Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

bizde diyetsiyen bal pekmez yiyeceksin dedi
kansiz kaldığım için. pekmez önerdi demir ekskiliğim çook düşük.
şekersiz bulabilrsen al diğer türlü aşırı tatlı oluyor... ben de fıstık ezmesi yapmak istiyorum bizim rondoyu bozmuşlar

şekersiz bulabilrsen al diğer türlü aşırı tatlı oluyor... ben de fıstık ezmesi yapmak istiyorum bizim rondoyu bozmuşlar
şekersiz yok ki nerden bulabilecegiz
paketli gidalari 26 gündür hiç yemedim. :)
bi kere evde çikolatalı puding yaptım o bozdu tekrar başladim.
13 mu 15 mi sayamiycam
şimdi hurma ve leblebi yiyorum

şekersiz yok ki nerden bulabilecegiz
paketli gidalari 26 gündür hiç yemedim. :)
bi kere evde çikolatalı puding yaptım o bozdu tekrar başladim.
13 mu 15 mi sayamiycam
şimdi hurma ve leblebi yiyorum
Şekersiz satanlar var, mesela ben eminönünde karadut özü almıştım, işine su katıp içiliyodu, şekersizdi baya böyle yakıyodu boğazı falan

bizde diyetsiyen bal pekmez yiyeceksin dedi
kansiz kaldığım için. pekmez önerdi demir ekskiliğim çook düşük

selam canm pat diye konuya girmdim pofu

bilimsel olarak açıklandı pekmez kan yükseltmez (araştır)sadece bağışıklığı güçlendirir aynı zamanda enerjı verir

kansızlık için en güzel temiz beslenme

eğer ilaç kullanıyorsan c vitamini ile almak ilaçı aldıktansonra 2 saat süt süt ürünleri tüketmemk

çayı kahveyi kahvaltıdan 2 saat sonra içmek hatta çayı hiç içmemek

ve spor yapmak bana yürüşşş çok iyi geldi

ha yükselmedi ama gerilemedi dengede tutabılıyoruz çok şükür doktor kont.

çayı içmiyorum:)günde iki üç bardak içiyorum.
kahveyi seviyorum onda günde bi kez...
evet ilaci kullaniyorum bi haftadan beri:);
pekmez yiyeceksin dedi daha agzima sürmedim şekerli diye

Ayy valla kan seviyem düşük ama ne pekmez ne bi şey yemedim dediğin çok doğru temiz beslenmek lazım ki karaciğer düzgün çalışsın kan yapsın

Ayy valla kan seviyem düşük ama ne pekmez ne bi şey yemedim dediğin çok doğru temiz beslenmek lazım ki karaciğer düzgün çalışsın kan yapsın

canan karatyın kıtabını okuduysan zten demir seviyesi düşük olan kılo vermesi zorlaşır

günlük kan depoları devirdaim yapamsı için hiç olmazsa günde 20 dk olsa da yürüyün temiz havada diyorrr

işte ben bu yuzden yürümeyi seviyorum bazen abartmasın daha iyi olacakta

çocukluğumdan kalan. ilaç da kullandim. geçmedi .agir benimki
Yaa çok geçmiş olsun...bende şuan korkuyorum ayıptır söylemesi sabunla yıkadım salak gibi ...ondan sonra oldu. İnternete bakayım dedim çocuğunuz olmaz yazan bile olmuş çok canım sıkıldı. ..

Yaa çok geçmiş olsun...bende şuan korkuyorum ayıptır söylemesi sabunla yıkadım salak gibi ...ondan sonra oldu. İnternete bakayım dedim çocuğunuz olmaz yazan bile olmuş çok canım sıkıldı. ..
Seninki mantar olmayabilir. Enfeksiyon kapmış olabilir. ya da ph seviyesi düşmüştür.

Benim de olmuştu bi ara. eczaneden genital temizleme jeli gibi bişey almıştım. yıkayıp kuru tutup temiz çamaşır giye giye geçti.
Hatta travazol-travacort-trosyd gibi kremleriı kullanmıştım. kaşıntım olduğu için.

Dr'a git o yönlendirir seni.

ya yok ya, ne alaka...hayatında bu sorunu en az 1 kere yaşamayan kadın yoktur. Ağır antibiotikler bile mantara sebep olur.

Ezcaneye gitsen bile sana bir hap bir krem verir, kullan hemen geçer.

pofu ben akşam deli yedim yine yaa. Kardeşime gittim yeğenleri görmeye..hep ısrar ye ye diye.

Semiz otu yemeği, mantar sote, yoğurt yedim. Sonra tv seyrederken de bi ton patlamış mısır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…