- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
Tam olarak BEN!Yaaa gözünü açar açmaz işten önce spor mu yaptıııııııııııınnn. Maşallah maşallah. Ben evden çıkmadan 5 dk önce kalkıyorum. Her sabah eşim sürükleyerek banyoya atıyor beni. Hayranım sabah sporu yapan insanlara.
Kesinlikle gelmelisiniz! :)Yaaaa biz de mi gelsek sana misafirliğeee
2 dilim börek ve 1 kase dolma için kargo adresimi yolluyorumBenimde misafirim geleck kısır yapacağım bol bol kısır yicemTatlı yok onlara var bana yok, peynirli-ıspanaklı 2 çeşit börek ve sarma da olacak
2 dilim börek ve 1 kase dolma için kargo adresimi yolluyorum
Şimdiden ellerine sağlık. Benim gözüm aç börek ve dolma konusunda. Gerçi kim sevmez kiNe demek canım benim hemen gönder ama el açması değil hazır yufkadan
günaydin bizim buralarda güneş yok bide çok soğuk...:/
Kızlar bi önerin var
Aslında iyileştirme diyelim
Normalde patates pilav falan yasak ya hani şeker oranı yüksek diye
Paketli ürünleri yemediğimiz için aslında doğal ürünlerdeki şekerler bizi kötü yönde etkilemez
Bnce cuzi miktarda yenebilir ne dersiniz?
Ha tabi patatesi kızartıp da yiyin demiyorum o ayrı
Doğru ama değil mi?Destekliyorum.
Pilav hangisiDoğru ama değil mi?
Dün resmen karbonhidrat patlaması yaşadım
Koçuma sordum, yoğun spor yapanlarda karbo almazlarsa yeterince böyle krizler oluyomuş bedenin isyan etmiş dedi
Neyse yani mesela ekmek yerine 1 orta boy patates 2 kaşık pilav yenebilir, havuç çiğ olacak şekilde serbest tatlı krizini önlüyo
Zaten yolumuz uzun en azından bu şekilde telafi edebiliriz
Bulgur zateb yeniyodu pirinç olabilir diğer türler olabilirPilav hangisi
Doğru ama değil mi?
Dün resmen karbonhidrat patlaması yaşadım
Koçuma sordum, yoğun spor yapanlarda karbo almazlarsa yeterince böyle krizler oluyomuş bedenin isyan etmiş dedi
Neyse yani mesela ekmek yerine 1 orta boy patates 2 kaşık pilav yenebilir, havuç çiğ olacak şekilde serbest tatlı krizini önlüyo
Zaten yolumuz uzun en azından bu şekilde telafi edebiliriz
Bence de mantıklı olan bu önemli olan dengeyi bulmak. DestekliyorumBulgur zateb yeniyodu pirinç olabilir diğer türler olabilir
haşlama patates mi olucak bak o olurKızlar bi önerin var
Aslında iyileştirme diyelim
Normalde patates pilav falan yasak ya hani şeker oranı yüksek diye
Paketli ürünleri yemediğimiz için aslında doğal ürünlerdeki şekerler bizi kötü yönde etkilemez
Bnce cuzi miktarda yenebilir ne dersiniz?
Ha tabi patatesi kızartıp da yiyin demiyorum o ayrı
kesinlikle sonraki krizler daha kötüBence dahil edelim. Dengeyi kurarsak sorun olmaz. Bu sekildeki krizler sonucundaki patlamalar daha tehlikeli.
Bence de mantıklı olan bu önemli olan dengeyi bulmak. Destekliyorum
fırında da olurhaşlama patates mi olucak bak o olur
Senin sporun çok ağır eneri için spor öncesinde karbo alman gerekir. Yoksa o spordan da verim alamayıp kas yıkımı yaşarsın.Bulgur zateb yeniyodu pirinç olabilir diğer türler olabilir
makarna pirinç de cuzi miktarda yenebilr ama ketçap mayonez aslapaketli gida ve şekerli türler dişinda herşeyi yenir ama makarna börek olmaz
pirinç de olmaz herade.
patatesin bi sebze olduğu unutmamak lazim tabi sık sık yememeliyz. arada oda.
tatlı krizi hurma yiyerek aştımhurmada çok şekerli bizimki tunus hurmasiydi. medine olcakmiş burda baksana
sabah sporumu yapmışım oh mis gibi .biraz dideme bakiyorum kafama göre tele baka baka zor oluyo be.önce bi izliyorum sonra yapıyorum ikinci günü tamamladim:)
aslında karbo alıyodum ama karatay denemesi yapınca sanırımekmek falan yok ya patlama oldu işte o yüzden kendi diyetime dönme kararı verdm, dünkü krizden snra bugün çok iyiyim..Senin sporun çok ağır eneri için spor öncesinde karbo alman gerekir. Yoksa o spordan da verim alamayıp kas yıkımı yaşarsın.
Daha zayıf ve kas yapımına odaklandığım zamanlarda spordan 1 saat önce buhar makinesinde pilav yapıp yerdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?