• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

ben kilo almak isteyenler bölümüne girdim gerçekten kendimden utandim yarisi kadar ya... düşün yarisi :olamaz::olamaz:

U
orda 40-45 kilo olan var ben 90 kiloyum kilo almak isityorlar biz ise zayiflamak istiyorum gerçekten yarisindan fazla hissettim o yüzden kendimden utandim:(
Bence utanma canım benim. Kilo fazlalığı gibi az olması da sağlıksız..sen hiç olumsuz düşünme ayda 3 kilo versen 5 ayda 15 eder sen 75 olursun..

yapp kuzuumm hatta tavuk da atabilirsin içine
ne alaka yavrum niye utanıyosun anlayamadım?? 40-45 kilo olanlarla senin hayatın metabolizman hastalıkların kas yağ beden yapın aynı mı?
bilmiyorum kilolu olduğum için insanlarin bana olan bakışlari yüzünden sosyal fobi oldum bu kilo yüzünden

bu ay gitmedi gibi duraklamaya girdim ya. çok mu yiyorum ya:( doymuyorum hiç :kızgın:
Sana bi tavsite vereyim galiba insülin direnci var. Bizim takımda bi abla da böyleydi. Takımdaki abla dediki yemek yeme saatlerin arasında en az 4 saat olsun ve 3 öğün ye. Kahvaltıda proteini yağını yeşilliği ihmal etme, bol bol su iç. Asla ara öğün yapma. 1 hafta dişini sık dayan. Sonra zaten kilo verdiğini görğnce hem sen isteyeceksin, hem alışacaksın hemde doyacaksın .bi dene Bakalım

Sana bi tavsite vereyim galiba insülin direnci var. Bizim takımda bi abla da böyleydi. Takımdaki abla dediki yemek yeme saatlerin arasında en az 4 saat olsun ve 3 öğün ye. Kahvaltıda proteini yağını yeşilliği ihmal etme, bol bol su iç. Asla ara öğün yapma. 1 hafta dişini sık dayan. Sonra zaten kilo verdiğini görğnce hem sen isteyeceksin, hem alışacaksın hemde doyacaksın .bi dene Bakalım
evet hiç doymuyorum ..
insulin direncim var. aç hissediyorum bi denemem lazim.

bilmiyorum kilolu olduğum için insanlarin bana olan bakışlari yüzünden sosyal fobi oldum bu kilo yüzünden

Kendini kötü hissetme canım inan daha kötü durumda olanlar var sonuçta bir hastalığın yok ve iradenle halledebileceğin bir durum. Bence gayretlisin kendini de analiz ediyorsun eksikliklerini bulup yola devam edersen istediğin kiloya ulaşabilirsin

Kendini kötü hissetme canım inan daha kötü durumda olanlar var sonuçta bir hastalığın yok ve iradenle halledebileceğin bir durum. Bence gayretlisin kendini de analiz ediyorsun eksikliklerini bulup yola devam edersen istediğin kiloya ulaşabilirsin
evet bende insulin var zor gidiyor akşam da 8-9 a kadar yemek yiyoruz tek sıkıntım da orasi. bide hiç doymuyorum:(

evet bende insulin var zor gidiyor akşam da 8-9 a kadar yemek yiyoruz tek sıkıntım da orasi. bide hiç doymuyorum:(

Öğle
-içinde karnabahar+tazefasulye+bezelye olan türlü bir diyet yemeği :KK57:
-ıspanak kavurma (1 kaşık yoğurt ilavesiyle)
-6-7 tane mercimek köfte

= karatay :D

Back