• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Kızlar bn bi süre kafamı toparlamak istiyorum, maddi manevi çok zor zamanlar geçiriyorum, arada bakarım yine ama spor ve diyete bi süre ara vericm inan hiç bi şeye mecaalim kalmadı, öpüyorum sizi
Hadi ya. 😞 Canım sağlık olsun, hepsi geçer. Sıkma canını. Ben de seni öpüyorum. Her şey gönlünce olsun inşallah 🙏

Hadi ya. 😞 Canım sağlık olsun, hepsi geçer. Sıkma canını. Ben de seni öpüyorum. Her şey gönlünce olsun inşallah 🙏
herkes gitti dagildi :(
şekersiz ikinci günündeyim:)
regl ilken spor yapılır mı ya?
agrim sizliyo kasık agrisi... :/

herkes gitti dagildi :KK43:
şekersiz ikinci günündeyim:)
regl ilken spor yapılır mı ya?
agrim sizliyo kasık agrisi... :/
Yapılır canım, hareket iyi gelir. Lesliee gibi bişeyin hiç bir zararı olmaz.
Sen diyetini sakın bozma. Hatta diyet diye düşünme. Yeni beslenme şeklin bu. Bunu kendin için yapıyorsun. 70 leri görünce müthiş hissedeceksin. ;)

Yapılır canım, hareket iyi gelir. Lesliee gibi bişeyin hiç bir zararı olmaz.
Sen diyetini sakın bozma. Hatta diyet diye düşünme. Yeni beslenme şeklin bu. Bunu kendin için yapıyorsun. 70 leri görünce müthiş hissedeceksin. :KK66:
ben regl olunca ara veriyorum sporu
agrim sizliyor. bide sicak olmaya başladi havalar.

Kızlar selam sınavdan çıktım geldim geçmişi okuyayım bi 20 sayfa kadar geriden, uzak kaldım biraz. Bugün çok karbon ağırlıklı oldu, yaz ayı geldi canım yemek istemiyor.
Sabah 2 dilim tam buğday ekmeği,6 zeytin, 1 kk beyaz peynir, 5 6 kaşık menemen
Öğlen 4 5 karabuğday patlağı
Akşam
1 kase kısır bir lokma lahmacun

Kızlar selam sınavdan çıktım geldim geçmişi okuyayım bi 20 sayfa kadar geriden, uzak kaldım biraz. Bugün çok karbon ağırlıklı oldu, yaz ayı geldi canım yemek istemiyor.
Sabah 2 dilim tam buğday ekmeği,6 zeytin, 1 kk beyaz peynir, 5 6 kaşık menemen
Öğlen 4 5 karabuğday patlağı
Akşam
1 kase kısır bir lokma lahmacun
Kimse kalmadı gibi. Sanmam ki cuma tartı görseli atan olsun.
Neyse, 1 ay bile şekersiz yaşam bir artiydi sonuçta. ;)
@orkidekaramel niye banlandi acep?

elimde olsa keşke cnm :S midem ağrıyo 4 gündür
Kimse kalmadı gibi. Sanmam ki cuma tartı görseli atan olsun.
Neyse, 1 ay bile şekersiz yaşam bir artiydi sonuçta. :KK66:
@orkidekaramel niye banlandi acep?
Ben buraya yazmaya devam edeceğim yaa.. 2.günüm bitti şekersiz.. Devam edeceğim bir şekilde
ben de gelmeye çalışıcam ara ara enerjimi toplamaya çalışıyorum şuan...

elimde olsa keşke cnm :S midem ağrıyo 4 gündür

ben de gelmeye çalışıcam ara ara enerjimi toplamaya çalışıyorum şuan...
4 gün çok fazla ya. Niye ağrıyor ki? 😞 Dikkat et yediğine ictigine. Stres üzüntü de mideye vurar ilk. Hiç birseyi kafaya çok takma. Rabbim acil şifalar versin .​

Gunaydin
Orkidenin günlük hikayesinde ben konu silmisim ondan banlandim Samsonn Samsonn
Siteye giremeyeceği zamanda denk gelmiş bana 😁 şekersiz 4. Gunundeyim 😁

ya hiç bi yerde şeker olmazsa...
hiç bi şeker tuz un olmazsa...
insanlar et ve sebze ile beslense nolurdu...
Bence vücudun şekere de ihtiyacı var ama doğal şeker mesela Allah İncir üzüm meyve yaratmış bu şekeri belli miktarda alırsan yararı var ve vücudun sindiriyo fruktozu. Ama sanayideki yapay şekerler misal glikoz şurubu mısır şurubu vs bunlar vücudun düşmanı o yüzden asıl bunları kesmemiz lazım yoksa yediğin bir meyvenin ne zarsrı olsun..

Bence vücudun şekere de ihtiyacı var ama doğal şeker mesela Allah İncir üzüm meyve yaratmış bu şekeri belli miktarda alırsan yararı var ve vücudun sindiriyo fruktozu. Ama sanayideki yapay şekerler misal glikoz şurubu mısır şurubu vs bunlar vücudun düşmanı o yüzden asıl bunları kesmemiz lazım yoksa yediğin bir meyvenin ne zarsrı olsun..
evet işlenmiş şekerler olmazsa demek istedim:)
marketlerde çoğu rafine işlenmiş şeker dolu.
herşeyi islenmiş hazir..
keşke doğal yaşasa bu dünya ne temiz olurdu...
kendi pişirdiği ile yeseydi..
meyvelersebzeler yenir tabi ama işlenmiş hiç olmazsa..

ya hiç bi yerde şeker olmazsa...
hiç bi şeker tuz un olmazsa...
insanlar et ve sebze ile beslense nolurdu...
Keşke kimse yemese...dediğin gibi hiç olmasa. Şekerin 100 yıllık bir geçmişi yok zaten. Eskiden rafine şeker diye bişey yokmuş. En çok çocuklara üzülüyorum ben. Büyükler ne verse onu yiyorlar. Yoksa yetişkin olan kendini zehirliyor, kendi bileceği iş.

Ama şöyle bir gerçek var, uzun süre yemezsen şekerden de unlu ürünlerden de arınıyor vücudun ve gerçekten canın hiç çekmiyor. Görsen bile hiç bişey ifade etmiyor.

slm canlar nasıl gidiyor?
bugün 5 gün sonunda daha iyiyim Allahıma şükür
ife başladım tekrr
sporuma kaldığımyerden devam edicem
sizler nasılsınız?

Keşke kimse yemese...dediğin gibi hiç olmasa. Şekerin 100 yıllık bir geçmişi yok zaten. Eskiden rafine şeker diye bişey yokmuş. En çok çocuklara üzülüyorum ben. Büyükler ne verse onu yiyorlar. Yoksa yetişkin olan kendini zehirliyor, kendi bileceği iş.

Ama şöyle bir gerçek var, uzun süre yemezsen şekerden de unlu ürünlerden de arınıyor vücudun ve gerçekten canın hiç çekmiyor. Görsen bile hiç bişey ifade etmiyor.
1 ay sonunda belki canım istemez dedim ama bende öyle olmadı :( :(

Back