Bn 10 da yapyrm ama kişiden kişiye değişiyo kimisi 12 de yapyr sana kalmış bn 10-18 yapyrmSabah saat kaçtı canım. Ben de yarın deneyeceğim desabah kaçta yapayım kahvaltımı. Yarin yorarım artık ben seni
Hımmm ben 12-18 yapayım o zaman.Bn 10 da yapyrm ama kişiden kişiye değişiyo kimisi 12 de yapyr sana kalmış bn 10-18 yapyrm
12-18 yapmaHımmm ben 12-18 yapayım o zaman.ara az olsun sağol kuşum yarın rahatsız ederim seni internetini kapatma bak ararım
12 ye kadar Dururum çünkü çocuklarla uğraşırken geçiyor zaman. Ama 20:00 ye kadar duramayabilirim. Bakalım yarın deneyeceğim. Aralarda yemek yok sadece içecek var dimi. İternetten okudum ama gece daha dikkatli okyacağım.12-18 yapma
12-20 yap madem ama 12 ye kadar durabilcn mi
Ewet aralarda kahve soda şekersz çay faln var12 ye kadar Dururum çünkü çocuklarla uğraşırken geçiyor zaman. Ama 20:00 ye kadar duramayabilirim. Bakalım yarın deneyeceğim. Aralarda yemek yok sadece içecek var dimi. İternetten okudum ama gece daha dikkatli okyacağım.
Sağol canımEwet aralarda kahve soda şekersz çay faln var
Ooowww allah kolaylık versnSağol canımben 18:00 de yemeğimi yedim. Yarın 12:00 de kahvaltı yapacağım artık. Hadi bakalım zor bir gece beni bekliyor
Hayırdır inşallaahhhh ne olduuuu sanaİstahim açıldı kızlar yaa
Yeme duzenim degistisabah kahvaltı 7 öğlen yemeği 12 akşam 6 oluyor o saatte de karnım hem çok aç aynı zamanda canım bişey istemiyor bende anlamadımHayırdır inşallaahhhh ne olduuuu sana
Bnm eski düzenim gibi olmuşYeme duzenim degistisabah kahvaltı 7 öğlen yemeği 12 akşam 6 oluyor o saatte de karnım hem çok aç aynı zamanda canım bişey istemiyor bende anlamadım
Alıştım ama bi sersemledim yaa doymuyorum sanki alışırım inşallahBnm eski düzenim gibi olmuş(( tut kendini cumaya ne kaldı şurda
Ara öğün taşı yanında ceviz fındık tarzıAlıştım ama bi sersemledim yaa doymuyorum sanki alışırım inşallahregl de olamadım bari en azından yarın gelse yaa
Öyle yapacam sanırım sabah da 2 dilim tam buğday ekmeği,1 omlet 1 salatalık 1kucukdomates ve 1kk kadar peynir yedim şimdilik iyi gidiyirAra öğün taşı yanında ceviz fındık tarzı
günaydın bu sabah gayet sağlıksız bir kahvaltıyla başladım.Günaydınnn ahaliii❤❤❤❤
Ooowwww bütün aksilikler üst üste desenegünaydın bu sabah gayet sağlıksız bir kahvaltıyla başladım.
-form limonlu bisküvi
-sade kahve
dün akşam kızım hastaydı. ateş+ishal.
çok yorgundum sabah kahvaltıya kalkamadım.
reglim yakın. bugün yarın gelir.
iştahım öküz gibi açık.
spor desen hak getire.
ya ben demotive oluyorum böyle olunca. iyice şişiyorum
Çok geçmiş olsun kuzuya canımgünaydın bu sabah gayet sağlıksız bir kahvaltıyla başladım.
-form limonlu bisküvi
-sade kahve
dün akşam kızım hastaydı. ateş+ishal.
çok yorgundum sabah kahvaltıya kalkamadım.
reglim yakın. bugün yarın gelir.
iştahım öküz gibi açık.
spor desen hak getire.
ya ben demotive oluyorum böyle olunca. iyice şişiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?