valla hiç gelmiyor diyo sürekli çagiriliyorum.;senin hayatın baya koşturmaca içinde maşallaahhhben herhalde eve gelir zıbarırdım.. he bi de gelin görümce durumun var Allah a şükür benimkinin kız kardeşi yok ben de görümceym ama hiççç görümcelik yapmıyorum ister gelir ister gelmez hatta gelmesinler kim uğraşacak modundayım
ayyy hiç sevmediğim insan tiplemesi, insan oturur iki kelam edervalla hiç gelmiyor diyo sürekli çagiriliyorum.;
gitmek istemiyorum soguk surat asıklari tahammül edemiyorum ya.
ben canayakınım ama sosyal fobiyim...
bilmiyorum oturup da bişey konuşulmuyor ki muhabbet de edilmio sıkılıp kaçiyorum.
bi aydir çikmadim. merak da etmedim. işe git gel..
böle kafam rahat da gel gel ne ya
ağrısın ağrısın iyidir :)) benim de her yanım ağrıyo sabah dayak yemiş gibiyimGünaydın kızlar... Benim bacaklarım kalçam-basenim her yanım ağrıyor adım atamıyorumDün Didemle 3. günü yaptık,15 dk leslie, 60 dk tempolu yürüdüm.
Dün akşam 2 dolma yedim, kabak salatası yaptım yoğurtlu
valla hiç gelmiyor diyo sürekli çagiriliyorum.;
gitmek istemiyorum soguk surat asıklari tahammül edemiyorum ya.
ben canayakınım ama sosyal fobiyim...
bilmiyorum oturup da bişey konuşulmuyor ki muhabbet de edilmio sıkılıp kaçiyorum.
bi aydir çikmadim. merak da etmedim. işe git gel..
böle kafam rahat da gel gel ne ya
Gören fıtığım var sanacak o kadar kötü yürüyorumağrısın ağrısın iyidir :)) benim de her yanım ağrıyo sabah dayak yemiş gibiyim
çocuk meyveli agaca benzer boşuna dememiş. evde altın topumuz var hep koşturmaca.. ben memnunum. Rabbim evlatlarimiza uzun ömür versin gerçekten keyfili oluyor:)Yorgunluktan akşamları muhabbette çekilmiyor canım. Evde de koşuşturmamız bitmiyor ki çocukla oyun oynamak da cabasıDün yaprak baskısı yaptık,sonra kızım oyuncaklarını yıkadı orda bile yalnız bırakmadı hem konuşuyor hem yıkıyor .
didemde altlama skoru hergün yapıyormuşum da haberim yokGünaydın kızlar... Benim bacaklarım kalçam-basenim her yanım ağrıyor adım atamıyorumDün Didemle 3. günü yaptık,15 dk leslie, 60 dk tempolu yürüdüm.
Dün akşam 2 dolma yedim, kabak salatası yaptım yoğurtlu
afiyet olsun kuzumpofu bugünkü hande_buse ile kahvaltimiz birde akşam bir kase Tarhana çorbası 3 kaşık ıspanak yemeği bulgurlu 2 -3 kaşık salata ekmeğin ucundan bi lokma
ahahah ben merdivenin demirlerini tutupkendimi çekiyordumGören fıtığım var sanacak o kadar kötü yürüyorum
diyet listeme geri döndm cnmpofu
simit mi yiyon
beni çikolata yedim diye baştan başlattin bide simide bakonda da var şeker :ben kabul etmiyorum
ben anlamam simit hiç olmayacakdiyet listeme geri döndm cnm
yediğim simit de avuuç içi kadar 1 simit değil
bi de listemde paketli hiç bi şy yok ve hatta bal pekmez de yokbnm diyetisyen vermyrdu
ahahah ekmekde de şeker kuzum ona bakarsakben anlamam simit hiç olmayacak
benim diyetisyen vermiyordu ben zorla hocam bi tatlı kaşığı bal yazın ya falan demiştim de zorla vermiştiama ben uygulamiyorum diyetisyenin verdiği listeyi begenmiş degilim.
bizde diyetsiyen bal pekmez yiyeceksin dediahahah ekmekde de şeker kuzum ona bakarsak
benim diyetisyen vermiyordu ben zorla hocam bi tatlı kaşığı bal yazın ya falan demiştim de zorla vermişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?