Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

valla hiç gelmiyor diyo sürekli çagiriliyorum.;
gitmek istemiyorum soguk surat asıklari tahammül edemiyorum ya.
ben canayakınım ama sosyal fobiyim...
bilmiyorum oturup da bişey konuşulmuyor ki muhabbet de edilmio sıkılıp kaçiyorum.
bi aydir çikmadim. merak da etmedim. işe git gel..
böle kafam rahat da gel gel ne ya

ayyy hiç sevmediğim insan tiplemesi, insan oturur iki kelam eder aman boşver gitme

Günaydın kızlar... Benim bacaklarım kalçam-basenim her yanım ağrıyor adım atamıyorum Dün Didemle 3. günü yaptık,15 dk leslie, 60 dk tempolu yürüdüm.
Dün akşam 2 dolma yedim, kabak salatası yaptım yoğurtlu

ağrısın ağrısın iyidir :)) benim de her yanım ağrıyo sabah dayak yemiş gibiyim

pofu bugünkü hande_buse ile kahvaltimiz birde akşam bir kase Tarhana çorbası 3 kaşık ıspanak yemeği bulgurlu 2 -3 kaşık salata ekmeğin ucundan bi lokma

Eklentiler

• 20190416_083924.jpg
    122,7 KB · Görüntüleme: 29

Yorgunluktan akşamları muhabbette çekilmiyor canım. Evde de koşuşturmamız bitmiyor ki çocukla oyun oynamak da cabası Dün yaprak baskısı yaptık,sonra kızım oyuncaklarını yıkadı orda bile yalnız bırakmadı hem konuşuyor hem yıkıyor .

çocuk meyveli agaca benzer boşuna dememiş. evde altın topumuz var hep koşturmaca.. ben memnunum. Rabbim evlatlarimiza uzun ömür versin gerçekten keyfili oluyor:)

Dün akşam birde 50 basamak çıktım .Durup durup spor yapıyorum

didemde altlama skoru hergün yapıyormuşum da haberim yok
kol çalışmasini yapmadim bugün.
tam 30 dk:)
sabahlari daha güzel oluyor bunun için 5te kalkmam lazim:)

pofu
simit mi yiyon
beni çikolata yedim diye baştan başlattin bide simide bak onda da var şeker :ben kabul etmiyorum

pofu
simit mi yiyon
beni çikolata yedim diye baştan başlattin bide simide bak onda da var şeker :ben kabul etmiyorum
diyet listeme geri döndm cnm
yediğim simit de avuuç içi kadar 1 simit değil
bi de listemde paketli hiç bi şy yok ve hatta bal pekmez de yok bnm diyetisyen vermyrdu

ama ben uygulamiyorum diyetisyenin verdiği listeyi begenmiş degilim.

ahahah ekmekde de şeker kuzum ona bakarsak
benim diyetisyen vermiyordu ben zorla hocam bi tatlı kaşığı bal yazın ya falan demiştim de zorla vermişti
bizde diyetsiyen bal pekmez yiyeceksin dedi
kansiz kaldığım için. pekmez önerdi demir ekskiliğim çook düşük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…