• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Maşallah süpersin sen yaaa.. ağırlık ve diyetle mi verdin.bende pek sorun sordum😂😂 ben de vermeyi çok istiyorum 😊
Evet cnm diyet ve ağırlıkla zaten ağırlık çalışmak işin gerçekten önemli kısmı daha çok yağ yakıp kas kazanımı oluyo, yok cnm sor bnm için önmli değil cvplarım

Evet cnm diyet ve ağırlıkla zaten ağırlık çalışmak işin gerçekten önemli kısmı daha çok yağ yakıp kas kazanımı oluyo, yok cnm sor bnm için önmli değil cvplarım
Çok teşekkür ederim canım. Ben leslie yapıyorum bacak için etkili diyorlar, 2 ay düzenli bi şekilde devam edicem sonuca bakicam bacaklarımda nasıl bir değişim oldu diye,bide saç bakımıyla ilgili topik açmışım önceden saçın seyrek yerleri kapandı şeklinde hala devam ediyor musun bakıma? Neler yapiyorsun.sampuanimi degistirmeyi düşünüyorum bende belki tavsiyen vardır 😊😊

Çok teşekkür ederim canım. Ben leslie yapıyorum bacak için etkili diyorlar, 2 ay düzenli bi şekilde devam edicem sonuca bakicam bacaklarımda nasıl bir değişim oldu diye,bide saç bakımıyla ilgili topik açmışım önceden saçın seyrek yerleri kapandı şeklinde hala devam ediyor musun bakıma? Neler yapiyorsun.sampuanimi degistirmeyi düşünüyorum bende belki tavsiyen vardır 😊😊
Benden tavsiye ağırlıkla bacak çalış, daha kısa sürede etkisini alırsın

Evet bi dönem yaptım gerçekten saçlarım çıktı ama snra devam edemedim, öyle kaldı

Benden tavsiye ağırlıkla bacak çalış, daha kısa sürede etkisini alırsın

Evet bi dönem yaptım gerçekten saçlarım çıktı ama snra devam edemedim, öyle kaldı
Tamam canım denicem .haklısın 😍😍❤ çok tatlı bir insanmışsın, seni tanıdığıma çok memnun oldum, gerçekten teşekkür ederim . Sarimsak zeytinyağı ve sineması bende deneyeceğim. Egzama geçti mi?şampuanı nedir

Tamam canım denicem .haklısın 😍😍❤ çok tatlı bir insanmışsın, seni tanıdığıma çok memnun oldum, gerçekten teşekkür ederim . Sarimsak zeytinyağı ve sineması bende deneyeceğim. Egzama geçti mi?şampuanı nedir
Ayy tşk ederim cnmm 🥰🥰🥰 o senin tatlılığın
O karışımla hem kaşıntılar geçmişti hem dökülme azalmıştı hem de saç çıkmıştı, kuzenimle yapıyoduk aynı etkiler onda da oldu, tavsiye ederim, şampuan bn şuan organikmkullanıyrm ismine bakarım

Resmi çekip de size atmayı unutmuşum😂😂😂😂😂kafa bi dünya gel bana gel bana 😂😂😂

Eklentiler

• 07326C9E-52B8-4EF6-AD71-64856D166C11.jpeg
    07326C9E-52B8-4EF6-AD71-64856D166C11.jpeg
    145,6 KB · Görüntüleme: 22
Başladık canım başladık :KK5:

Ben şimdilik diyetisyenle devam ediyorum bitince yapabilirim. Ama siz yapın beklemeyin beni :KK66:
bi arkadaşım greyfurt detoksu yapalım dedi, ben dün dışardaydım yapamadım sadece 1 güncük bişey, o yapmış, sabah -1.5 dedi:D ama sabah öğle akşam greyfurt yenecek :D:D
hurma detoksu da var, ben bilmiyorum bi de kabak detoksu var :D:D
bütün sebze meyvelerin detoksu var kısacası :D:D

bi arkadaşım greyfurt detoksu yapalım dedi, ben dün dışardaydım yapamadım sadece 1 güncük bişey, o yapmış, sabah -1.5 dedi:KK70: ama sabah öğle akşam greyfurt yenecek :KK70::KK70:
hurma detoksu da var, ben bilmiyorum bi de kabak detoksu var :KK70::KK70:
bütün sebze meyvelerin detoksu var kısacası :KK70::KK70:
Bende emziren annelere özel detoks var ben onu yaparım yaparsam. Mamasız büyütmek istiyorum sütümü azaltacak şeyler yapamam.

Bende emziren annelere özel detoks var ben onu yaparım yaparsam. Mamasız büyütmek istiyorum sütümü azaltacak şeyler yapamam.
kuzu ben unuttum senin durumunu..o zmn biz yapalım yani yapabilirsek :D ben detoksda zorlanırım illa ki akşam sapıtırım :D:D:D kendimi biliyorum

Back