• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Kızlar bn de cratin alcam ama tavsiye edebilecek olan var mı

Bu sefer şampiyon beniiiiim 😄 yalnız kilo alanlar arasında birinciyim, kimseye kaptirmam 😂😂 +1 kg, 66,3 ile Samsonn :D
Neler yediğimi yazsam, bunca şeye sadece 1 kg mu diye sırtımi sivazlayacaginiza eminim gerçi.:D
Şimdi şeker orucunu bozmayan bi BenimKemiklerimiri BenimKemiklerimiri mı var?? Öyle ise topigin birincisi, son mohikan olarak kupayı arkadaşımıza verelim diyorum. 😍😍🏆

Bu sefer şampiyon beniiiiim 😄 yalnız kilo alanlar arasında birinciyim, kimseye kaptirmam 😂😂 +1 kg, 66,3 ile Samsonn :KK70:
Neler yediğimi yazsam, bunca şeye sadece 1 kg mu diye sırtımi sivazlayacaginiza eminim gerçi.:KK70:
Şimdi şeker orucunu bozmayan bi BenimKemiklerimiri BenimKemiklerimiri mı var?? Öyle ise topigin birincisi, son mohikan olarak kupayı arkadaşımıza verelim diyorum. 😍😍🏆
bence kesin kupayi fuliasa vermeliyiz:D hepimiz şeker orucumuzu bozduk :D

tahmin tuttu:KK70: kız 1 ay sonra 72 yi nasıl olursun :KK70:
beybiii ben çok hızlı verip alabiliyorum
3 gün sonra 69 a inerim :D
ptesi cidden sinir krizi geçirdim
5 gün midem ağrıdı
o esnada deli gibi duygusal açlıkla uğraştım
bak gör bi kaç gün sonra 69 hadi olmadı 70 oluıcam tekrar :D

beybiii ben çok hızlı verip alabiliyorum
3 gün sonra 69 a inerim :KK70:
ptesi cidden sinir krizi geçirdim
5 gün midem ağrıdı
o esnada deli gibi duygusal açlıkla uğraştım
bak gör bi kaç gün sonra 69 hadi olmadı 70 oluıcam tekrar :KK70:
şok diyet felan yapma bence.
dikkat etmelisin ben şu çok yeme olayını çözebilsem.
ara ögünleri hiç kullanmamam gerekiyor.
bogazim bi tutamiyo.

gerçekten çok yeme olayi çözmek istiyorum

şok diyet felan yapma bence.
dikkat etmelisin ben şu çok yeme olayını çözebilsem.
ara ögünleri hiç kullanmamam gerekiyor.
bogazim bi tutamiyo.

gerçekten çok yeme olayi çözmek istiyorum
ben asla şok diyet yapmam cnm yapamam zaten migrenimi etkiliyor, işin özü alman gereken kalori miktarı ve yediklerin... diyetisyenimle öğrendim bunu o yüzden rahat kilo veriyorum ama bırakınca da çok yediğim için hemen + oluyor, ama yağ olmadığı için o artış sadece ödem ve fazlalık olduğu için hemencik gidiyor :)

Ben de sabah kahvaltı niyetine smootie içtim. 2 ceviz, 2 hurma ve 1 bardak yağlı süt ile yaptım. Bu saate kadar acıkmadım.

Gün içinde evden getirdiğim kinoa kısır ve salata ile 1 yumurta yiyeceğim.

Şu an hayallerimi tek süsleyen şey Ramazan pidesi. İlk gördüğün yerde 1 tane götüreceğim, kaçmaz :D :kk77:

afiyet olsun kızlar
listeyi haftaya düzenleriz bu hafta hepimiz saldık :D
ben sabah normal kahvaltı yaptım
if e başladım malum
12 gibi bi sütlü kahve 1 küçük muz yedim
akşam ne yerim bilmyrm
yarın ve pazar evde olmuycam:D

Ben de sabah kahvaltı niyetine smootie içtim. 2 ceviz, 2 hurma ve 1 bardak yağlı süt ile yaptım. Bu saate kadar acıkmadım.

Şu an hayallerimi tek süsleyen şey Ramazan pidesi. İlk gördüğün yerde 1 tane götüreceğim, kaçmaz :KK70: :kk77:
hele en sevdiğim yumurtalı pide:)

Şu an hayallerimi tek süsleyen şey Ramazan pidesi. İlk gördüğün yerde 1 tane götüreceğim, kaçmaz :KK70: :kk77:
sevmeyen yoktur o pideyi bence :D

Back