Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

İf 2. Gün başladı kahvaltımmmm ile aşk yaşıyrm, protein süt ve yumurta ile yaptığım krepler enfesss

Dünkü kalça bacak antremanı beni mahvettmişşşş zor yürüyorum

Eklentiler

• DE538E4C-D82E-4014-81DB-54216FDC1313.jpeg
    152,7 KB · Görüntüleme: 37
fazla şeker var ondan diyorum..
Hurmada şifa var canım. Kuranda kaç yiyeceğin adı geçiyor. İncir, zeytin, bal, hurma, çörek otu. Sadece bunlarla günlerce oruç tutmuş peygamber efendimiz. Şeker olarak düşünme

Hurmada şifa var canım. Kuranda kaç yiyeceğin adı geçiyor. İncir, zeytin, bal, hurma, çörek otu. Sadece bunlarla günlerce oruç tutmuş peygamber efendimiz. Şeker olarak düşünme
ben meyve sebze ayırt etmiyorum kuzu, şuan yediklerimiz de aşırı şeker oluyor ondan bahsediyorum yoksa her şeyin tabiki şifası var...

canım if dediğin şeyde porsiyonlarına nasıl karar veriyorsun? hangi yiyecekten ne kadar yiyeceğine falan?
protein fazla karbo az ama hepsinden yiyprum

Sabah 2 yumurta lor yada yumurta hindi füme
Salatalık domates biber yeşil çay, 2 dilim tam buğday ekmeği yada pirinç patlağı

Akşam 100-120 gram balık tavuk et ya da köfte hindi 4 kaşık pişmiş sebze ya da bi küçük kase haşlama sebze istersen yanına 2 kaşık bulgur ya da haşlama pirnç yada 1 kepçe çorba, ve 1 tatlı kaşığı yağ ile salata ya da çiğ salata bu şekilde...
Ben de if yapayım ya benim neyim eksik biraz kasım eksik belki
valla bu sıcakta yiyemyrm bana çok ii oldu

Ben yesem yerim yaa sıcak falan kesmiyor beni
Emzirme bitince normale dönüyorum ama işte ona da 1,5 yıl var daha

Sabah 7.00
2 dilim tam buğday ekmeği,yarım domates,1 dilim peynir,6 zeytin,kabak biber , 1 kupa sütlu çay,1 hurma

Öğlen 12 buçuk
İşte 1kasetavuk çorbası,1 kase cacık,4 fırın köfte,3 kaşık salçalı makarna ve 1 porsiyon kiraz yedim

Akşam 6 bucuk
Salata yoğurt çorba yer hafif geçiriririm kızlar

Bnm de gün kapandı kızlar, öncesinde spor sonrasında akşam yemeğim

Şuan afiyetle beslenyrm
2 kaşık bulgur
110 gram et, suda pişti
Yağsız limonlu salata
Kabak patlıcan ikilisi

Spor da 11. Haftayı bitirdimbugün şükür

Su bilmym ne kadar içtim ama var bi 3 lt

Kahvaltımı biliyosunuz protein sütü ve yumurtayla yaptığım krepler vardı hepsini yemedim tabiki, 2 kaşık lor domates salatalık biber zeytin vardı

Eklentiler

• E9FE51D1-8F25-419D-A857-861817152620.jpeg
    169,4 KB · Görüntüleme: 29
  • 27EC831E-301F-42E0-878D-2718517EA5FF.jpeg
    153,8 KB · Görüntüleme: 27
Sabah saat kaçtı canım. Ben de yarın deneyeceğim de sabah kaçta yapayım kahvaltımı. Yarin yorarım artık ben seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…