- 7 Eylül 2009
- 2.712
- 3.442
- 333
Çok sağol beybisi. Amin inşallah.Allah gönlüne göre ve hayırlısını versin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sağol beybisi. Amin inşallah.Allah gönlüne göre ve hayırlısını versin.
Hadi inş istediğin gibi olur canımmKızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr.
Bugün tedavim başladı. Şişmeye hazırım.
rabbim hayırlısıyla olur inşaallah.Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr.
Bugün tedavim başladı. Şişmeye hazırım.
Hadi inş istediğin gibi olur canımm
Amin İnşallah bebişlerim.rabbim hayırlısıyla olur inşaallah.
yaaaaKızlar bende şeker tükettim başa döneceğim bu hafta bş geçsin
Valla erkek arkadaşım geldi buraya bide sınavlarm çok ağır geçiyor, kaçamak yağmaya başladımyaaaa
Bn de ifi bozdum yarın baştan başlıycm
Yaw if i bozsan ne olur, yediklerin gayet güzel.Hellööö kimse yok mu nerdesiniz yahuuuu
Bn şuan eliptik tepesindeymmmm dün ifi bozmanın cezasını kesyrm
Siz bni resmen terk-i diyar eyledinizYaw if i bozsan ne olur, yediklerin gayet güzel.
Ben bu hafta kesin +çıkarım. Gezmeler tozmalar, unlu mamülleri fazla kaçırdım.
Şairin dediği gibi, Bizi bu güzel havalar bozduSiz bni resmen terk-i diyar eylediniz
sınırsınkarnıyarık mı piiuuww 1 taneyi yer çekilirimBenimKemiklerimiri Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.
pofu benim de sekersiz bir gün daha tamam. Sabah 1,5 simit yedim ama, akşam yemeği de sınırsız karniyarik.
valla şu havalar ısınsın diyen beklerkene herkes suya indirdi yelkenleriŞairin dediği gibi, Bizi bu güzel havalar bozdu
Ya yalnız yaşıyorum ama uyduruk bişey yapmadiysam tek kişilik yemek yapmayı beceremiyorum. Aynı yemeği yarın ısıtıp yemeyi de sevmiyorum, ee ben de ki yeme potansiyeli de mağlum. Netice fena kısacasınırsınkarnıyarık mı piiuuww 1 taneyi yer çekilirim
valla şu havalar ısınsın diyen beklerkene herkes suya indirdi yelkenleri
ayy ben yalnız yaşasam yemek bile yapmam sen gene iyisinYa yalnız yaşıyorum ama uyduruk bişey yapmadiysam tek kişilik yemek yapmayı beceremiyorum. Aynı yemeği yarın ısıtıp yemeyi de sevmiyorum, ee ben de ki yeme potansiyeli de mağlum. Netice fena kısaca
Cuma 1 kg 'dan fazla + çıkmam inşallah