doğru söylüyorsun cnm ama işte insan gene de bu durumdan hoşnut olmuyor :SEn doğru zamanda, en severek yapacağın iş seni bulacak inşallah. İşsizim diye modunu aşağıya çekme sakın. Tamamen özgür olduğun bu zaman dilimini en kaliteli şekilde geçirmeye çalış.
Bir başlandın mı çalışmaya, emekliğe kadar hergün aynııı geçecek.
63 lerde gezerken, 68lere kadar çıktım.
sporum olsa çok sıkıntı yaşamayacağım belki ama ramazan ve tatil sebebiyle pilatese devam edemedim. yeniden yazılmayı planlıyorum.
Canım ben çalışıyorum artık sabah 8aksam 6 vaktim yok ve çok sıcak mecbur onu bile yapamam belkisadece leslie olmaz demiş miydim acabaaaa
ayyy o insanlar hep yoruyor cnm ya valla
iyi yapmışsın
ben de bi ara bdv ye giriyordum baktım psikolojim bozulduen iyisi uzak durmak...
gel gel biz burdayız, iyi olmaya gayret ediyorum, hala işsizim
peki cnmCanım ben çalışıyorum artık sabah 8aksam 6 vaktim yok ve çok sıcak mecbur onu bile yapamam belki
o kadar da yüzdüm nereye gitti o yüzmeler bilmiyorumdoğru söylüyorsun cnm ama işte insan gene de bu durumdan hoşnut olmuyor :S
ben de 5 kilo aldım aynıyız
spor olmayınca daha rahat kilo almak ooff ya
yediklerin ağır basmışo kadar da yüzdüm nereye gitti o yüzmeler bilmiyorum
Akşam hurma yemeseydb iyiydi çok acıkırsınSabah
3 yumurta ( yumurtalar çok küçüktü bıldırcın yumurtasından az daha büyük)
1 bağ tere yarım salatalık yarım domates 2 kaşık zeytin yağı az tuz ile salata
Öğle 3 yumurtadan omlet 1,5 dilim tam buğday ekmeği
Öğleden sonra 5 kayısı
Akşam: 5 hurma 1 kase yoğurt 5 kayısı daha
Akşam lahana yiyecektim ama şeker ihtiycımı karşılasın diye meyve yedim acıkırsam yine hurma yoğurt yiyeceğim akşam.
Su 1,5 lt
Yarın daha güzel olacak
Anacıımm öyle daha çok istiycek amaBozmamak için böyle yaptım dehşet şeker istiyor canım
11 tane hurma hakkım var daha 6 sı duruyorAnacıımm öyle daha çok istiycek ama
Hurma diyeti mi yapyn napyn11 tane hurma hakkım var daha 6 sı duruyoristerse bir daha hurma ilk 3 gün böyle idare edeyim. Önceden hepsini kestim 1 gün bile yapamadım biliyorsun
Daha önceden bi diyetisyenin hazırladığı listeyi yapıyorum canım11 tane hurma hakkım var daha 6 sı duruyoristerse bir daha hurma ilk 3 gün böyle idare edeyim. Önceden hepsini kestim 1 gün bile yapamadım biliyorsun
Şekersiz 1. günümün bitmesine 2 saat 4 dakika kaldı çok heyecanlı
58 dakika kaldıhahaha dakka sayıyo yaa
Senin işin çok zor yahu uyku düzenin de yok.Çok acıktım bebek uyutmuyor kız dolanıp duruyorbozmayacağım ama inşallah uyurlar çok zor oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?