• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

İyi akşamlar kızancıklar
Menüüü
Saat 10.30 beyaz peynirli domatisli tb ekmek sandvich
Saat 15 3 adet keçiboynuzu unlu şekersiz kurabiye (ev yapımı) ve filtre kahve
Saat 21 mercimek corba

Spor yapıldı.

Bn kendi listeme döndüm kızlar mrkımdan tartıldım sabh 71 i gördm 🙁🙁🙁cumaya kadar umarım aldıklarım hızlıca gider, çok saçma ama neden böyle oldu

Akşam spor için pilateste "aletli deneme dersim" vardı.
İnanılmaz yoruldum.
Hoca dedi ki; "siz normal pilateste bu kadar inceldiyseniz, aletli pilateste daha efsane olurdunuz."
bütçeyi toparlarsam aletliye başlıycam, olmazsa normal grup pilatese devam :)

Sabah
06:45
- Tiroid ilacı

07:50
- Tereyağlı+körili 2 yumurta
- 1 domates
- bir sürü zeytin
- biraz da peynir
- 1 omega3 tableti
- Rezene çayı

ŞEKERSİZ 26. GÜNÜ TAMAMLAYANLAARRRR
@Samsonn hande_buse hande_buse CKbeautyandsheer CKbeautyandsheer @ekilem81 pofu pofu

SİL BAŞTAN ŞEKERSİZE BAŞLAYANLAR
@orkidekaramel

BİLDİRİM YAPMAYANLARRR

@blackkrosee21 @fulias @summer-girl

kızlarr herkesin bugünü atlattığını tahmin edebiliyorum ama bildirim gelmediği için bi şey diyemiyorum

26. günün sonu

@orkidekaramel senin kaçıncı günün oldu bak gene unuttumo_O

geriye sadece ve sadece 63 gün oldduuu aman tannrrıımmm:skandal::skandal::skandal:

1 ayın dolmasına sadece 3 günümüz var
4. haftaya 3 günümüz var
programın sonlanmasına sadece 63 günümüz var
bu gerçekten harikaaaa
zaman avucumuzdan akıpp giddiiyoorrr

hepinizi çok seviyorummm:KK200::KK200:
bende unuttum sayamiyorum 13 mu 15 mi :KK53:

Akşam spor için pilateste "aletli deneme dersim" vardı.
İnanılmaz yoruldum.
Hoca dedi ki; "siz normal pilateste bu kadar inceldiyseniz, aletli pilateste daha efsane olurdunuz."
bütçeyi toparlarsam aletliye başlıycam, olmazsa normal grup pilatese devam :)

Sabah
06:45
- Tiroid ilacı

07:50
- Tereyağlı+körili 2 yumurta
- 1 domates
- bir sürü zeytin
- biraz da peynir
- 1 omega3 tableti
- Rezene çayı
Kesinlikle reformer daha etkili 🤪🤪

Afiyet olsun cnm

Ayy şu instagramda yemek videoları var ya izledikçe acıkıyrm😂😂😂😂😂 daha yemeğe var, açken sen sen değilsin tarzı moda girdim😂😂😂😂canımm nasıl çorba çekyrr puuufff ama gel gör evde yemek yiyen bi ben öğlen kuru yedm akşam da yicm😂
kız çorba yap iç:)
dün izgara tavuk ve şalgam içtim.
ardindan çocuk koşturmalar :confused:sporda yaptım arada kız tepeme çikmazsa:KK70:
saçimi tutup kaldirtıyor. :KK70:
otursam kucaga almaya çalışıyor sinirleniyor :KK70:
oturma kalk oyna benimle..
ben öldüm bittim:ruh:
sonra üst katimda oturan görümcem eşimi aradi çagirdi bende çocuguyla gönderdim sonra uyumuşum.. ( bunda rahatim :D )
sabah uyandığımda eşim msj atmiş akşam. gel kahve yapacak felan hiç gelmiyor demiş.
evet bayadir çikmadim 1 aydir çikmadim herade.

kız çorba yap iç:)
dün izgara tavuk ve şalgam içtim.
ardindan çocuk koşturmalar :confused:sporda yaptım arada kız tepeme çikmazsa:KK70:
saçimi tutup kaldirtıyor. :KK70:
otursam kucaga almaya çalışıyor sinirleniyor :KK70:
oturma kalk oyna benimle..
ben öldüm bittim:ruh:
sonra üst katimda oturan görümcem eşimi aradi çagirdi bende çocuguyla gönderdim sonra uyumuşum.. ( bunda rahatim :KK70: )
sabah uyandığımda eşim msj atmiş akşam. gel kahve yapacak felan hiç gelmiyor demiş.
evet bayadir çikmadim 1 aydir çikmadim herade.
senin hayatın baya koşturmaca içinde maşallaahhh :KK70: ben herhalde eve gelir zıbarırdım.. he bi de gelin görümce durumun var :KK70: Allah a şükür benimkinin kız kardeşi yok :KK70: ben de görümceym ama hiççç görümcelik yapmıyorum ister gelir ister gelmez hatta gelmesinler :KK70: kim uğraşacak modundayım :KK70::KK70:

Bn kendi listeme döndüm kızlar mrkımdan tartıldım sabh 71 i gördm 🙁🙁🙁cumaya kadar umarım aldıklarım hızlıca gider, çok saçma ama neden böyle oldu
Kas ağırlığındır senin kilo alman imkansız bebeğim :KK66:

Kas ağırlığındır senin kilo alman imkansız bebeğim :KK66:
dün erkek arkadaşıma sordum kafama çok takıldı, ya dedim vermem gereken en azından 5 kilo var, uç noktam 59, ama ben kilo veremedim sırt kol bacak kaslarım belirginleşti, yanlış bi şey mi var, hani acaba kas dediklerim yağ şişmesimi falan ki sanmıyorum incelmeler de var, daha sonra kötü olur gibi geliyor, bi aklım karıştı açıkcası, o da tam net bilmiyor, o kadar spor yapmış cahal herif :D:D:D

ben kendi diyet listeme döndüm, 1-2 hafta yapacağım eğer sonuç alamazsam diyetisyenime başlıycam sanırım

Back