Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
14.14 spor öncesi yimeemmii yiyorumm süt yulaf kakao muz chia tohumlu yer fıstıklı bombbaaa
ooo bende deneyeyim onu14.14 spor öncesi yimeemmii yiyorumm süt yulaf kakao muz chia tohumlu yer fıstıklı bombbaaa
dene cnmooo bende deneyeyim onu
o durum hepimizde var alışkanlıklar kolay geçmezKızlar aa önce tatlı yaptım şerbetli üstüne muhallebili ama yememek için zor tuttum benim şeker isteğim bitmemiş hala sanirim
ay hadi gözün aydınGünaydınnnn
Sonunda bn de regl oldummm
Sıradakini alalım
Ayyy valla gözün aydın azıcık ağrım var ama inş çoğalmaz, 16 saat açlıktan snra ki hala aç değilim kahvaltımı yapıyorum karanfil attım çayıma ağrıyı alıyoay hadi gözün aydın
Günaydınnnnn
evet şu sıra 1 hafta dışarıdayım, ama saatleri if e göre ayarlıyorum kuzuaypare ackerman sen naptın devam ediyo musun if e
süpersinn ballıımevet şu sıra 1 hafta dışarıdayım, ama saatleri if e göre ayarlıyorum kuzu
Olsun eğer zorlanmadıysan devam eder, zaten diyet modu sıkıyor insanısüpersinn ballıım
benim de bugün 3. günüm 1 hafta dayanacak mıyım bakalım
gerçi ilk defa 3 gün yapıyorum
Afiyet olsun cnmOlsun eğer zorlanmadıysan devam eder, zaten diyet modu sıkıyor insanı
Bugün bende ekmek yedim valla
Diyeti bozmak üzereyim, pizza yiyorlar karşımdaİfe başladığımdan beri yemeklerin tadı daha bi güzel geliyo
diyet diye bi şey yokDiyeti bozmak üzereyim, pizza yiyorlar karşımda
Yedim gitti sağlıklı yaşam yapıyoruz biz kuzum doğru dedin,, akşama hafif geçiririm bi de ip atlarım 500 600 tane yapabilirsem.diyet diye bi şey yok
1 dilim ye cnm kendine neden işkence çektiriyon
onu yediysen yapman gerek benceYedim gitti sağlıklı yaşam yapıyoruz biz kuzum doğru dedin,, akşama hafif geçiririm bi de ip atlarım 500 600 tane yapabilirsem.