- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.043
- 138
kızlar ben spor yapamıycam..cidden dermanım yok gibi hissediyorum :S yediklerim yarın bana gene artı olacak ama modum cidden düşük :S
Eziyet haline getirme canim kendine. Keşke girişeydin ben yürüdüm acildimkızlar ben spor yapamıycam..cidden dermanım yok gibi hissediyorum :S yediklerim yarın bana gene artı olacak ama modum cidden düşük :S
Hay masallahhh canim ben 3 günde pert oldum.Bende de garip bir enerji var. Didem Fitness 13. Gün + 2 mile Leslie Sansone's Walk at Home yapmayı planlıyorum gün bitmeden.
inş cnm çok sağ olEn kısa zamanda Allah hayirli bir is çıkarsın canim severek yapacagin is olsun insallah
bugün yapmıycam cidden enerjim diplerde arada oluyo böyleEziyet haline getirme canim kendine. Keşke girişeydin ben yürüdüm acildim
Havadan mı başka şeyden mi bilmiyrm modun yerin dibinde hiç bi şey yapasın yokBende de garip bir enerji var. Didem Fitness 13. Gün + 2 mile Leslie Sansone's Walk at Home yapmayı planlıyorum gün bitmeden.
inş cnm çok sağ ol
bugün yapmıycam cidden enerjim diplerde arada oluyo böyle
Havadan mı başka şeyden mi bilmiyrm modun yerin dibinde hiç bi şey yapasın yok
Hay masallahhh canim ben 3 günde pert oldum.
Hiç zorlama canım, dinlenmene bak. Keyif aldığın şeyleri yapinş cnm çok sağ ol
bugün yapmıycam cidden enerjim diplerde arada oluyo böyle
Havadan mı başka şeyden mi bilmiyrm modun yerin dibinde hiç bi şey yapasın yok
Aynen cnm zorlamyla sadece kendimi geriyorumHavadan olabilir. Hiç zorlama, bugün de dinlenmeyle geçsin. Yarın sağlam modda yaparsın.
Yemek yemekHiç zorlama canım, dinlenmene bak. Keyif aldığın şeyleri yap
Sorma, hunharca kek brownie yemek istiyorumYemek yemekayy kudurdum resmen bugün reglllll sana geliyoruumm diyorrr
Aahhh yapmaa bunu bana müzeyyenSorma, hunharca kek brownie yemek istiyorum
Canım incelme yaşadınmıpofu hiç dert etme. Spor hususunda arayı fazlasıyla hakkediyorsun. Ben gruba başladığımdan beri sadece 1 gün spor yaptım.
Yediklerimi de yazayım:
Sabah evden çıkarken 1 yumurta
İşte yulaf gevreği, ceviz, hurma,peynir
Akşam yemeği kırmızı et ve bol salata
Birazdan bişeye benzerse teff keki yiyeceğim tatlı niyetine
Tabiii kesinlikle. Hiç içine giremedigim 2 pantolonu çok rahat giyiyorum şimdi. Hatta biri bol geliyor.Canım incelme yaşadınmı
Süper.. Ekmeği kesmek iyi gidiyor şimdilik ama gel gör ki muz yedim..neyse en azından gluten almadıkTabiii kesinlikle. Hiç içine giremedigim 2 pantolonu çok rahat giyiyorum şimdi. Hatta biri bol geliyor.
Bazı gömleklerin kollarida sikardi. Şimdi çok iyi. Geçen de uzun süredir giyemedigim bi trenchkot tam oldu.Acayip motive oluyor insan
Aynen öyle canım, ne kadar özen gösterebilirsek o kar.Süper.. Ekmeği kesmek iyi gidiyor şimdilik ama gel gör ki muz yedim..neyse en azından gluten almadık
kızzSamsonn karabuğday patlağı aldım yarın sabah kahvaltıda yiceemm
yarın daCKbeautyandsheer yüzünden tahin alcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?