- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.043
- 138
herkese iyi gecelerr :) yarın yeni bir gün yeni bir umutt
İyi geceler diliyorum.
Güneş doğarsa, umut da doğar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkese iyi gecelerr :) yarın yeni bir gün yeni bir umutt
Bugün kimsecikler yok hayırdır inşGünaydın herkese :)
Ayyyy niyee sadecw benm topiğimw oluyo bubni çekemiyolar zannımcaYine bildirim sorunu canim kimse yazmamis bi bakayim diye girmiştim.
Tunaydin
Ooo süpersiinnn :))Bana bildirim gelmiş de altlarda kalmış. Yürüyüşe çıktım ben de bakalım 10.000 yapıcam akşama kadar inşallah. 500 de ip atlarsam çok iyi olacak.
Hala sekersiz misin artik 1. Gunu tamamla lutfenBana bildirim gelmiş de altlarda kalmış. Yürüyüşe çıktım ben de bakalım 10.000 yapıcam akşama kadar inşallah. 500 de ip atlarsam çok iyi olacak.
1. Günü tammladı kızHala sekersiz misin artik 1. Gunu tamamla lutfen
Aaa dun 1i tamamladi mi dun benim kafa ucuktu hatirlamiyorum1. Günü tammladı kız
Maalesef akşam beyaz ekmek yedimAaa dun 1i tamamladi mi dun benim kafa ucuktu hatirlamiyorum
Olamamış beyaz ekmek yemiş Anka bn sana ne diyim bilmiyorumAaa dun 1i tamamladi mi dun benim kafa ucuktu hatirlamiyorum
Bnm daha 9. GünümBen son 3 gun 14u tamamlamaya
Bahaneeee ama bu bizim çekmiyo muuu evde bi dünya poğaça simit çörek var atayımmmıııgelir gelmez hemen kuzene komşulara dağıtıyorumAma ben emziriyorum canım çekiyor
Yok canim cekmiyor yaa emzirirken ben cok guzel diyet yapmistim valla emzirmenin arkasina siginmaAma ben emziriyorum canım çekiyor