• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Bn de ara öğünümü yapıyorum🙈🙈🙈şekersiz türk kahvesi bi kaç parça meyve
Hemen pc yi açcammm işim anca bitti

Eklentiler

• 23E81C95-A8A2-41EE-9730-17A696BFFBE4.jpeg
    23E81C95-A8A2-41EE-9730-17A696BFFBE4.jpeg
    168,4 KB · Görüntüleme: 27
Boyun kaçtı canım senin? Kilolarımız yakın bende bugün 62,3 çıktım 1,67 cm boyum, 60 idealim ama bölgesel benim problemim
Benim boyum 1,58 bölgesel kilo dağılımım orantılı aslında her yerimden alıp veriyorum.
Ama benim 52 falan olmam lazım da o kadar zamanım yok. Mayıs sonuna kadar 56 olmak istiyorum. Çok yavaş ilerliyorum.

Benim boyum 1,58 bölgesel kilo dağılımım orantılı aslında her yerimden alıp veriyorum.
Ama benim 52 falan olmam lazım da o kadar zamanım yok. Mayıs sonuna kadar 56 olmak istiyorum. Çok yavaş ilerliyorum.

Ne güzel bölgesel değilsin.Bende gram gram veriyorum haftada 1 kilo üzeri verenler nasıl veriyor şaşkınım

Gitme hiçbir yere birlikte zayıflayıp hedefimizi gerçekleştireceğiz:KK5: , 2017 yılından beri diyetteyim 2,5 yılda 10 kilo verilir mi ya Soranlara 2 yılı aştı deyince gülüyorlar :-)
Sıfır şeker yaparsan çok daha hızlı vereceksin, bak gör. Muz, şeftali, kayısı, patates, pirinç gibi glisemik indeksi yüksek şeyleri de tüketmeyince takır takır gidiyor kilolar.

kızlar günaydın. Şekersiz günlere merhaba haydi bismillahirrahmanirrahim alnımızın akıyla çıkalım inşallah.
pofu pofu başlangıç kilom : 68.3
tamamdır beybiii
Günaydın kizlar hadi bakalim şekersiz 90 güne merhabaaa :KK49: başlangıç.kilom 62.3. pofu pofu
ayy hadi bakalım ilk günün yarısı bitti bile :D seni de ekledim
Afiyet olsun canım . Fotoğraflamak süper oluyor :KK66: Bende arada unutmazsam fotoğrafını paylaşırım. H.içi hep haşlanmış yiyorum işte kahvaltı edince
kesinlikle fotolamak daha güzel kimse kimseyi kandıramazzz :D
Tartı daha etkili oluyor hakketen, bir sonraki fotoyu daha düşük bir rakamla çekmek istiyor insan. İnş haftaya cuma ben de görsel atacağım :KK66:
her zaman bekleriz, o daha garanti oluyor :)
Günaydın girls.
pofu pofu Ya ben kv de kaldığım için tartılamadım iki gn önceki kilom 65.5
Ya da yarın tartılayım öyle yazalım benimkini
tartılıp yazarsın kuzum ben eklerim sorun yok
BEN 74,5 im pofu pofu öğleden sonra gelirim muhabbete kolay gelsin herkese
tamamdır beybi aldım seni de
pofu pofu ben gidiyorum 😂 herkes benim inmek istedigim kilonun bile altinda 🤣🤣
nereye yavrum sen hayırdır?
kızların hepsi zayıf :D bi ikimiz kaldık ahahaha bi de Anka Anka atın bizi denizlereeee :D:D:D

ben yazanları hemen güzelcene tablo yapıyorum
haydin kızlar güveniiyorum size
söz verdikkk!!!

Sıfır şeker yaparsan çok daha hızlı vereceksin, bak gör. Muz, şeftali, kayısı, patates, pirinç gibi glisemik indeksi yüksek şeyleri de tüketmeyince takır takır gidiyor kilolar.
ben muz yiyom ama spor öncesi mesela bi 20 dakka sonra bugünün programını yapcam, öğleden sonra çıkıp yarın sabah eve gelcem :D:D

Ne güzel bölgesel değilsin.Bende gram gram veriyorum haftada 1 kilo üzeri verenler nasıl veriyor şaşkınım
Metabolizması daha hızlı onların demekki. Ben hafta da 500 gr verince halay çekiyorum. Ama şeker ve un tüketmeyip spora da ağırlık verince 1 kilo gidiyor. Test ettim onayladım. Haftaya cuma en fazla 64 olmam gerek.

Metabolizması daha hızlı onların demekki. Ben hafta da 500 gr verince halay çekiyorum. Ama şeker ve un tüketmeyip spora da ağırlık verince 1 kilo gidiyor. Test ettim onayladım. Haftaya cuma en fazla 64 olmam gerek.

Aynen canım benim tiroidim biraz yüksek

oyy bugün başliyormuşş bende katılabilir miyim şeker hastasiyim ama.

oyy bugün başliyormuşş bende katılabilir miyim şeker hastasiyim ama.
tabikide katılabilirsin cnm ne demek
ama ilk sayfadaki kuralları okuduysan kabul ediyorsan:)
şeker hastasıyım derken? şekeri çok mu sevyrsun yoksa bildiğimiz rahatsızlık mı?

Back