şekersiz bulabilrsen al diğer türlü aşırı tatlı oluyor... ben de fıstık ezmesi yapmak istiyorum bizim rondoyu bozmuşlarbizde diyetsiyen bal pekmez yiyeceksin dedi
kansiz kaldığım için. pekmez önerdi demir ekskiliğim çook düşük.
şekersiz bulabilrsen al diğer türlü aşırı tatlı oluyor... ben de fıstık ezmesi yapmak istiyorum bizim rondoyu bozmuşlar
şekersiz yok ki nerden bulabilecegizşekersiz bulabilrsen al diğer türlü aşırı tatlı oluyor... ben de fıstık ezmesi yapmak istiyorum bizim rondoyu bozmuşlar
Şekersiz satanlar var, mesela ben eminönünde karadut özü almıştım, işine su katıp içiliyodu, şekersizdi baya böyle yakıyodu boğazı falanşekersiz yok ki nerden bulabilecegiz
paketli gidalari 26 gündür hiç yemedim. :)
bi kere evde çikolatalı puding yaptım o bozdu tekrar başladim.
13 mu 15 mi sayamiycam
şimdi hurma ve leblebi yiyorum
bizde diyetsiyen bal pekmez yiyeceksin dedi
kansiz kaldığım için. pekmez önerdi demir ekskiliğim çook düşük
çayı içmiyorum:)günde iki üç bardak içiyorum.selam canm pat diye konuya girmdimpofu
bilimsel olarak açıklandı pekmez kan yükseltmez (araştır)sadece bağışıklığı güçlendirir aynı zamanda enerjı verir
kansızlık için en güzel temiz beslenme
eğer ilaç kullanıyorsan c vitamini ile almak ilaçı aldıktansonra 2 saat süt süt ürünleri tüketmemk
çayı kahveyi kahvaltıdan 2 saat sonra içmek hatta çayı hiç içmemek
ve spor yapmak bana yürüşşş çok iyi geldi
ha yükselmedi ama gerilemedi dengede tutabılıyoruz çok şükür doktor kont.
çayı içmiyorum:)günde iki üç bardak içiyorum.
kahveyi seviyorum onda günde bi kez...
evet ilaci kullaniyorum bi haftadan beri:);
pekmez yiyeceksin dedi daha agzima sürmedim şekerli diye
Ayy valla kan seviyem düşük ama ne pekmez ne bi şey yemedim dediğin çok doğru temiz beslenmek lazım ki karaciğer düzgün çalışsın kan yapsınselam canm pat diye konuya girmdimpofu
bilimsel olarak açıklandı pekmez kan yükseltmez (araştır)sadece bağışıklığı güçlendirir aynı zamanda enerjı verir
kansızlık için en güzel temiz beslenme
eğer ilaç kullanıyorsan c vitamini ile almak ilaçı aldıktansonra 2 saat süt süt ürünleri tüketmemk
çayı kahveyi kahvaltıdan 2 saat sonra içmek hatta çayı hiç içmemek
ve spor yapmak bana yürüşşş çok iyi geldi
ha yükselmedi ama gerilemedi dengede tutabılıyoruz çok şükür doktor kont.
Ayy valla kan seviyem düşük ama ne pekmez ne bi şey yemedim dediğin çok doğru temiz beslenmek lazım ki karaciğer düzgün çalışsın kan yapsın
bennKızlar genital bölgede mantar sorunu yaşayan oldu mu daha önce...
benim geçmediNe kullanıyorsun geçiyor mu
Allah allah nedem geçmedi ki.... Herhangi bir zararı var mı? Nasıl başladıbenim geçmedimantar sorunu yaşiyorum affedersin koltukaltı ve genital bölegede
Allah allah nedem geçmedi ki.... Herhangi bir zararı var mı? Nasıl başladı
çocukluğumdan kalan. ilaç da kullandim. geçmedi .agir benimkiAllah allah nedem geçmedi ki.... Herhangi bir zararı var mı? Nasıl başladı
Yaa çok geçmiş olsun...bende şuan korkuyorum ayıptır söylemesi sabunla yıkadım salak gibi ...ondan sonra oldu. İnternete bakayım dedim çocuğunuz olmaz yazan bile olmuş çok canım sıkıldı. ..çocukluğumdan kalan. ilaç da kullandim. geçmedi .agir benimki
Seninki mantar olmayabilir. Enfeksiyon kapmış olabilir. ya da ph seviyesi düşmüştür.Yaa çok geçmiş olsun...bende şuan korkuyorum ayıptır söylemesi sabunla yıkadım salak gibi ...ondan sonra oldu. İnternete bakayım dedim çocuğunuz olmaz yazan bile olmuş çok canım sıkıldı. ..
ya yok ya, ne alaka...hayatında bu sorunu en az 1 kere yaşamayan kadın yoktur. Ağır antibiotikler bile mantara sebep olur.Yaa çok geçmiş olsun...bende şuan korkuyorum ayıptır söylemesi sabunla yıkadım salak gibi ...ondan sonra oldu. İnternete bakayım dedim çocuğunuz olmaz yazan bile olmuş çok canım sıkıldı. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?