Cumaya kadar devam edicem snra bi hafta normal beslenme sonra tekrar ifSüpersin
Summer ayrıldı aramızdanCumaya kadar devam edicem snra bi hafta normal beslenme sonra tekrar if
Ayrılmaz cnm ya arada gelirSummer ayrıldı aramızdan
Al benden de o kadar yaaAyrılmaz cnm ya arada gelir
Ama haklı
Bn de dil sınavına çalışmak için pc açyrm kk ta bi dalıyrm 2 saat geçmiş snra pcyi kapatyrmçalışmadan çıkıyrm o yüzden yazıcamı yazıytm artık hemen çalışmaya başlıyrm bazen gerçekten feci zaman kaybı
Hayatta yapılması gereken daha önmli işler var maalesefAl benden de o kadar yaa
Katılıyorum. Burası çok zamanımı alıyorHayatta yapılması gereken daha önmli işler var maalesef
Bn arada pcyi açmıyrm ya da açsamda kkyı açmıyrmKatılıyorum. Burası çok zamanımı alıyor
Biz de seni çok seviyoruz Summer❤ inşallah işlerin yolunda gitsin. Rabbim zihin açıklığı ve motivasyon versin. Ağzına zorla tıkıştirilan bir çatal için 31 gün yanmış sayma, aynen devam et şekersiz yaşama. O kadarını biz de bilmeden yiyiyoruzdur.Gunaydin herkese.
Bu sabah bir yakinimiza kahvaltiya geldik. Kek yapmis, tutturdu bir dilim ye diye. Yemiyorum, su bu dedim ama cahil bir tavirla beni dinlemeyerek israra devam etti ve bana bir catal ucuyla zorla yedirtti. Igreniyorum bu cahil insanlardan. 31 gunum bosa gitti.
Bir de yuksek lisans derslerimin bitmesine ragmen 3 ayda tezim konusunda bir arpa boyu yol almis degilim, uyari almama ramak kaldi. Sene sonuna kadar tezimi bitirmem gerektiginden sos vermeye basladi bu olay. Bir de yurt disinda doktora yapma planlarim varken bu rahatligima aklim ermiyor, yaptiklarima inanamiyorum.
Hayati ciddiyetle ele alabilmek adina biraz kampa cekilmem gerekiyor. Bu surecte zamani carcur ettigim internetten uzak durup kendimi tumuyle derslerime verecegim.
Sekersiz hayatima da devam edecegim elbette ama sanirim bir sure siteye girip bildirim yapamayacagim.
21 Haziran'a kadar bu muhtesem programin devam edecegine ve size inancim sonsuz. Ben de size eslik etmeye devam edecegim. Hayatimi biraz yoluna koydugumda tekrar katilacagim araniza.
Hepinizi cok seviyorum.
kötü olduuu..Hobaaaaa hayırdırrrr noldu hepinize yahu
Bnm karbo patlaması gibikötü olduuu..
sonunda patladik biz.
Beybi onlarınkilosu çok 1 ayda onladar vermesi çok normal bi de onlar nerdeyse sıfır karbo bol protein ile beslenyrlar yoksa zaten veremezlerdün agir yaşamlari izledim eşimle.
çok etkilendim ya.
orda 289 kilo ile dr now ile başlayan bir kadinin 2 yılda 201 kilo vermiş.
1 ayda 25 kilo verip gelmiş. ee biz nabiyoruzz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?