- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.173
- 798
sormaa, hele buzdolabı poşetinin için kakao koyup, dilimlenmiş muzları da o poşette çalkalayınca asıl bir başka güzel oluyorAy anam muz şekerli ama çok da güzel.. .1 saat içinde doktora gidicem bu arada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sormaa, hele buzdolabı poşetinin için kakao koyup, dilimlenmiş muzları da o poşette çalkalayınca asıl bir başka güzel oluyorAy anam muz şekerli ama çok da güzel.. .1 saat içinde doktora gidicem bu arada
Muz alicamsormaa, hele buzdolabı poşetinin için kakao koyup, dilimlenmiş muzları da o poşette çalkalayınca asıl bir başka güzel oluyor
suçlu hisettim şimdiMuz alicam
canım bu diyet değil ki aslında...karatay olsun, ümit aktaş olsun, bu tarz belsenen insanlar ömür boyu yapıyor bunu, yaşam biçimi oluyor. Bak o instagramdaki sağlıklıyaşıyoruz.com var ya, 8 senedir ağzına ekmek sürmemişler.
zaten az yemiyorsun...mahrumiyet diye bir durum asla yok, yaramayan şeyi yemeyin diyorlar hepsi bu.
Tabii ki istemeyen yapmasın, ama işe yaramıyor, zarar gördüm demek için en az 1 ay deneyip yorum yapmak lazım.
Ben karatay yaptığımda 1 ayda 7 kilo vermiştim ve çoook iyi hissediyordum her açıdan.
Napim canım istedisuçlu hisettim şimdi
1 sene içinde aldım canım.. sabahları boşnak börekleri, poğaçalar ve her akşam trileçeye, pastaya dadanarakBu kadar rağbet gördüğüne göre kilo verme konusunda elbette işe yarıyordur ama bence önemli olan şey o kilonun daha sonra korunabilmesi. Yaşam biçimi haline dönüştürülebiliyorsa sorun yok zaten ama ben bu beslenme tarzlarını yaşam biçimine dönüştürebilene pek rastlamadım açıkçası. Varsa da oldukça azdır.
Peki, o 7 kiloyu daha sonra aldın mı tekrar?
1 sene içinde aldım canım.. sabahları boşnak börekleri, poğaçalar ve her akşam trileçeye, pastaya dadanarak
aslında var, ekmek ve şekeriz yaşayan bilinçi insan çok var, karatay diye adlandırmasalar da. He ideal kilona ulaştıktan sonra haftada 1 öğün kafana göre yemekle hiç bişeycikler olmaz zaten.
adını diyet diye adlandırdığın hiç bişey kalıcı olmaz zaten. Sırf bu forumda bile etiketliyebilirim bir kaç kişiyi. Sorsan diyetle hiç alakaları yok, ama çok bilinçli beslenen insanlar var.
O hurmaları keke harcamayacaktınCanım feciii tatlı çekiyooo hoyyyy zaptetiyprum kendimi kitap okuycam biraz aklımdan uçup gider belki
Bi kavanoz var arada yedim ama kesmiyooooohormonlarım coştuuuu güneş açıyo gibi aslında bi yürüyüp gelsem mi napsamO hurmaları keke harcamayacaktın
O hurmaları keke harcamayacaktın
Ben hiç denemedim canım, ama Pofu'nun paylaştığı resmi gördün mü? Enfes görünüyordu.Hurmalı kek güzel oluyor mu? :)
arasına ceviz koy ye, baklava oluyor o zamanBi kavanoz var arada yedim ama kesmiyooooohormonlarım coştuuuu güneş açıyo gibi aslında bi yürüyüp gelsem mi napsam
karatay yapmıyorumArkadaşlar Karatay'a falan ne gerek var ki? Sağlıklı, düzenli beslenerek ve spor yaparak gayet güzel kilo veriliyorken belirli bir diyet grubuna takılmak gereksiz bence. Belirli bir beslenme düzenini benimseyip hayat tarzı haline getirmek önemli olan. Yoksa Karatay tarzı diyetler yaparak ani kilo verip daha sonra rutin beslenme düzenine geçerek verilen tüm kiloları almak işkenceden başka bir şey değil.
hurma çok şekerli leblebi ile iyi oluyor:)arasına ceviz koy ye, baklava oluyor o zaman
ay tabi çık, açık havada yürümek gibisi var mı?
Ben hiç denemedim canım, ama Pofu'nun paylaştığı resmi gördün mü? Enfes görünüyordu.
Mado'nun hurmalı dondurması var, şeker ilavesiz. Bak onu mutlaka dene derim
yediğin hurmaya da dikkat et canım. Kaç lira kilosu mesela?hurma çok şekerli leblebi ile iyi oluyor:)
ay ben şekerden uzaklaşinca hurmayı aşırı şekerli buldum
hadi yaa, tam olarak nasıl yapıyor bi anlatsana, ilk fırsatta denerim ben bunu. Geçen bahsettiğim çadırlardan manda tereyağı da aldımGördüm, görsel enfesti, içerik de öyledir bence. :)
Hurmalı dondurmaya baktım şimdi de çok hoş görünüyor. Deneyeyim bir ara. :)
Biz yöresel bir gelenek olarak hurmayı tuzsuz tereyağı ve su ile tavada suyunu çekene kadar çeviririz ve muhteşem olur. En sevdiğim tatlıdır bu. Hurmalar pamuk gibi oluyor ve tereyağı da çok güzel bir lezzet veriyor.
dallı tunus hurmasi almişim şok marketten.yediğin hurmaya da dikkat et canım. Kaç lira kilosu mesela?
Ucuz olanları şekerli suda bekletiyorlar. Iran hurması fiyasko mesela. Tunus'dan emin değilim.
Medine hurması al derim. Cevizle aynı baklava gibi oluyor. Ben kahvaltıda ekmek yerine de yiyorum. Peynir, ya da yoğurtla yine süper gidiyor. Sugai diye bir çeşiti var, o daha da az şekerli, hatta diyet hurma diye satıyorlar