çocuğunuz olmaz mi?Yaa çok geçmiş olsun...bende şuan korkuyorum ayıptır söylemesi sabunla yıkadım salak gibi ...ondan sonra oldu. İnternete bakayım dedim çocuğunuz olmaz yazan bile olmuş çok canım sıkıldı. ..
Bence de yaa bembeyaz parça parça akınti gelmeye başladı, ph dengesini bozdum heralde...ben de bugün jel alacağım, kuru tutup dikkat ederim ..doktora gideyim birSeninki mantar olmayabilir. Enfeksiyon kapmış olabilir. ya da ph seviyesi düşmüştür.
Benim de olmuştu bi ara. eczaneden genital temizleme jeli gibi bişey almıştım. yıkayıp kuru tutup temiz çamaşır giye giye geçti.
Hatta travazol-travacort-trosyd gibi kremleriı kullanmıştım. kaşıntım olduğu için.
Dr'a git o yönlendirir seni.
Gideceğim bugün hemen ..ya yok ya, ne alaka...hayatında bu sorunu en az 1 kere yaşamayan kadın yoktur. Ağır antibiotikler bile mantara sebep olur.
Ezcaneye gitsen bile sana bir hap bir krem verir, kullan hemen geçer.
Öyle diyordü bi sayfa, bende anlamadımçocuğunuz olmaz mi?
nereden yaziyo bak benim de çocuğum oldu çok şükür.
regl?Bn kendi listeme döndüm kızlar mrkımdan tartıldım sabh 71 i gördmcumaya kadar umarım aldıklarım hızlıca gider, çok saçma ama neden böyle oldu
Bence de yaa bembeyaz parça parça akınti gelmeye başladı, ph dengesini bozdum heralde...ben de bugün jel alacağım, kuru tutup dikkat ederim .
YaaaKesin mantar o zaman. Hap ve krem ile 1 haftaya geçer, korkacak bişey yok...ama bir daha sakın sabun, yok intime jel falan işin olmasın bence.
hamileyken çok sıkıntı yaşadım.Bence de yaa bembeyaz parça parça akınti gelmeye başladı, ph dengesini bozdum heralde...ben de bugün jel alacağım, kuru tutup dikkat ederim ..doktora gideyim bir
Gideceğim bugün hemen ..
Öyle diyordü bi sayfa, bende anlamadım
canım hiç korktuğun gibi değil yaa...krem rahatlatıyor, ama asıl ilaç tedavi ediyor. 1 hafta bile sürmez muhtemelen, zaten o hapların adedi bile az oluyor. Tabii kii geçer...ama bekleme, kendi kendine geçmiyor çünkü.Yaaakremi nasıl surucem oraya iyice iç tarafta ama Geçer dimii
Yok yok değilim bekarım. .bugün gidicem doktoracanım hiç korktuğun gibi değil yaa...krem rahatlatıyor, ama asıl ilaç tedavi ediyor. 1 hafta bile sürmez muhtemelen, zaten o hapların adedi bile az oluyor. Tabii kii geçer...ama bekleme, kendi kendine geçmiyor çünkü.
Sen evli değildin di mi? Hani doktordan çekiniyorsan bile, tanıdık bir eczaneye falan danışabilirsin. Ama doktora gitsen de muhtemelen bunun için muayne bile etmez. Çok bilindik bişey.
yaklaşmaz mıregl?
ben de + 2 çıkıyorum. Tamam Pizza ve mısır ekmeğinin de payı var ama 2 sapıtmış öğün ile 2 kilo alınmaz.
Senin de regl yaklaşmadı mı? Bence sebebi bu.
reglden 4 gün önce tartılmayı bırakın diyorlar. Sen çok hareketli olduğun için şiş hissetmiyorsun bence, ama en az 1 kg vücud ödem topluyor.yaklaşmaz mı
haftasonuna denk gelyr ama öyle ahım şahım şiş değilim bilmiyom valla ya
şey diye düşündüm benreglden 4 gün önce tartılmayı bırakın diyorlar. Sen çok hareketli olduğun için şiş hissetmiyorsun bence, ama en az 1 kg vücud ödem topluyor.
Kesinlikle. Karatay yaramadı bana pek her bünye farklışey diye düşündüm ben
hani karatay deniyordum acaba kıtlığa mı soktum kendimi?
çünkü ciddi manada antreman yapıyorum ve bi yerden sonra vücud ben ona vermediğim için saklıyor olabilir mi?
en basiti pazar günü öğlen yemek yiyemedim sınav vardı
dün de antreman öncesi yapmadım
sonrasında kefir içtim o da artık mecburi
Karatay ile aç kalınmıyor ki canım. 2 öğün ye, ama deli gibi ye, şekerli ve unlu olmadıktan sonra. Bence 3 öğün şart değil.şey diye düşündüm ben
hani karatay deniyordum acaba kıtlığa mı soktum kendimi?
çünkü ciddi manada antreman yapıyorum ve bi yerden sonra vücud ben ona vermediğim için saklıyor olabilir mi?
en basiti pazar günü öğlen yemek yiyemedim sınav vardı
dün de antreman öncesi yapmadım
sonrasında kefir içtim o da artık mecburi
Teyzeme laf söyletmemKesinlikle. Karatay yaramadı bana pek her bünye farklı
4.gunum hala ekmek yemedim devam ediyorum ama 3 ogün olarakTeyzeme laf söyletmemsen gerçek manada denedin mi Rosee? 10 gün sıfır unsuz yaptın mı mesela? Bir de karatay da meyve de yok aslında.
10 gün en az dene canım, ekmek yok, unlu hiçbişey yok, kayısı kurusu, muz yok. Sonra gel burada yaz bişeye yaramadı diye, şapkamı atarım4.gunum hala ekmek yemedim devam ediyorum ama 3 ogün olarak
Kız zaten öyle yaptımKaratay ile aç kalınmıyor ki canım. 2 öğün ye, ama deli gibi ye, şekerli ve unlu olmadıktan sonra. Bence 3 öğün şart değil.
Ben kilo verdiğim dönemler, hiç ekmek yemezdim ama oturup bir kerede 5 adet dolma, yada 4 karnıyarık yediğimi bilirim
Yemekten korkma, önemli olan ne yediğin, ve 8 den sonraya bırakmamak.
canım bu diyet değil ki aslında...karatay olsun, ümit aktaş olsun, bu tarz belsenen insanlar ömür boyu yapıyor bunu, yaşam biçimi oluyor. Bak o instagramdaki sağlıklıyaşıyoruz.com var ya, 8 senedir ağzına ekmek sürmemişler.Arkadaşlar Karatay'a falan ne gerek var ki? Sağlıklı, düzenli beslenerek ve spor yaparak gayet güzel kilo veriliyorken belirli bir diyet grubuna takılmak gereksiz bence. Belirli bir beslenme düzenini benimseyip hayat tarzı haline getirmek önemli olan. Yoksa Karatay tarzı diyetler yaparak ani kilo verip daha sonra rutin beslenme düzenine geçerek verilen tüm kiloları almak işkenceden başka bir şey değil.
Ay anam muz şekerli ama çok da güzel.. .10 gün en az dene canım, ekmek yok, unlu hiçbişey yok, kayısı kurusu, muz yok. Sonra gel burada yaz bişeye yaramadı diye, şapkamı atarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?