• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Kizlar gunaydin sadece basliga bakip daldim konuya... 21 gun sekersiz hayat mi beni de alin bu hayata

pofu pofu bu sefer bırakmayacağım canım. Yürüyüşe çıkıyorum ip atlıyorum sporu hayatıma dahil ettiğim zaman daha istikrarlı oluyorum ben :spor:

Bn de kalktım yeni kahvaltı yapasım yok bi bardak çay aldım oyalanyrm:) moralim sıfır toparlamam lazım kafamı

Hava güzellll bugün toparlanmak lazım, halimize şükür🥰🥰🥰hadi bakalım canlar Birbardakcay Birbardakcay cumayı kaçırmayak😂😂😂 bim kaçta açılıyo ya bilen var mııı, bn bugün sandım az kala yataktan çıkıp gidiyodum 🤯🤯🤯🤯

Hava güzellll bugün toparlanmak lazım, halimize şükür🥰🥰🥰hadi bakalım canlar Birbardakcay Birbardakcay cumayı kaçırmayak😂😂😂 bim kaçta açılıyo ya bilen var mııı, bn bugün sandım az kala yataktan çıkıp gidiyodum 🤯🤯🤯🤯
😂😂😂 9da aciliyor canim kacirmayiz ben sana hatirlatirim

Hosbuldummm😍🌹 nasıl gidiyor şekersiz günleriniz. Kuru meyve 3 tane olmak koşuluyla yenilebilir mi? Biraz geçmiş yaptım sanırım ağırlık çalışıyorsun pofu ne güzel 😊😊
Bn dün bozdum ama bugün tekrar devam:) şimdi şekersiz kahve içicem
Evet 2-3 tane kuru kayısı kuru erik hurma yiyebilirsin
Aynen cnm ağırlık çalışıyorum💪🏻💪🏻💪🏻

Back