Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ediyorumÇok geçmiş olsun kuzuya canım
Aynen yaa uzun süre aç kalınca tıkanıyor hemen insan. Ben de çocuklara yumurtalı ekmek kızarttım TB ekmeğinden. 1 dilim ondan yedim. 7 zeytin yarım domates yedimAyy daha yeni başladım, başladığım gibi doydum
Ayy sorma yiyemedm, yumyrtayı baya zorladım ama gerisi yok, tabak kaldışuan sıfır açlıkAynen yaa uzun süre aç kalınca tıkanıyor hemen insan. Ben de çocuklara yumurtalı ekmek kızarttım TB ekmeğinden. 1 dilim ondan yedim. 7 zeytin yarım domates yedim
Ama ağır spor Yapıyorsunuz Zorla yeseydin keşkeAyy sorma yiyemedm, yumyrtayı baya zorladım ama gerisi yok, tabak kaldışuan sıfır açlık
Bugün offf spor yok, zorlayamazdım tıkandımAma ağır spor Yapıyorsunuz Zorla yeseydin keşke
Sen daha iyi bilirsin canım. Benim canım tatlı çekiyor ya off bebek emdiği zaman hortumla midem boşalıyor sankiBugün offf spor yok, zorlayamazdım tıkandım
Bnce senin psikolojik kuzumSen daha iyi bilirsin canım. Benim canım tatlı çekiyor ya off bebek emdiği zaman hortumla midem boşalıyor sanki
Emzirenlerin çoğundan aynı şeyi duyuyorum herkesin mi psikolojikBnce senin psikolojik kuzum
ay valla içim dışım soda su sen de haklısın yaKızlar ben bugün eve erken gideceğim eve yürürüm eve gidince de 1 bardak süt ve meyve yemeyi düşünüyorum hava çok sıcak bayilacam yemek falan istemiyorum
anam ne bilemEmzirenlerin çoğundan aynı şeyi duyuyorum herkesin mi psikolojik
Bilirsin inşallah o zaman görürüm ben seniay valla içim dışım soda su sen de haklısın ya
anam ne bilem
Bizde çay içiyoruz habire.ay valla içim dışım soda su sen de haklısın ya
anam ne bilem
ay inşallaahhhBilirsin inşallah o zaman görürüm ben seni
valla yaaa bugn fenaydı bn bi de pazara gittimValla bugün coksicak basimi lavaboya sokasim var bu ne yaaa