hiçbir yere birlikte zayıflayıp hedefimizi gerçekleştireceğiz , 2017 yılından beri diyetteyim 2,5 yılda 10 kilo verilir mi ya Soranlara 2 yılı aştı deyince gülüyorlar
tamamdır beybiiikızlar günaydın. Şekersiz günlere merhaba haydi bismillahirrahmanirrahim alnımızın akıyla çıkalım inşallah.
pofu başlangıç kilom : 68.3
ayy hadi bakalım ilk günün yarısı bitti bile seni de ekledimGünaydın kizlar hadi bakalim şekersiz 90 güne merhabaaa başlangıç.kilom 62.3. pofu
kesinlikle fotolamak daha güzel kimse kimseyi kandıramazzzAfiyet olsun canım . Fotoğraflamak süper oluyor Bende arada unutmazsam fotoğrafını paylaşırım. H.içi hep haşlanmış yiyorum işte kahvaltı edince
her zaman bekleriz, o daha garanti oluyor :)Tartı daha etkili oluyor hakketen, bir sonraki fotoyu daha düşük bir rakamla çekmek istiyor insan. İnş haftaya cuma ben de görsel atacağım
tartılıp yazarsın kuzum ben eklerim sorun yokGünaydın girls.
pofu Ya ben kv de kaldığım için tartılamadım iki gn önceki kilom 65.5
Ya da yarın tartılayım öyle yazalım benimkini
tamamdır beybi aldım seni deBEN 74,5 im pofu öğleden sonra gelirim muhabbete kolay gelsin herkese
nereye yavrum sen hayırdır?pofu ben gidiyorum herkes benim inmek istedigim kilonun bile altinda
ben muz yiyom ama spor öncesi mesela bi 20 dakka sonra bugünün programını yapcam, öğleden sonra çıkıp yarın sabah eve gelcemSıfır şeker yaparsan çok daha hızlı vereceksin, bak gör. Muz, şeftali, kayısı, patates, pirinç gibi glisemik indeksi yüksek şeyleri de tüketmeyince takır takır gidiyor kilolar.
Metabolizması daha hızlı onların demekki. Ben hafta da 500 gr verince halay çekiyorum. Ama şeker ve un tüketmeyip spora da ağırlık verince 1 kilo gidiyor. Test ettim onayladım. Haftaya cuma en fazla 64 olmam gerek.Ne güzel bölgesel değilsin.Bende gram gram veriyorum haftada 1 kilo üzeri verenler nasıl veriyor şaşkınım
Metabolizması daha hızlı onların demekki. Ben hafta da 500 gr verince halay çekiyorum. Ama şeker ve un tüketmeyip spora da ağırlık verince 1 kilo gidiyor. Test ettim onayladım. Haftaya cuma en fazla 64 olmam gerek.
Nasıl ya, bütün gece nerdesin?ben muz yiyom ama spor öncesi mesela bi 20 dakka sonra bugünün programını yapcam, öğleden sonra çıkıp yarın sabah eve gelcem
dayıma gitcem aman valla son dakka haberi gibi oldu bana daNasıl ya, bütün gece nerdesin?
Ben de geçen hafta baktırdım tiroidim iyi çıktı. Ama insülin direnci var. Onun için de ilaç kullanıyorum. Daha hızlı kilo vermem lazım aslında ama neyse alışma sürecidir heraldeAynen canım benim tiroidim biraz yüksek
tamam cnm:)pofu yaz beni de 80.8
tabikide katılabilirsin cnm ne demekoyy bugün başliyormuşş bende katılabilir miyim şeker hastasiyim ama.