Ve şimdi azıcık kenarından bile yok. Ya hep ya hiç olayının kralısin Nisanısanlıyken kayınvalıdem benım ıcın duzenledıgı pıknıkte 25 şiş kebap yemıstım
esımın 4 kolı toptancıdan aldıgı cıkolatayı yuzlerce cıkolatayı 2 gunde yıyıp bıtırdıgımı tum kk bılıyor zaten
kendımı bılıyorum yersem yerım en ıyısı hıc bulasmamakVe şimdi azıcık kenarından bile yok. Ya hep ya hiç olayının kralısin NisaFotolarda konuşuyor zaten ❤
Talim ederek öğreniliyor sanırımşu hayatda en buyuk hayalım yıyıp yıyıp asla kılo alamamak
boyle kusana kadar konusurken agzımdan cıkolata baklava katmer fıskırta fıskırta yemek ama asla kılo almamak ıstıyorum
keske oyle bır hayat olsa
aıle dostumuzun bır kızı vardı ne suruplar ne ılaclar ne doktorlar bır turlu kılo aldıramıyorlardı asırı zayıftı
bızde 4 gun kaldı 4 kılo aldı
ınsanlar yemegı bılmıyor valla
bende dısarda yıyecek bırsey kalmayınca nerdeyse tum dunyayı yedıkten sonraTalim ederek öğreniliyor sanırım. Ben de çalışıp para kazanmaya başladıkdan sonra dışarda hazır yemenin keyfini tatmaya başladım
antepde katmer otomatları var bılıyor musunuz
Evet yaa aslında hem sağlıklı hem mutlu mutfakların mümkün olduğunu sende gördüm Nisaa. Bana da artık gosterebildigim kadar özen bu bi diyet olayı gibi gelmiyor. Hiç bişeyden mahrum hissetmiyorum.bende dısarda yıyecek bırsey kalmayınca nerdeyse tum dunyayı yedıkten sonraasıl keyıfın kendın sectıgın organık gıdalarla kendın mutfaga gırıp yapmak oldugunu gordum bayılıyorum yapıp yedırmeyı :)
aynen aynen dıyet mantıgı o kafa cok yanlıs zaten allah korusun acıl amelıyata mı alınman gerekıyor kı dıyet yapasınEvet yaa aslında hem sağlıklı hem mutlu mutfakların mümkün olduğunu sende gördüm Nisaa. Bana da artık gosterebildigim kadar özen bu bi diyet olayı gibi gelmiyor. Hiç bişeyden mahrum hissetmiyorum.
telim zıbıttı. Bi kalın bi italik yazıyor
yarın bırsey yemıcem ben yurt dısından dayım geldıde annem msj attı yaptıgı boreklerı falan anlatmısTok yatamıyrm
yarın bırsey yemıcem ben yurt dısından dayım geldıde annem msj attı yaptıgı boreklerı falan anlatmıs
hemen hasta numarası yapıcam mıdem kotu dıcem kı ısrar etmesınkarnımın belıme yapısma hıssı o bosluk mutlu edıyor daha enerjık hıssetmeme neden oluyor sabah nohut salatası yaparım bol maydanoz ve lımonlu baharatlı onu yerım sadece okadar
Daha demem bişey. Yemekten soguyacaksin bu gidişle.
antepde katmer otomatları var bılıyor musunuz
baya su gıbı meyve suyu gıbı 1 tl atıp katmer alıyorsunuz
burda benım yedıgım mıktar normal
esımın amcasıyla dayısı lokantaya gıdıyorlar
sayısını soylesem ınanmayacagınız mıktarda kuru fasulye lahmacun pılav ali nazık ustune 1 tepsı baklava yıyorlar
hesabı ıstedıklerınde ordakı yetkılı
ben boyle yıyenden asla hesap alamam aha bak surdan gıttıgınde sag kolunun ustunde hastane var doktora gıdın sız dıyor
bızler yemegı severız
keske olmasaydı keskeBen şok, ben iptal.
Bu arada Gaziantep mutfağı da mutfak hani.
Nisaa da arada yaptığın yemeklerin fotolarini da paylaş. Gerçekten hem fikir olarak çok iyi oluyor, hem de sağlıklı ve lezizin bir arada mümkün olduğunu görmek acayip motive edici.kızlar canınız tatlı abur cubur ıstedımı benı etıketleyın gelırım oyle bır anlatırım kı tum kotuluklerını ıstah falan kalmaz vazgecersınız yemekten emın olun :)
ıstahkacıran dıye cagırın benı
olur tabıkı paylasırım :)Nisaa da arada yaptığın yemeklerin fotolarini da paylaş. Gerçekten hem fikir olarak çok iyi oluyor, hem de sağlıklı ve lezizin bir arada mümkün olduğunu görmek acayip motive edici.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?