- 18 Şubat 2010
- 15.969
- 19.849
- 498
Ahahaha pekiii ben şuan eliptik tepesindeyim bakalım kaç dakka dayanabilcemGittiği yere kadar devam sonrasına bakarız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahaha pekiii ben şuan eliptik tepesindeyim bakalım kaç dakka dayanabilcemGittiği yere kadar devam sonrasına bakarız
Süper50 dakka dayanabildim
Süper olmuş çok sağlıklıGünümü özetlersem
Sabahkahvaltım
Öğle yemeğim
Arada filtre kahve 1 dilim karpuz
Arkasından eliptik
Spor sonrası yoğurt kürü
Evett bayadır kendimi odaklayamıyordumSüper olmuş çok sağlıklı
Benim 30u geçti sanırımEvett bayadır kendimi odaklayamıyordum
Haydiii yarın 1 haftalık ciddi şekersiz yapalımmm ,1 hafta sonra küçük bi ödül sonra 1 hafta daha, bu şekilde patlamayız sanırım
Ahhahaha ben böyle yapıcm ya sonra patlıyorumBenim 30u geçti sanırım
Kesinşikle bu daha etkili ilk yaptığımızda 32.günde patladım yemediğim hiç bi çikolata türü kalmdı fondü pasta künefe herşeyi yedim.hedef kiloma ineyim ödül yapıcam 1 gün hemde çok feciAhhahaha ben böyle yapıcm ya sonra patlıyorum
Hatirlayamadim ama yiyorum ki. Şekersiz yalan oldu. Ramazanda 3.5 kg verdim. Alirim hızlaBi yerde kek yedim yazmışsınonu görmüştüm
kötü gidiyor canım sıkkın sanki kilo verdiğimi hissetmiyorum hala iriyimNasıl gidyo kızlaarr
Bn tam diyet moduna girdimmm gayet iyi gidiyorummm1 haftalık periyotlarla kendime 1 gün tek öğün serbest yapcammmm
Ayyy sen beni gör fil yavrusu gibi oldumkötü gidiyor canım sıkkın sanki kilo verdiğimi hissetmiyorum hala iriyim
Pantolama girersem anca o zaman kilo verdim dicemAyyy sen beni gör fil yavrusu gibi oldum
Kışın bol gelen pantolon çarşamba günü sıktı gerisini sen düşünPantolama girersem anca o zaman kilo verdim dicem
Kışın bol gelen pantolon çarşamba günü sıktı gerisini sen düşün
Bn çok karbo tükettim gene iyi yani 6-7 kilo bile fazla çıkabilirdiBünyelerimiz kilo almaya ne kadar müsait yaa