• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Iyi hafta sonu olsun hepimiz icin kizlar.benim yarin misafirlerim geleceği icin hazırlık yapiyorum..
kizlar dün didem yapamadım bugun 2 video yapacagim ama 11. Gunu açmışım 7. Günde kalmıştım.kalca bacak yapıyorum bittim.resmen. :KK43:

Iyi hafta sonu olsun hepimiz icin kizlar.benim yarin misafirlerim geleceği icin hazırlık yapiyorum..
kizlar dün didem yapamadım bugun 2 video yapacagim ama 11. Gunu açmışım 7. Günde kalmıştım.kalca bacak yapıyorum bittim.resmen. :KK43:
Kolay gelsn cnm
Ah ahhh ne güzel acılar onlar tadını çıkart😍

Şekersiz 31. Gün

İf denemeleri devam
Bugüb reglden dolayı hem açlık hem tokluk yaşadım ama bozmadım

Sabah bi bardak su

Kahvaltı 09.00
1 dilim tam buğday ekmeği
Zeytin peynir biber salatalık domates çay

11.40 gibi kakaolu süt 1 patlak çilek

14.00. 1 avuç yer fıstığı

Akşam 17.00
Mantar
1/4 yufka ile yağsız peynrli yeşil soğanlı gözleme
Ayranlı çorba
Salata ( feci doydum yiyemiyorum şuan🙈)

Spor: 3 gün regl molası
Su: 2 lt oldu devam tabiki

0BE74A4A-CA38-445D-BF9E-E99131133CD4.jpeg

Merhaba güzel hatunlar 😘
Dün iş çok yoğundu, gece de kalabalık bir ortamdaydim yazamazdım. Kacamak yok, tek kötü yediğim 1 adet sarma.
Bu da sabah 3 yumurta ile omlet, bol peynir, zeytin çay. Öğlen 2 kase yoğurt. Akşam yine disardaydim. Domates çorbası ve sezar salata yedim. Çok az kruton vardı. Çorbada unlu olabilir. Şişkinlik yaptı. Bu gidişle dışarda yemeye tövbe edicem. Aa bi de dondurma yedim, ama şekersiz tabi. Tv ile az kuruyemiş ve tatlı niyetine protein bar yiyebilirim. Can sıkıntısı.:D

Merhaba güzel hatunlar 😘
Dün iş çok yoğundu, gece de kalabalık bir ortamdaydim yazamazdım. Kacamak yok, tek kötü yediğim 1 adet sarma.
Bu da sabah 3 yumurta ile omlet, bol peynir, zeytin çay. Öğlen 2 kase yoğurt. Akşam yine disardaydim. Domates çorbası ve sezar salata yedim. Çok az kruton vardı. Çorbada unlu olabilir. Şişkinlik yaptı. Bu gidişle dışarda yemeye tövbe edicem. Aa bi de dondurma yedim, ama şekersiz tabi. Tv ile az kuruyemiş ve tatlı niyetine protein bar yiyebilirim. Can sıkıntısı.:KK70:
Kızzzmaşallah bni de ye😂😂😂😂

20.04.2019-Muhteşem Programın 31. Günü:

- Sabah: Biberli sosis, peynir, zeytin, brokoli, ceviz, hurma
- Ara: Kısır, yoğurtlu havuç salatası
- Akşam: Kahve, çilek
- Spor: Bugün yok.

31. günüm tamamdır.

Bugün if deneme 4. Gün 🙈🙈🙈🙈 iyi gşdiyorum sanki, bakalım güzel sonuçlar gelecek mi🤩🤩🤩

Gunaydin herkese.

Bu sabah bir yakinimiza kahvaltiya geldik. Kek yapmis, tutturdu bir dilim ye diye. Yemiyorum, su bu dedim ama cahil bir tavirla beni dinlemeyerek israra devam etti ve bana bir catal ucuyla zorla yedirtti. Igreniyorum bu cahil insanlardan. 31 gunum bosa gitti. 😯

Bir de yuksek lisans derslerimin bitmesine ragmen 3 ayda tezim konusunda bir arpa boyu yol almis degilim, uyari almama ramak kaldi. Sene sonuna kadar tezimi bitirmem gerektiginden sos vermeye basladi bu olay. Bir de yurt disinda doktora yapma planlarim varken bu rahatligima aklim ermiyor, yaptiklarima inanamiyorum.

Hayati ciddiyetle ele alabilmek adina biraz kampa cekilmem gerekiyor. Bu surecte zamani carcur ettigim internetten uzak durup kendimi tumuyle derslerime verecegim.

Sekersiz hayatima da devam edecegim elbette ama sanirim bir sure siteye girip bildirim yapamayacagim.

21 Haziran'a kadar bu muhtesem programin devam edecegine ve size inancim sonsuz. Ben de size eslik etmeye devam edecegim. Hayatimi biraz yoluna koydugumda tekrar katilacagim araniza.

Hepinizi cok seviyorum. 💛💛💛

Gunaydin herkese.

Bu sabah bir yakinimiza kahvaltiya geldik. Kek yapmis, tutturdu bir dilim ye diye. Yemiyorum, su bu dedim ama cahil bir tavirla beni dinlemeyerek israra devam etti ve bana bir catal ucuyla zorla yedirtti. Igreniyorum bu cahil insanlardan. 31 gunum bosa gitti. 😯

Bir de yuksek lisans derslerimin bitmesine ragmen 3 ayda tezim konusunda bir arpa boyu yol almis degilim, uyari almama ramak kaldi. Sene sonuna kadar tezimi bitirmem gerektiginden sos vermeye basladi bu olay. Bir de yurt disinda doktora yapma planlarim varken bu rahatligima aklim ermiyor, yaptiklarima inanamiyorum.

Hayati ciddiyetle ele alabilmek adina biraz kampa cekilmem gerekiyor. Bu surecte zamani carcur ettigim internetten uzak durup kendimi tumuyle derslerime verecegim.

Sekersiz hayatima da devam edecegim elbette ama sanirim bir sure siteye girip bildirim yapamayacagim.

21 Haziran'a kadar bu muhtesem programin devam edecegine ve size inancim sonsuz. Ben de size eslik etmeye devam edecegim. Hayatimi biraz yoluna koydugumda tekrar katilacagim araniza.

Senin için Hayırlısı olsun summer bazen sana ne iyi gelirse onu yapmak gerekiyor.. Özletme kendini fazla. Hayat sana güzellikler getirsin 💗

Gunaydin herkese.

Seni çok iyi anlıyrm cnm
En doğrusunu yapıyosun
Arada sırada gel ama en azından bildirim için

İyi bak kendine ♥️♥️

Back