Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Dün kahvaltı ve öğle yemeğini paylaşmıştık , Akşam kuru fasulye 2 adet mücver ve yoğurt yedim.
Ara öğün olarak 1 kuru kayısı 2 badem, ve leblebi

Kızlar bi önerin var
Aslında iyileştirme diyelim
Normalde patates pilav falan yasak ya hani şeker oranı yüksek diye
Paketli ürünleri yemediğimiz için aslında doğal ürünlerdeki şekerler bizi kötü yönde etkilemez
Bnce cuzi miktarda yenebilir ne dersiniz?

Ha tabi patatesi kızartıp da yiyin demiyorum o ayrı

Destekliyorum.

Doğru ama değil mi?
Dün resmen karbonhidrat patlaması yaşadım
Koçuma sordum, yoğun spor yapanlarda karbo almazlarsa yeterince böyle krizler oluyomuş bedenin isyan etmiş dedi

Neyse yani mesela ekmek yerine 1 orta boy patates 2 kaşık pilav yenebilir, havuç çiğ olacak şekilde serbest tatlı krizini önlüyo

Zaten yolumuz uzun en azından bu şekilde telafi edebiliriz

Pilav hangisi

Bence dahil edelim. Dengeyi kurarsak sorun olmaz. Bu sekildeki krizler sonucundaki patlamalar daha tehlikeli.

haşlama patates mi olucak bak o olur

paketli gida ve şekerli türler dişinda herşeyi yenir ama makarna börek olmaz
pirinç de olmaz herade.
patatesin bi sebze olduğu unutmamak lazim tabi sık sık yememeliyz. arada oda.
tatlı krizi hurma yiyerek aştım hurmada çok şekerli bizimki tunus hurmasiydi. medine olcakmiş burda baksana
sabah sporumu yapmışım oh mis gibi .biraz dideme bakiyorum kafama göre tele baka baka zor oluyo be. önce bi izliyorum sonra yapıyorum ikinci günü tamamladim:)

Bulgur zateb yeniyodu pirinç olabilir diğer türler olabilir
Senin sporun çok ağır eneri için spor öncesinde karbo alman gerekir. Yoksa o spordan da verim alamayıp kas yıkımı yaşarsın.
Daha zayıf ve kas yapımına odaklandığım zamanlarda spordan 1 saat önce buhar makinesinde pilav yapıp yerdim.

makarna pirinç de cuzi miktarda yenebilr ama ketçap mayonez asla

Ooo sen de mi didem ablaya başladınn tbrklerrr
aslında karbo alıyodum ama karatay denemesi yapınca sanırımekmek falan yok ya patlama oldu işte o yüzden kendi diyetime dönme kararı verdm, dünkü krizden snra bugün çok iyiyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…