Benimki bozulmuş mu sayılıyorBi ben sağ sağlim kapamışım dükkanı
Şeker yiyip yemediğime bak senDakka saymıyodum
hurmalaraaaa ne demeliiŞeker yiyip yemediğime bak sen
Süt onlar süt bebiş içinhurmalaraaaa ne demelii
Ne var ki onda sonra insan şekersiz kalınca sağlıksız şeylere başvuruyorhurmalaraaaa ne demelii
Aslan cokaptanNe var ki onda sonra insan şekersiz kalınca sağlıksız şeylere başvuruyor
fazla şeker var ondan diyorum..Ne var ki onda sonra insan şekersiz kalınca sağlıksız şeylere başvuruyor
Boşver bişey olmazfazla şeker var ondan diyorum..
akşam yemesi acıktırırı cnm o yüzdenBoşver bişey olmazcok şeker tüketiyomus yavaş tavas keser oo ben de abandim burda yemeğe yaaa
Hurmada şifa var canım. Kuranda kaç yiyeceğin adı geçiyor. İncir, zeytin, bal, hurma, çörek otu. Sadece bunlarla günlerce oruç tutmuş peygamber efendimiz. Şeker olarak düşünmefazla şeker var ondan diyorum..
ben meyve sebze ayırt etmiyorum kuzu, şuan yediklerimiz de aşırı şeker oluyor ondan bahsediyorum yoksa her şeyin tabiki şifası var...Hurmada şifa var canım. Kuranda kaç yiyeceğin adı geçiyor. İncir, zeytin, bal, hurma, çörek otu. Sadece bunlarla günlerce oruç tutmuş peygamber efendimiz. Şeker olarak düşünme
canım if dediğin şeyde porsiyonlarına nasıl karar veriyorsun? hangi yiyecekten ne kadar yiyeceğine falan?ben meyve sebze ayırt etmiyorum kuzu, şuan yediklerimiz de aşırı şeker oluyor ondan bahsediyorum yoksa her şeyin tabiki şifası var...
Ben de if yapayım yaben meyve sebze ayırt etmiyorum kuzu, şuan yediklerimiz de aşırı şeker oluyor ondan bahsediyorum yoksa her şeyin tabiki şifası var...
protein fazla karbo az ama hepsinden yiyprumcanım if dediğin şeyde porsiyonlarına nasıl karar veriyorsun? hangi yiyecekten ne kadar yiyeceğine falan?
valla bu sıcakta yiyemyrm bana çok ii olduBen de if yapayım yabenim neyim eksik biraz kasım eksik belki
Ben yesem yerim yaa sıcak falan kesmiyor beniprotein fazla karbo az ama hepsinden yiyprum
Sabah 2 yumurta lor yada yumurta hindi füme
Salatalık domates biber yeşil çay, 2 dilim tam buğday ekmeği yada pirinç patlağı
Akşam 100-120 gram balık tavuk et ya da köfte hindi 4 kaşık pişmiş sebze ya da bi küçük kase haşlama sebze istersen yanına 2 kaşık bulgur ya da haşlama pirnç yada 1 kepçe çorba, ve 1 tatlı kaşığı yağ ile salata ya da çiğ salata bu şekilde... valla bu sıcakta yiyemyrm bana çok ii oldu
Sabah saat kaçtı canım. Ben de yarın deneyeceğim deBnm de gün kapandı kızlar, öncesinde spor sonrasında akşam yemeğim
Şuan afiyetle beslenyrm
2 kaşık bulgur
110 gram et, suda pişti
Yağsız limonlu salata
Kabak patlıcan ikilisi
Spor da 11. Haftayı bitirdimbugün şükür
Su bilmym ne kadar içtim ama var bi 3 lt
Kahvaltımı biliyosunuz protein sütü ve yumurtayla yaptığım krepler vardı hepsini yemedim tabiki, 2 kaşık lor domates salatalık biber zeytin vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?