- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydıınn, kimse yok benden başka bn de gidiyorm bugünSelam kızlar nasılsınızzz
Nereye canımGünaydıınn, kimse yok benden başka bn de gidiyorm bugün
Yrın iş görüşmem varNereye canım
Günaydın cnmHayırlı haftalar, günaydınlar olsun herkeseee
pofu nasıl geçti iş görüşmesi?
Çılgın bir hafta sonuydu benim ki... yazıyorum ama buralarda kimse yok sanki.
Bıraktık mı diyetii?
ya hafta sonu manyak kalabalıktı bizim ortam Pofuuu. Bir de küçük yeğenler olunca, telefona bile doğru düzgün elim değmedi... Ben yazarım ama sen buralardaysan. İnşallah süper geçer iş görüşmen.Günaydın cnm
Daha gitmedim öğleden snra
Valla hiç kimse gelmyr artık bn tek tabanca takılıyrm:)
Günaydın cnm
Daha gitmedim öğleden snra
Valla hiç kimse gelmyr artık bn tek tabanca takılıyrm:)
ee bademcikleri de mi almayacak o zaman? Rabbim acil şifalar versin yavruyaa. Ne zaman istersen uğra canım, özürlük bir durum yok bence.Tünaydın canım. Evet buraya bende uğrayamayanlardanım haftasonu koşuşturma ile geçirdim hafta içi de öyle geçiyor . Diyete şuaralar ara vermeyi düşünüyorum. Kızımı bir dr a daha götürdüm o da bademciklerinin büyük olmasına bağladı horlamalarını geniz eti ameliyatını şuanda çözüm olarak görmemiş. Kafam çok karıştı . Beni affedin gelip sohbetinize katılmak isterim birbirimize birşeyler katıyoruz sayenizde bilgilendiğim konularda oldu çok teşekkür ederim.İşlerimi rayına oturtup ramazanda aranıza katılmak isterim. Belli bir süre ile sabit kalmamasını isterim grubumuzun.
Ne ilginç ya di mi Fulias, acaba kiloya sebep olan ne tam olarak. Bence ödem gibi bişey olsa gerek.Günaydın bebiktolarrr.
Kimseler kalmamış yaaa. Neyse ben devam.
Şeker yemiyorum ama ani kilo alıyorum şu an. Yani cuma günkü kiloma takılmayalım bence Bugünden itibaren günde 2 iğne 3 hap şeklinde gidiyorum. Ama haftasonuna kadar tedavi bitmiş olacak sanırım. Hemen spora yüklenicem.
ee bademcikleri de mi almayacak o zaman? Rabbim acil şifalar versin yavruyaa. Ne zaman istersen uğra canım, özürlük bir durum yok bence.
Ne ilginç ya di mi Fulias, acaba kiloya sebep olan ne tam olarak. Bence ödem gibi bişey olsa gerek.
Bu arada ben buradayım. Sadece hafta sonu yoğunluktan uğrayamadım. Nerede kalımıştık. Şekersiz yaşam gün 1
Rezalet, hem cumartesi hem pazar tatlı yedim çünkü, ama bir kere daha test edip, onaylanmış oldum. 5 dk'lık bir zevk için bütün gün sersem sersem dolaşmayaa gerçekten deymiyor. Şeker tüm enerjimi sömürdü sanki, kafam bulanık, damarlarımdan kan çekilmiş gibi hissettim bütün hafta sonu. Acil arınma ihtiyacı hissediyorum.
Canım madonun şekersiz dondumaları var. Ye ondan bişey olmaz, özellikle hurmalı olan müthiş. Bal badem de öyle. Sordum, asla şeker yokmuş. Tatlandırıcılı olanlar da var, ama ben onları hiç yemiyorum.
anaaaaaam bozdun mu kızzzz Tüh yaaaa. Ben sonuna kadar tamamlamayı düşünüyorum umarım ama aklımda hep dondurma var.
Benim durumum da kilo değil aynen dediğin gibi ödem. Bacaklarım falan şişmiş. Karnım keza 3 aylık hamile gibi. Çabuk iniyor ama o yüzden sıkıntı yapmıyorum
aaa yok öyle zırt pırt bozmalarr. Hakkını doldurdun. Ramazan boyuncaa senden 1 tanecik bile şeker yedim diye duymayacağız Orkideeeben bugünden itibaren şekersiz 21 güne başliyorum
kaç defa bozdum saymadim:/
regl çok sıkıştı kasık agrisi çok şiddetlendi ya:/
Ramazan da geliyor hedef 10 kilohedefime ulaşmaliyim.
evet yememem lazim ..aaa yok öyle zırt pırt bozmalarr. Hakkını doldurdun. Ramazan boyuncaa senden 1 tanecik bile şeker yedim diye duymayacağız Orkideee
ay kahve asıl şekerli nasıl içiliyor onu da ben anlamamevet yememem lazim ..
ama kahveyi hala şekersize alışamadimiçemiyorum hiç...
ee bademcikleri de mi almayacak o zaman? Rabbim acil şifalar versin yavruyaa. Ne zaman istersen uğra canım, özürlük bir durum yok bence.
Ne ilginç ya di mi Fulias, acaba kiloya sebep olan ne tam olarak. Bence ödem gibi bişey olsa gerek.
Bu arada ben buradayım. Sadece hafta sonu yoğunluktan uğrayamadım. Nerede kalımıştık. Şekersiz yaşam gün 1
Rezalet, hem cumartesi hem pazar tatlı yedim çünkü, ama bir kere daha test edip, onaylanmış oldum. 5 dk'lık bir zevk için bütün gün sersem sersem dolaşmayaa gerçekten deymiyor. Şeker tüm enerjimi sömürdü sanki, kafam bulanık, damarlarımdan kan çekilmiş gibi hissettim bütün hafta sonu. Acil arınma ihtiyacı hissediyorum.