• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Seninki mantar olmayabilir. Enfeksiyon kapmış olabilir. ya da ph seviyesi düşmüştür.

Benim de olmuştu bi ara. eczaneden genital temizleme jeli gibi bişey almıştım. yıkayıp kuru tutup temiz çamaşır giye giye geçti.
Hatta travazol-travacort-trosyd gibi kremleriı kullanmıştım. kaşıntım olduğu için.

Dr'a git o yönlendirir seni.
Bence de yaa bembeyaz parça parça akınti gelmeye başladı, ph dengesini bozdum heralde...ben de bugün jel alacağım, kuru tutup dikkat ederim ..doktora gideyim bir
ya yok ya, ne alaka...hayatında bu sorunu en az 1 kere yaşamayan kadın yoktur. Ağır antibiotikler bile mantara sebep olur.

Ezcaneye gitsen bile sana bir hap bir krem verir, kullan hemen geçer.
Gideceğim bugün hemen ..
çocuğunuz olmaz mi?
nereden yaziyo bak benim de çocuğum oldu çok şükür.
Öyle diyordü bi sayfa, bende anlamadım

Bn kendi listeme döndüm kızlar mrkımdan tartıldım sabh 71 i gördm 🙁🙁🙁cumaya kadar umarım aldıklarım hızlıca gider, çok saçma ama neden böyle oldu
regl?
ben de + 2 çıkıyorum. Tamam Pizza ve mısır ekmeğinin de payı var ama 2 sapıtmış öğün ile 2 kilo alınmaz.

Senin de regl yaklaşmadı mı? Bence sebebi bu.

Bence de yaa bembeyaz parça parça akınti gelmeye başladı, ph dengesini bozdum heralde...ben de bugün jel alacağım, kuru tutup dikkat ederim ..doktora gideyim bir

Gideceğim bugün hemen ..

Öyle diyordü bi sayfa, bende anlamadım
hamileyken çok sıkıntı yaşadım.
beyaz kıvamli akıntım oluyordu sürekli.
fifi vermişti onu kullandim.
halada akıntım oluyor günlük ped kullaniyorum :olamaz:

Yaaa😢😢😢 kremi nasıl surucem oraya iyice iç tarafta ama 😢😢😢 Geçer dimii
canım hiç korktuğun gibi değil yaa...krem rahatlatıyor, ama asıl ilaç tedavi ediyor. 1 hafta bile sürmez muhtemelen, zaten o hapların adedi bile az oluyor. Tabii kii geçer...ama bekleme, kendi kendine geçmiyor çünkü.

Sen evli değildin di mi? Hani doktordan çekiniyorsan bile, tanıdık bir eczaneye falan danışabilirsin. Ama doktora gitsen de muhtemelen bunun için muayne bile etmez. Çok bilindik bişey.

canım hiç korktuğun gibi değil yaa...krem rahatlatıyor, ama asıl ilaç tedavi ediyor. 1 hafta bile sürmez muhtemelen, zaten o hapların adedi bile az oluyor. Tabii kii geçer...ama bekleme, kendi kendine geçmiyor çünkü.

Sen evli değildin di mi? Hani doktordan çekiniyorsan bile, tanıdık bir eczaneye falan danışabilirsin. Ama doktora gitsen de muhtemelen bunun için muayne bile etmez. Çok bilindik bişey.
Yok yok değilim bekarım. .bugün gidicem doktora

regl?
ben de + 2 çıkıyorum. Tamam Pizza ve mısır ekmeğinin de payı var ama 2 sapıtmış öğün ile 2 kilo alınmaz.

Senin de regl yaklaşmadı mı? Bence sebebi bu.
yaklaşmaz mı
haftasonuna denk gelyr ama öyle ahım şahım şiş değilim bilmiyom valla ya

yaklaşmaz mı
haftasonuna denk gelyr ama öyle ahım şahım şiş değilim bilmiyom valla ya
reglden 4 gün önce tartılmayı bırakın diyorlar. Sen çok hareketli olduğun için şiş hissetmiyorsun bence, ama en az 1 kg vücud ödem topluyor.

reglden 4 gün önce tartılmayı bırakın diyorlar. Sen çok hareketli olduğun için şiş hissetmiyorsun bence, ama en az 1 kg vücud ödem topluyor.
şey diye düşündüm ben
hani karatay deniyordum acaba kıtlığa mı soktum kendimi?
çünkü ciddi manada antreman yapıyorum ve bi yerden sonra vücud ben ona vermediğim için saklıyor olabilir mi?
en basiti pazar günü öğlen yemek yiyemedim sınav vardı
dün de antreman öncesi yapmadım
sonrasında kefir içtim o da artık mecburi

şey diye düşündüm ben
çünkü ciddi manada antreman yapıyorum ve bi yerden sonra vücud ben ona vermediğim için saklıyor olabilir mi?
Kesinlikle. Karatay yaramadı bana pek her bünye farklı

şey diye düşündüm ben
Karatay ile aç kalınmıyor ki canım. 2 öğün ye, ama deli gibi ye, şekerli ve unlu olmadıktan sonra. Bence 3 öğün şart değil.

Ben kilo verdiğim dönemler, hiç ekmek yemezdim ama oturup bir kerede 5 adet dolma, yada 4 karnıyarık yediğimi bilirim :KK70:

Yemekten korkma, önemli olan ne yediğin, ve 8 den sonraya bırakmamak.

Arkadaşlar Karatay'a falan ne gerek var ki? Sağlıklı, düzenli beslenerek ve spor yaparak gayet güzel kilo veriliyorken belirli bir diyet grubuna takılmak gereksiz bence. Belirli bir beslenme düzenini benimseyip hayat tarzı haline getirmek önemli olan. Yoksa Karatay tarzı diyetler yaparak ani kilo verip daha sonra rutin beslenme düzenine geçerek verilen tüm kiloları almak işkenceden başka bir şey değil.

Karatay ile aç kalınmıyor ki canım. 2 öğün ye, ama deli gibi ye, şekerli ve unlu olmadıktan sonra. Bence 3 öğün şart değil.

Ben kilo verdiğim dönemler, hiç ekmek yemezdim ama oturup bir kerede 5 adet dolma, yada 4 karnıyarık yediğimi bilirim :KK70:

Yemekten korkma, önemli olan ne yediğin, ve 8 den sonraya bırakmamak.
Kız zaten öyle yaptım😂😂😂😂 ben yemekten korkmuyorum aasla burda da hep diyorum yemekten değil abur cuburdan korkun diye bi yerde bişey yanlış oldu ama bilmyrm

Arkadaşlar Karatay'a falan ne gerek var ki? Sağlıklı, düzenli beslenerek ve spor yaparak gayet güzel kilo veriliyorken belirli bir diyet grubuna takılmak gereksiz bence. Belirli bir beslenme düzenini benimseyip hayat tarzı haline getirmek önemli olan. Yoksa Karatay tarzı diyetler yaparak ani kilo verip daha sonra rutin beslenme düzenine geçerek verilen tüm kiloları almak işkenceden başka bir şey değil.
canım bu diyet değil ki aslında...karatay olsun, ümit aktaş olsun, bu tarz belsenen insanlar ömür boyu yapıyor bunu, yaşam biçimi oluyor. Bak o instagramdaki sağlıklıyaşıyoruz.com var ya, 8 senedir ağzına ekmek sürmemişler.

zaten az yemiyorsun...mahrumiyet diye bir durum asla yok, yaramayan şeyi yemeyin diyorlar hepsi bu.

Tabii ki istemeyen yapmasın, ama işe yaramıyor, zarar gördüm demek için en az 1 ay deneyip yorum yapmak lazım.

Ben karatay yaptığımda 1 ayda 7 kilo vermiştim ve çoook iyi hissediyordum her açıdan.

Back