Gel cnm gel biz başlayıp bozuyoruz:))Kizlar gunaydin sadece basliga bakip daldim konuya... 21 gun sekersiz hayat mi beni de alin bu hayata
Biz bi 14 e niyetlendik ama 14 yaparsak 21 de yaparızKizlar gunaydin sadece basliga bakip daldim konuya... 21 gun sekersiz hayat mi beni de alin bu hayata
Ayy inşşş:)pofu bu sefer bırakmayacağım canım. Yürüyüşe çıkıyorum ip atlıyorum sporu hayatıma dahil ettiğim zaman daha istikrarlı oluyorum ben
Hava güzellll bugün toparlanmak lazım, halimize şükürhadi bakalım canlar Birbardakcay cumayı kaçırmayak bim kaçta açılıyo ya bilen var mııı, bn bugün sandım az kala yataktan çıkıp gidiyodum
Alarm kurcam9da aciliyor canim kacirmayiz ben sana hatirlatirim
Hoş geldin kuzumm gelin ya şöylee kalabalık olsak daha güzel olurGünaydın kızlar ben de geleyim aranıza
HosbuldummmHoş geldin kuzumm gelin ya şöylee kalabalık olsak daha güzel olur
Bn dün bozdum ama bugün tekrar devam:) şimdi şekersiz kahve içicemHosbuldummmnasıl gidiyor şekersiz günleriniz. Kuru meyve 3 tane olmak koşuluyla yenilebilir mi? Biraz geçmiş yaptım sanırım ağırlık çalışıyorsun pofu ne güzel
Afiyet olsun canimBn dün bozdum ama bugün tekrar devam:) şimdi şekersiz kahve içicem
Evet 2-3 tane kuru kayısı kuru erik hurma yiyebilirsin
Aynen cnm ağırlık çalışıyorum
Oohoooo koymaz mıyımmmAfiyet olsun canimçok teşekkür ederim ❤ öncesi sonrası resmı koyacak misin
Merakla bekliyorumOohoooo koymaz mıyımmmsırt kaslarım da belirginleşsin hemecikkk
Geçen seneden bu zaman 20 kilo verdimMerakla bekliyorumkaç kilo verdin şimdiye kadar
Maşallah süpersin sen yaaa.. ağırlık ve diyetle mi verdin.bende pek sorun sordumGeçen seneden bu zaman 20 kilo verdimşekersizi düzenli yapıp üstüne p90x ile 72.3 den 69.9 a düşmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?