• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Bn günü özetleym kuzular
Bugün öğleden sonra fena bi yeme atağı yaşadım hala dewam edyr
Biraz antremana geçerim o iyi gelir

Sabah koca 1 bardak su

Kahvaltı 07.10
Simit 1/3 kadar, zeytin peynir yumurta domates salatalık

Ara 10.00
1 türk kahvesi 4 hurma

Öğlen 12.30

Kuru fasulye salata cacık

Ara 15.00
Leblebi soda

Akşam spor öncesi sütlü kahve muz 3 patlak😂😂

Su 3 lt oldu
Spor henüz yapmadım
07D02683-771E-4B63-9229-700ED27864F9.jpeg

film önereyim, neşen yerine gelir belki.

Fransız sineması sever misin?

Blind date ya da Süpriz Damatları izle. Summer-girl Summer-girl bak sen de seversin bu filmleri. Matrak :KK66:
sağ ol cnm ing çalışıyorum :D sabahtır aynı kitapla boğuşuyorum :D hiç film falan izlemem cnm istemyr bugün modum yerlerde yarın sanırım atıcam kendimi sokağa çok sıkıldım

Menüm
Sabah 9 buçuk :1 yumurta, 4 5 zeytin, 10 fındık

Öğlen 1 buçuk :1 kepçe domates çorbası, 3yk tazefasulye

Akşam 5 buçuk :2 parça ızgara tavuk, 1 salatalık, yeşillik, 1 çay bardağı süt, 1 muz, 4 5 çilek

16.04.2019-Muhteşem Programın 27. Günü:

- Kahvaltı (sucuklu yumurta, peynir, zeytin, ceviz)
- Ara (sütlü kahve, salatalık)
- Akşam (çorba, dolma, cacık)
- Spor: Didem Fitness 12. Gün + 2 mile Leslie Sansone's Walk at Home + 100 squat + 40 sn

27. günüm tasmamdır. :KK200:

Menüm
Sabah 9 buçuk :1 yumurta, 4 5 zeytin, 10 fındık

Öğlen 1 buçuk :1 kepçe domates çorbası, 3yk tazefasulye

Akşam 5 buçuk :2 parça ızgara tavuk, 1 salatalık, yeşillik, 1 çay bardağı süt, 1 muz, 4 5 çilek
afiyet olsun :KK200: :KK200:
16.04.2019-Muhteşem Programın 27. Günü:

- Kahvaltı (sucuklu yumurta, peynir, zeytin, ceviz)
- Ara (sütlü kahve, salatalık)
- Akşam (çorba, dolma, cacık)
- Spor: Didem Fitness 12. Gün + 2 mile Leslie Sansone's Walk at Home + 100 squat + 40 sn

27. günüm tasmamdır. :KK200:
afiyet olsun tatlım süpersinn :KK200:

Kızlar benim trombosit çok düşüktü önceden... Şimdi yükselmiş ben bunu sağlıklı beslenmeme bağlıyorum çünki direkt bağışıklık sistemiyle ilgili bişey ya...

Yaw sene yine bakmadan yeme.:KK70: Benim çekmemecede 5 paket duruyor. Kuşlara vericem, dediğim gibi 1 tanesinde koskocaman bir kufe denk geldim ya. 😣
ahah bu şeye benzedi, yıllar önce, deli gibi kiraz yiyoruz kardeşimle, ama nasıl güzel nasıl güzeli teyzem geldi kirazları yediniz mi dedi evet dedik onlardan kurt çıktı dedi :KK70::KK70::KK70::KK70: ondan beridir kirazların içini görmeden yemem :KK70:
Kızlar benim trombosit çok düşüktü önceden... Şimdi yükselmiş ben bunu sağlıklı beslenmeme bağlıyorum çünki direkt bağışıklık sistemiyle ilgili bişey ya...
trombosit kanla alakalı değil mi?
Teşekkür ederim. Sana da afiyet olsun pofu pofu . :KK200:
sağ ol tatlım

Ah keşke orijinalinden okuyacak kadar iyi olsaydım Samsonn Samsonn . :/
Ben de hepsini okuyamam canım, ama bunun dili günlük konuşma dili gibi. Bir de o kadar zengin olay kurgusu var ki, sürekli şaşırtıyor.

Küçük Prensi her türlü okursun ya. Adam müthiş . Çocuk diliyle büyüklere yazılmış bir zamansız eser kesinlikle . Filmleri de mumkunse fransizca alt yazı ile seyret.

ahah bu şeye benzedi, yıllar önce, deli gibi kiraz yiyoruz kardeşimle, ama nasıl güzel nasıl güzeli teyzem geldi kirazları yediniz mi dedi evet dedik onlardan kurt çıktı dedi :KK70::KK70::KK70::KK70: ondan beridir kirazların içini görmeden yemem :KK70:
sağ ol tatlım
Kız ondan bişey olmaz. Meyvenin organik olduğuna delalet eder. Proteinin de en sağlıklı hali. :D

sağ ol tatlım
Evet kanla alakalı ama bağışıklık sistemi zayıf olunca azalıyor trombosit miktarı

Ben de hepsini okuyamam canım, ama bunun dili günlük konuşma dili gibi. Bir de o kadar zengin olay kurgusu var ki, sürekli şaşırtıyor.

Küçük Prensi her türlü okursun ya. Adam müthiş . Çocuk diliyle büyüklere yazılmış bir zamansız eser kesinlikle . Filmleri de mumkunse fransizca alt yazı ile seyret.

Tamam not alıyorum söylediklerini. Çok teşekkür ederim. :)

kızlar ben spor yapamıycam..cidden dermanım yok gibi hissediyorum :S yediklerim yarın bana gene artı olacak ama modum cidden düşük :S

Back