Evet cnm diyet ve ağırlıkla zaten ağırlık çalışmak işin gerçekten önemli kısmı daha çok yağ yakıp kas kazanımı oluyo, yok cnm sor bnm için önmli değil cvplarımMaşallah süpersin sen yaaa.. ağırlık ve diyetle mi verdin.bende pek sorun sordumben de vermeyi çok istiyorum
Çok teşekkür ederim canım. Ben leslie yapıyorum bacak için etkili diyorlar, 2 ay düzenli bi şekilde devam edicem sonuca bakicam bacaklarımda nasıl bir değişim oldu diye,bide saç bakımıyla ilgili topik açmışım önceden saçın seyrek yerleri kapandı şeklinde hala devam ediyor musun bakıma? Neler yapiyorsun.sampuanimi degistirmeyi düşünüyorum bende belki tavsiyen vardırEvet cnm diyet ve ağırlıkla zaten ağırlık çalışmak işin gerçekten önemli kısmı daha çok yağ yakıp kas kazanımı oluyo, yok cnm sor bnm için önmli değil cvplarım
Benden tavsiye ağırlıkla bacak çalış, daha kısa sürede etkisini alırsınÇok teşekkür ederim canım. Ben leslie yapıyorum bacak için etkili diyorlar, 2 ay düzenli bi şekilde devam edicem sonuca bakicam bacaklarımda nasıl bir değişim oldu diye,bide saç bakımıyla ilgili topik açmışım önceden saçın seyrek yerleri kapandı şeklinde hala devam ediyor musun bakıma? Neler yapiyorsun.sampuanimi degistirmeyi düşünüyorum bende belki tavsiyen vardır
Tamam canım denicem .haklısınBenden tavsiye ağırlıkla bacak çalış, daha kısa sürede etkisini alırsın
Evet bi dönem yaptım gerçekten saçlarım çıktı ama snra devam edemedim, öyle kaldı
Ayy tşk ederim cnmmTamam canım denicem .haklısın❤ çok tatlı bir insanmışsın, seni tanıdığıma çok memnun oldum, gerçekten teşekkür ederim . Sarimsak zeytinyağı ve sineması bende deneyeceğim. Egzama geçti mi?şampuanı nedir
Çok teşekkürlerAyy tşk ederim cnmmo senin tatlılığın
O karışımla hem kaşıntılar geçmişti hem dökülme azalmıştı hem de saç çıkmıştı, kuzenimle yapıyoduk aynı etkiler onda da oldu, tavsiye ederim, şampuan bn şuan organikmkullanıyrm ismine bakarım
Evetttttt |
14 güncük nedir. Cesareti olana meydan okuyorum. 30 gün şekersiz yaşam, var mı rakibem?
Helal olsun, süper!Yaklaşık 2 yıldır küçük kaçamaklar haricinde şekersiz bir yaşam sürüyorum. Yeterli sanırım.
hohoo harikasın yaaa , tamammm varım ben 30 güncük nedir kiii14 güncük nedir. Cesareti olana meydan okuyorum. 30 gün şekersiz yaşam, var mı rakibem?
sen bu konuda profsun benceeeYaklaşık 2 yıldır küçük kaçamaklar haricinde şekersiz bir yaşam sürüyorum. Yeterli sanırım.
Başladık canım başladık
Ben şimdilik diyetisyenle devam ediyorum bitince yapabilirim. Ama siz yapın beklemeyin beni
bi arkadaşım greyfurt detoksu yapalım dedi, ben dün dışardaydım yapamadım sadece 1 güncük bişey, o yapmış, sabah -1.5 dediBaşladık canım başladık
Ben şimdilik diyetisyenle devam ediyorum bitince yapabilirim. Ama siz yapın beklemeyin beni
Bende emziren annelere özel detoks var ben onu yaparım yaparsam. Mamasız büyütmek istiyorum sütümü azaltacak şeyler yapamam.bi arkadaşım greyfurt detoksu yapalım dedi, ben dün dışardaydım yapamadım sadece 1 güncük bişey, o yapmış, sabah -1.5 dediama sabah öğle akşam greyfurt yenecek
hurma detoksu da var, ben bilmiyorum bi de kabak detoksu var
bütün sebze meyvelerin detoksu var kısacası
Gün meydan okuyorum sana14 güncük nedir. Cesareti olana meydan okuyorum. 30 gün şekersiz yaşam, var mı rakibem?
Tamamdır. Gün 1. no sugarhohoo harikasın yaaa , tamammm varım ben 30 güncük nedir kiii
sen bu konuda profsun benceee
kuzu ben unuttum senin durumunu..o zmn biz yapalım yani yapabilirsekBende emziren annelere özel detoks var ben onu yaparım yaparsam. Mamasız büyütmek istiyorum sütümü azaltacak şeyler yapamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?