- 18 Şubat 2010
- 15.970
- 19.849
- 498
kendimi hiiç sevmyorumYaaa pofu sen de mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kendimi hiiç sevmyorumYaaa pofu sen de mi
Gel cnm gel biz başlayıp bozuyoruz:))Kizlar gunaydin sadece basliga bakip daldim konuya... 21 gun sekersiz hayat mi beni de alin bu hayata
Biz bi 14 e niyetlendik ama 14 yaparsak 21 de yaparız hoşgeldinKizlar gunaydin sadece basliga bakip daldim konuya... 21 gun sekersiz hayat mi beni de alin bu hayata
Ayy inşşş:)pofu bu sefer bırakmayacağım canım. Yürüyüşe çıkıyorum ip atlıyorum sporu hayatıma dahil ettiğim zaman daha istikrarlı oluyorum ben
9da aciliyor canim kacirmayiz ben sana hatirlatirimHava güzellll bugün toparlanmak lazım, halimize şükürhadi bakalım canlar Birbardakcay cumayı kaçırmayak bim kaçta açılıyo ya bilen var mııı, bn bugün sandım az kala yataktan çıkıp gidiyodum
Alarm kurcam9da aciliyor canim kacirmayiz ben sana hatirlatirim
Hoş geldin kuzumm gelin ya şöylee kalabalık olsak daha güzel olurGünaydın kızlar ben de geleyim aranıza
Hosbuldummm nasıl gidiyor şekersiz günleriniz. Kuru meyve 3 tane olmak koşuluyla yenilebilir mi? Biraz geçmiş yaptım sanırım ağırlık çalışıyorsun pofu ne güzelHoş geldin kuzumm gelin ya şöylee kalabalık olsak daha güzel olur
Bn dün bozdum ama bugün tekrar devam:) şimdi şekersiz kahve içicemHosbuldummm nasıl gidiyor şekersiz günleriniz. Kuru meyve 3 tane olmak koşuluyla yenilebilir mi? Biraz geçmiş yaptım sanırım ağırlık çalışıyorsun pofu ne güzel
Afiyet olsun canim çok teşekkür ederim ❤ öncesi sonrası resmı koyacak misinBn dün bozdum ama bugün tekrar devam:) şimdi şekersiz kahve içicem
Evet 2-3 tane kuru kayısı kuru erik hurma yiyebilirsin
Aynen cnm ağırlık çalışıyorum
Oohoooo koymaz mıyımmm sırt kaslarım da belirginleşsin hemecikkkAfiyet olsun canim çok teşekkür ederim ❤ öncesi sonrası resmı koyacak misin
Merakla bekliyorum kaç kilo verdin şimdiye kadarOohoooo koymaz mıyımmm sırt kaslarım da belirginleşsin hemecikkk
Geçen seneden bu zaman 20 kilo verdim şekersizi düzenli yapıp üstüne p90x ile 72.3 den 69.9 a düşmüştümMerakla bekliyorum kaç kilo verdin şimdiye kadar
Maşallah süpersin sen yaaa.. ağırlık ve diyetle mi verdin.bende pek sorun sordum ben de vermeyi çok istiyorumGeçen seneden bu zaman 20 kilo verdim şekersizi düzenli yapıp üstüne p90x ile 72.3 den 69.9 a düşmüştüm