• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

pofu pofu cuğum, ben de sahurda yemek yersem mide ağrısından hastanelik oluyorum.

Allahıma çok şükür, açlık susuzluk hiç etkilemiyor beni. O sebeple, tek öğün iftar yapıp su içiyorum bolca.
Dün akşam dondurma yedim 1 tane :ıslık:
Hadi yaa, kaçta yiyip yatıyorsun? Ben hiç sahursuz oruç tutmadım. Susayacağım diye paniklerim muhtemelen.

Açlık değil de uykusuzluk çarpıyor beni ama.

Hadi yaa, kaçta yiyip yatıyorsun? Ben hiç sahursuz oruç tutmadım. Susayacağım diye paniklerim muhtemelen.

Açlık değil de uykusuzluk çarpıyor beni ama.

Normal iftarda yiyorum. onun dışında canım çekerse bir kaç şey atıştırıyorum (dondurma, tahıllı bisküviler vs)
12 gibi yatıyorum. yatarken 1 büyük bardak su içiyorum. Gece de sahura yakın kalktığımda içiyorum 1 bardak su. o kadar.

Normal zamanda ben 1 bardak suyu zor içen bir insan olduğum için çok da etkilemiyor beni :D

Uykusuzluk olmuyor da, enerji düşerse uykum geliyor benim de :)

ya boşver canım yaa, sen rekora oynuyorsun, hiç bozduğuna değmez. Ya olmadı evde kendin yap. Bence şeker yerine ballı sütle yaparsan enfes olur.
Kız ben beceremem güllaç yapmayı. Daha doğrusu uğraşmam ben onla. 2 senede 1 kek yapan insanım ben :D
Tebrik ediyorum canım maşallah azmine helal sanaaaaa:super:Kendimi madde bağımlısı gb hissediyorum senin gb yaşayanlar var, hayatından çıkaranlar var. "Dijital Dünya da Çocuk Büyütmek" adlı kitabı okudum, beslenmeye de değinmişti dijital yayınlardaki fasta food reklamların çocukları nasıl etkilediğine dair inşallah uygulayabilirim.
Ya çok zor gerçekten birşey diyemeyeceğim. Ben ekstra dikkat ediyorum biliyorsunuz insülin direnci, birsürü başka tedaviler falan. Bir de şekerle kendime zarar vermek istemiyorum. Çocuklara uygulamak da çok zordur reklamda görmeseler dışarıda görüyorlar. Ne kadar geç tanışırlarsa o kadar iyi.

Slm kızlarrr

İftar memüm ekte
Bardaktaki çorba
Çok doydum çok su bile içemedim henüz
Sahurda 1 lt içmiştim, yatana kadar da 1.5 içersem süper
Sporda streç günümdü yapmadım oruçluyken zor oluyo antreman
Onun dışında migren tavan yapmak üzre inş daha feci ağrımaz en azından yatana kadar

Şimdi su ve filtre kahve zamanı

Eklentiler

• D19F4ADF-AA29-47D1-997E-929E7666B47D.jpeg
    D19F4ADF-AA29-47D1-997E-929E7666B47D.jpeg
    160,4 KB · Görüntüleme: 32
Sahur 3.00
1 bardak süt
2 hurma
10 çiğ fındık
3 zeytin
1 yumurtadan peynirli omlet
Bir salatalık

🎀🎀🎀🌸🌸🎀🎀🎀

İftar
1 bardak su 2 hurma
1 kase mercimek çorbası
7 8 kaşık kıymalı kabak patlıcan yemeği
1 su bardağı yoğurt

Belki biraz kuru kayısı yerim sütle kızlar canım çekti

Slm kızlarrr

İftar memüm ekte
Bardaktaki çorba
Onun dışında migren tavan yapmak üzre inş daha feci ağrımaz en azından yatana kadar

Menü çok güzel canm afiyet olsun

Sahur 3.00
1 bardak süt
2 hurma
10 çiğ fındık
3 zeytin
1 yumurtadan peynirli omlet
Bir salatalık

🎀🎀🎀🌸🌸🎀🎀🎀

İftar
1 bardak su 2 hurma
1 kase mercimek çorbası
7 8 kaşık kıymalı kabak patlıcan yemeği
1 su bardağı yoğurt

Belki biraz kuru kayısı yerim sütle kızlar canım çekti
afiyet olsun Allah kabul etsin tatlım :KK200:
Menü çok güzel canm afiyet olsun
çok tşk ederim
iftarda yenmiyor gerçekten su içiyorum midem acıdı valla

Slm kızlarrr

İftar memüm ekte
Bardaktaki çorba

Slm kızlarrr

İftar memüm ekte
Bardaktaki çorba

afiyet olsun

bide ben şeker filmi izledim kaç kere. halbuki ben şeker bagimlisiydim çikolata canavariydim. hergün çikolata yerdim
şekerin kötü olduğu orada öğrendim.
şekeri birakabilmek için buraya girdim.
burada çok güzel arkadaşıkllar kurduk.
hepimiz de şeker düşmani olduk.
şekerin kötü olduğu ben burada öğrendim .
başta @samson pofu pofu CKbeautyandsheer CKbeautyandsheer @Summer-girl ve diğer arkadaşlarla yariştik.:)
bide seni de sevdim:)
no sugar no sugar:)

Ben de onları izledim biraz daha bilinçlendim ama bırakması çok zor oluyor gerçekten. Bir kere başlayınca devamı geliyor ne yazık ki. :KK43:

Ben de bayıldım sizlere, enerjiniz süper. :KK200::KK200:
Bazen gülüyorum halimize. Hepimizin canı güllaç falan istiyor ama yiyemiyoruz. Tam bir canavarız.:rolleyes:

30 gün bozmazsan sonra kıyıp bozamazsın zaten diyeceğim de aramızda 30 günden sonra bozanlar var :rolleyes:
İlk 15 gün sıkıntı sonra alışma süreci. Sonra bi dönem canın istemiyor ama olsa da iyi olur süreci olur. Geçici bir süreç bu aldanma sakın.

Kızlar şimdi Ramazan ayı diyince tabi ki Güllaçlar ortaya döküldü. Bakın buna bir çare bulalım. O güllacı yemezsem ben 1 sene daha dayanamam. Söyle bir dilimlik tölerans yok mu? Sadece güllaç için. Napayım ağzıma gül suyu mu boşaltayım burnuma gül yaprakları mı sokuşturayım?

BenimKemiklerimiri BenimKemiklerimiri ben 21. günde bırakmıştım bir sefer. 21. günün sonuna tüm şekerli şeylere abandım, tadı iğrenç gelmesine rağmen nasıl bir canavarlıksa...:rolleyes: Bu sefer 4 haftaya tamamlamayı deneyeceğim bakalım.

Yaa güllaç deme, güllaç deme... Normalde çok sevmem ama şekerden uzaklaştık ya canım bir istiyor sorma; ama yeme BenimKemiklerimiri BenimKemiklerimiri bayramda yiyeceğim diye kendini kandır. Ben öyle yapıyorum şu an, bayrama kadar kendimi oyalayacağım. O zamana kadar isteğim gider sanıyorum...

Bir de dün Çağla Şıkel'İn beslenme rutinini seyrettim Youtube'da kadın diyor ki, ben vücuduma yaramayan şeyi yemiyorum. İçinde vitamin, protein olan şeylerden yiyorum. Yaşamak için yiyorum. Biz yemek için yaşıyoruz, keşke biz de öyle olsak... :rolleyes:

Aynen, bende de aynı sıkıntı var. Bütün gün ofiste pastane pidesi diye sayıkladım :olamaz: Bu ay yemezsem bir daha bulamam ki dedim, ve dün almaya gittim. Orada güllaçı gördüm, onu da elbette aynı mantıkla aldım.

Yedim yaa ama akabinde anormal ötesi bir karın ağrısı yaşadım, gece 2-3 saat daha geç uyuyabildim. Daha da ağzıma sürmem zaten...ama yemesem bütün ay düşünürdüm, pispoğazlık o seviyee o_O

Şekeri unutmaya başlamış vücudun demek ki karın ağrısı yaşadığına göre. Bu aslında iyi bir gelişme. Çok güldüm bu olaya. Ben de senin gibiyim. Eğer gözüm dönmüşse ne bulursam alıyorum. Şu an 5 gün oldu gözüm dönmedi ama söz veremiyorum sonrası için. :rolleyes:

Hanımlar şekersiz beslenmede 5. günüm. İlk gün 57.5 kiloydum. Bugün 5. günüm ve tartıda 56,8 kg gördüm.
Bu 5 gün içinde tek yediğim şekerli şey dün yediğim 2 tane malta eriğiydi. Onu da doğal şeker diyerek yedim. Normalde meyveyi de bırakmayı düşünüyordum.

Onun dışında sağlıklı beslenmeye de çalışıyorum. 1.5 lt su içiyorum günde. Galiba işe yarıyor. Cildimde de hafif düzelmeler var. Böyle daha pürüzsüzleşiyor. Gelişmeler süper. :KK200:

Back