Hadi ya.Kızlar bn bi süre kafamı toparlamak istiyorum, maddi manevi çok zor zamanlar geçiriyorum, arada bakarım yine ama spor ve diyete bi süre ara vericm inan hiç bi şeye mecaalim kalmadı, öpüyorum sizi
herkes gitti dagildiHadi ya.Canım sağlık olsun, hepsi geçer. Sıkma canını. Ben de seni öpüyorum. Her şey gönlünce olsun inşallah
Yapılır canım, hareket iyi gelir. Lesliee gibi bişeyin hiç bir zararı olmaz.herkes gitti dagildi
şekersiz ikinci günündeyim:)
regl ilken spor yapılır mı ya?
agrim sizliyo kasık agrisi... :/
ben regl olunca ara veriyorum sporuYapılır canım, hareket iyi gelir. Lesliee gibi bişeyin hiç bir zararı olmaz.
Sen diyetini sakın bozma. Hatta diyet diye düşünme. Yeni beslenme şeklin bu. Bunu kendin için yapıyorsun. 70 leri görünce müthiş hissedeceksin.
he normalde çok spor yaparım bir de ara veriyorum diyorsun yaniben regl olunca ara veriyorum sporu
agrim sizliyor. bide sicak olmaya başladi havalar.
Kimse kalmadı gibi. Sanmam ki cuma tartı görseli atan olsun.Kızlar selam sınavdan çıktım geldim geçmişi okuyayım bi 20 sayfa kadar geriden, uzak kaldım biraz. Bugün çok karbon ağırlıklı oldu, yaz ayı geldi canım yemek istemiyor.
Sabah 2 dilim tam buğday ekmeği,6 zeytin, 1 kk beyaz peynir, 5 6 kaşık menemen
Öğlen 4 5 karabuğday patlağı
Akşam
1 kase kısır bir lokma lahmacun
Ben buraya yazmaya devam edeceğim yaa.. 2.günüm bitti şekersiz.. Devam edeceğim bir şekildeKimse kalmadı gibi. Sanmam ki cuma tartı görseli atan olsun.
Neyse, 1 ay bile şekersiz yaşam bir artiydi sonuçta.
@orkidekaramel niye banlandi acep?
Yaz arkadaşım, düzenli olmasa da ben de yazarım. Şeker gerçekten büyük pişmanlıkBen buraya yazmaya devam edeceğim yaa.. 2.günüm bitti şekersiz.. Devam edeceğim bir şekilde
21 hazirana kadar bir şekilde devam etmemiz lazımYaz arkadaşım, düzenli olmasa da ben de yazarım. Şeker gerçekten büyük pişmanlık
elimde olsa keşke cnm :S midem ağrıyo 4 gündürHadi ya.Canım sağlık olsun, hepsi geçer. Sıkma canını. Ben de seni öpüyorum. Her şey gönlünce olsun inşallah
Kimse kalmadı gibi. Sanmam ki cuma tartı görseli atan olsun.
Neyse, 1 ay bile şekersiz yaşam bir artiydi sonuçta.
@orkidekaramel niye banlandi acep?
ben de gelmeye çalışıcam ara ara enerjimi toplamaya çalışıyorum şuan...Ben buraya yazmaya devam edeceğim yaa.. 2.günüm bitti şekersiz.. Devam edeceğim bir şekilde
elimde olsa keşke cnm :S midem ağrıyo 4 gündür
ben de gelmeye çalışıcam ara ara enerjimi toplamaya çalışıyorum şuan...
ya hiç bi yerde şeker olmazsa...Yaz arkadaşım, düzenli olmasa da ben de yazarım. Şeker gerçekten büyük pişmanlık
Bence vücudun şekere de ihtiyacı var ama doğal şeker mesela Allah İncir üzüm meyve yaratmış bu şekeri belli miktarda alırsan yararı var ve vücudun sindiriyo fruktozu. Ama sanayideki yapay şekerler misal glikoz şurubu mısır şurubu vs bunlar vücudun düşmanı o yüzden asıl bunları kesmemiz lazım yoksa yediğin bir meyvenin ne zarsrı olsun..ya hiç bi yerde şeker olmazsa...
hiç bi şeker tuz un olmazsa...
insanlar et ve sebze ile beslense nolurdu...
evet işlenmiş şekerler olmazsa demek istedim:)Bence vücudun şekere de ihtiyacı var ama doğal şeker mesela Allah İncir üzüm meyve yaratmış bu şekeri belli miktarda alırsan yararı var ve vücudun sindiriyo fruktozu. Ama sanayideki yapay şekerler misal glikoz şurubu mısır şurubu vs bunlar vücudun düşmanı o yüzden asıl bunları kesmemiz lazım yoksa yediğin bir meyvenin ne zarsrı olsun..
Keşke kimse yemese...dediğin gibi hiç olmasa. Şekerin 100 yıllık bir geçmişi yok zaten. Eskiden rafine şeker diye bişey yokmuş. En çok çocuklara üzülüyorum ben. Büyükler ne verse onu yiyorlar. Yoksa yetişkin olan kendini zehirliyor, kendi bileceği iş.ya hiç bi yerde şeker olmazsa...
hiç bi şeker tuz un olmazsa...
insanlar et ve sebze ile beslense nolurdu...
1 ay sonunda belki canım istemez dedim ama bende öyle olmadıKeşke kimse yemese...dediğin gibi hiç olmasa. Şekerin 100 yıllık bir geçmişi yok zaten. Eskiden rafine şeker diye bişey yokmuş. En çok çocuklara üzülüyorum ben. Büyükler ne verse onu yiyorlar. Yoksa yetişkin olan kendini zehirliyor, kendi bileceği iş.
Ama şöyle bir gerçek var, uzun süre yemezsen şekerden de unlu ürünlerden de arınıyor vücudun ve gerçekten canın hiç çekmiyor. Görsen bile hiç bişey ifade etmiyor.
ben kötü.slm canlar nasıl gidiyor?
bugün 5 gün sonunda daha iyiyim Allahıma şükür
ife başladım tekrr
sporuma kaldığımyerden devam edicem
sizler nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?