günaydin bizim buralarda güneş yok bide çok soğuk...:/Gunaydin
Gunesli bir gune uyanmak harika! Gunese asigim!!!
günaydin bizim buralarda güneş yok bide çok soğuk...:/Gunaydin
Gunesli bir gune uyanmak harika! Gunese asigim!!!
ayyy bende... nasılda özledim yaaSorma, hunharca kek brownie yemek istiyorum
Ooohhh afiyet olsunnnnGünaydın hanımlar.
Sabah
-tereyağlı 2 yumurta
-peynir
-zeytin
-domates
-1 omega3
-1 rezene
(aman maşallah bana bu hafta kahvaltımı ediyorum.)
ay benimdeAyyy yatak çok rahat geldi ( dün duş almıştım) zor kaldırdım bedenimi yataktanneyse sonunda kalkıp yemeemmii yedm
Valla hafta sonu misafir gelecek ben neler yiycem bilemiyorumben börek yiycem
Yaaa gözünü açar açmaz işten önce spor mu yaptıııııııııııınnn. Maşallah maşallah. Ben evden çıkmadan 5 dk önce kalkıyorum. Her sabah eşim sürükleyerek banyoya atıyor beni. Hayranım sabah sporu yapan insanlara.Günaydınnnn kızlarDün yürüdüm 60 dk da evdeydm, bugün sabah 06:00 da uyandım 15 başlaYngıçta leslie ile yürüdüm, sonra didemle 5. güne başladım ardından 15 dk daha leslie ile yüürüdüm. Akşam iş çıkışıda yürümeyi planlıyorum
Yaaaa biz de mi gelsek sana misafirliğeeeValla hafta sonu misafir gelecek ben neler yiycem bilemiyorum
Yaaa gözünü açar açmaz işten önce spor mu yaptıııııııııııınnn. Maşallah maşallah. Ben evden çıkmadan 5 dk önce kalkıyorum. Her sabah eşim sürükleyerek banyoya atıyor beni. Hayranım sabah sporu yapan insanlara.
Benimde misafirim geleck kısır yapacağım bol bol kısır yicemValla hafta sonu misafir gelecek ben neler yiycem bilemiyorum
Bence çok iyi yapmışsın. Sabah sporu en iyisi zaten.Vakit bulamıyorum canım eşimde işin mi yok git yat diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?