- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.822
- 1.223
Ben de takılayım peşine kurbana kadar sıfır şeker denicemSayılır cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de takılayım peşine kurbana kadar sıfır şeker denicemSayılır cnm
ohh my gosshhhh takıl kanka ayıpsınnn , ama ben if e de başladımmmBen de takılayım peşine kurbana kadar sıfır şeker denicem
Yok bu sefer kararlıyım. Bu sabah 75,4 geldim. Cuma 73 olacağım bak tartı fotoğrafı koycamohh my gosshhhh takıl kanka ayıpsınnn , ama ben if e de başladımmm
Hadi insalahYok bu sefer kararlıyım. Bu sabah 75,4 geldim. Cuma 73 olacağım bak tartı fotoğrafı koycam
Ben iki öğün besleneceğim arada hurma ceviz yiyeceğim acıktıkça. Kurbana 10 kilo vericem aha buraya yazdım
3 haftadır takıldım tavsiyen varmı sen bilirsin bu konuları tecrüben çokYok bu sefer kararlıyım. Bu sabah 75,4 geldim. Cuma 73 olacağım bak tartı fotoğrafı koycam
Ben iki öğün besleneceğim arada hurma ceviz yiyeceğim acıktıkça. Kurbana 10 kilo vericem aha buraya yazdım
Maalesef canım şimdiye kadar nasıl devam ediyordun bilmediğim için fikrim yok3 haftadır takıldım tavsiyen varmı sen bilirsin bu konuları tecrüben çok
Beslenmemi değiştir dedi pofu deniyorum ama bakalımMaalesef canım şimdiye kadar nasıl devam ediyordun bilmediğim için fikrim yok
Pofu dediyse doğrudurBeslenmemi değiştir dedi pofu deniyorum ama bakalım
Kiz nerdesin sen kaçakSelam kızlaarr
Herşey gönlünüzce inşallah?
ahahah bu dediklerinin ömrü kaç gün acepYok bu sefer kararlıyım. Bu sabah 75,4 geldim. Cuma 73 olacağım bak tartı fotoğrafı koycam
oooo gayet iyi, hareket harekettir, hareket berekettirrr nihahahha1 mil leslie
200 ip
20 sn plank
10 squat
40 high knees
20 dağ tırmanışı
Yapıldı
pofu seninkilerin yanında çok bişey değil ama beni baya inletti
kaç gün oldu kuzum daha?? ayrıcana spor ne alemde?????!!!!Beslenmemi değiştir dedi pofu deniyorum ama bakalım
aayyy beybii hoş geldiinnnnnBen de yettim gaarii...
bugün pek iyi gitmedi ama olsun.
-kahvaltı yok
-2 kahve
öğle
-nohut
-bulgur pilavı
-roka
-mini kutu dondurma
canımsıınn :d yakında sizin danışma merkeziniz olacağımmmPofu dediyse doğrudur
Boyuna göre kilon normallere geldi artık belki sporu artırmalısın.
samssoonnnnn yemin ederimmm bu sabah aklımdan geçiyorduunn hatta etiketliycektim unutmuşummSelam kızlaarr
Herşey gönlünüzce inşallah?
5 gün oldu haftada 3 Leslie yapıyorum bakalımbi markete gittim geldim coşmuş ya la buraa
ahahah bu dediklerinin ömrü kaç gün acep
oooo gayet iyi, hareket harekettir, hareket berekettirrr nihahahha
kaç gün oldu kuzum daha?? ayrıcana spor ne alemde?????!!!!
aayyy beybii hoş geldiinnnnn
canımsıınn :d yakında sizin danışma merkeziniz olacağımmm
samssoonnnnn yemin ederimmm bu sabah aklımdan geçiyorduunn hatta etiketliycektim unutmuşumm
nasılsın nerelerdesinn yaaa
ayy kızlarr hepinizi çok özlemişim
Kiz nerdesin sen kaçak
samssoonnnnn yemin ederimmm bu sabah aklımdan geçiyorduunn hatta etiketliycektim unutmuşumm
sadece leslie olmaz demiş miydim acabaaaa5 gün oldu haftada 3 Leslie yapıyorum bakalım
ayyy o insanlar hep yoruyor cnm ya vallaKızlar çok şekersiniz Ben de sizi özledim yaa.
Bu son zamanlar işler çok stresliydi, bir de çevremde bazı insanlar mental olarak çok yordu beni. Burada da BDV'de çok takılıp zaten düşük olan enerjimi iyice dibe çekiyordum... evde bende TV yok, haber falan seyretmem pek, internetten biraz uzaklaşmam gerekti işte böyle.
Ama daha sık uğrayacağım artık. iyisiniz hepiniz di mi? Yaramaz bişey yok inşallah?
hoşbulduk pofu 'cuğum.bi markete gittim geldim coşmuş ya la buraa
ahahah bu dediklerinin ömrü kaç gün acep
oooo gayet iyi, hareket harekettir, hareket berekettirrr nihahahha
kaç gün oldu kuzum daha?? ayrıcana spor ne alemde?????!!!!
aayyy beybii hoş geldiinnnnn
canımsıınn :d yakında sizin danışma merkeziniz olacağımmm
kaç oldunhoşbulduk pofu 'cuğum.
yıllık izinde aldım kiloları geldim yine başına... bakalım bu sefer ne olacak durumlar
En doğru zamanda, en severek yapacağın iş seni bulacak inşallah. İşsizim diye modunu aşağıya çekme sakın. Tamamen özgür olduğun bu zaman dilimini en kaliteli şekilde geçirmeye çalış.sadece leslie olmaz demiş miydim acabaaaa
ayyy o insanlar hep yoruyor cnm ya valla
iyi yapmışsın
ben de bi ara bdv ye giriyordum baktım psikolojim bozuldu en iyisi uzak durmak...
gel gel biz burdayız, iyi olmaya gayret ediyorum, hala işsizim
63 lerde gezerken, 68lere kadar çıktım.kaç oldun
ben de aldım hem de baya baya