Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
söle kız aaaaaaYapamammmmm çok fenaaaa
bilmiyorumKızlar bn de cratin alcam ama tavsiye edebilecek olan var mı
Söylersem top atışı yaparsınızsöle kız aaaaaa
72 miSöylersem top atışı yaparsınız
gidiyrm bn
bence kesin kupayi fuliasa vermeliyiz hepimiz şeker orucumuzu bozdukBu sefer şampiyon beniiiiim yalnız kilo alanlar arasında birinciyim, kimseye kaptirmam +1 kg, 66,3 ile Samsonn
Neler yediğimi yazsam, bunca şeye sadece 1 kg mu diye sırtımi sivazlayacaginiza eminim gerçi.
Şimdi şeker orucunu bozmayan bi BenimKemiklerimiri mı var?? Öyle ise topigin birincisi, son mohikan olarak kupayı arkadaşımıza verelim diyorum.
tahmin tuttu kız 1 ay sonra 72 yi nasıl olursungidiyrm bn
gidiyrm bn
beybiii ben çok hızlı verip alabiliyorumtahmin tuttu kız 1 ay sonra 72 yi nasıl olursun
şok diyet felan yapma bence.beybiii ben çok hızlı verip alabiliyorum
3 gün sonra 69 a inerim
ptesi cidden sinir krizi geçirdim
5 gün midem ağrıdı
o esnada deli gibi duygusal açlıkla uğraştım
bak gör bi kaç gün sonra 69 hadi olmadı 70 oluıcam tekrar
ben asla şok diyet yapmam cnm yapamam zaten migrenimi etkiliyor, işin özü alman gereken kalori miktarı ve yediklerin... diyetisyenimle öğrendim bunu o yüzden rahat kilo veriyorum ama bırakınca da çok yediğim için hemen + oluyor, ama yağ olmadığı için o artış sadece ödem ve fazlalık olduğu için hemencik gidiyor :)şok diyet felan yapma bence.
dikkat etmelisin ben şu çok yeme olayını çözebilsem.
ara ögünleri hiç kullanmamam gerekiyor.
bogazim bi tutamiyo.
gerçekten çok yeme olayi çözmek istiyorum
hele en sevdiğim yumurtalı pide:)Ben de sabah kahvaltı niyetine smootie içtim. 2 ceviz, 2 hurma ve 1 bardak yağlı süt ile yaptım. Bu saate kadar acıkmadım.
Gün içinde evden getirdiğim kinoa kısır ve salata ile 1 yumurta yiyeceğim.
Şu an hayallerimi tek süsleyen şey Ramazan pidesi. İlk gördüğün yerde 1 tane götüreceğim, kaçmaz
sevmeyen yoktur o pideyi benceBen de sabah kahvaltı niyetine smootie içtim. 2 ceviz, 2 hurma ve 1 bardak yağlı süt ile yaptım. Bu saate kadar acıkmadım.
Gün içinde evden getirdiğim kinoa kısır ve salata ile 1 yumurta yiyeceğim.
Şu an hayallerimi tek süsleyen şey Ramazan pidesi. İlk gördüğün yerde 1 tane götüreceğim, kaçmaz
ya inşallah Ramazan olmadan bugün yarın çıkartırlar, sıcak sıcak bi tane yiyeyim çaylaa . Yoksa iftar 8 de falan, o saatte hem pide soğur hem de ekmek yemek için çok geçhele en sevdiğim yumurtalı pide:)
evet ya, ilk bir kaç gün acayip bir pide kuyruğu oluyor.sevmeyen yoktur o pideyi bence