• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

senin hayatın baya koşturmaca içinde maşallaahhh :KK70: ben herhalde eve gelir zıbarırdım.. he bi de gelin görümce durumun var :KK70: Allah a şükür benimkinin kız kardeşi yok :KK70: ben de görümceym ama hiççç görümcelik yapmıyorum ister gelir ister gelmez hatta gelmesinler :KK70: kim uğraşacak modundayım :KK70::KK70:
valla hiç gelmiyor diyo sürekli çagiriliyorum.;
gitmek istemiyorum soguk surat asıklari tahammül edemiyorum ya.:KK70:
ben canayakınım ama sosyal fobiyim...
bilmiyorum oturup da bişey konuşulmuyor ki muhabbet de edilmio sıkılıp kaçiyorum.
bi aydir çikmadim. merak da etmedim. işe git gel..
böle kafam rahat da gel gel ne ya:KK70:

bilmiyorum oturup da bişey konuşulmuyor ki muhabbet de edilmio sıkılıp kaçiyorum.
ayyy hiç sevmediğim insan tiplemesi, insan oturur iki kelam eder :D aman boşver gitme :D

Günaydın kızlar... Benim bacaklarım kalçam-basenim her yanım ağrıyor adım atamıyorum :cry:Dün Didemle 3. günü yaptık,15 dk leslie, 60 dk tempolu yürüdüm.
Dün akşam 2 dolma yedim, kabak salatası yaptım yoğurtlu:kk77:

Günaydın kızlar... Benim bacaklarım kalçam-basenim her yanım ağrıyor adım atamıyorum :cry:Dün Didemle 3. günü yaptık,15 dk leslie, 60 dk tempolu yürüdüm.
ağrısın ağrısın iyidir :)) benim de her yanım ağrıyo sabah dayak yemiş gibiyim :KK70:

pofu pofu bugünkü hande_buse hande_buse ile kahvaltimiz birde akşam bir kase Tarhana çorbası 3 kaşık ıspanak yemeği bulgurlu 2 -3 kaşık salata ekmeğin ucundan bi lokma

Eklentiler

• 20190416_083924.jpg
    20190416_083924.jpg
    122,7 KB · Görüntüleme: 29

Yorgunluktan akşamları muhabbette çekilmiyor canım. Evde de koşuşturmamız bitmiyor ki çocukla oyun oynamak da cabası :-)Dün yaprak baskısı yaptık,sonra kızım oyuncaklarını yıkadı orda bile yalnız bırakmadı hem konuşuyor hem yıkıyor .

Yorgunluktan akşamları muhabbette çekilmiyor canım. Evde de koşuşturmamız bitmiyor ki çocukla oyun oynamak da cabası :-)Dün yaprak baskısı yaptık,sonra kızım oyuncaklarını yıkadı orda bile yalnız bırakmadı hem konuşuyor hem yıkıyor .
çocuk meyveli agaca benzer boşuna dememiş. evde altın topumuz var hep koşturmaca.. ben memnunum. Rabbim evlatlarimiza uzun ömür versin gerçekten keyfili oluyor:)

Dün akşam birde 50 basamak çıktım .Durup durup spor yapıyorum :-)

didemde altlama skoru hergün yapıyormuşum da haberim yok:D
kol çalışmasini yapmadim bugün.
tam 30 dk:)
sabahlari daha güzel oluyor bunun için 5te kalkmam lazim:)

pofu pofu
simit mi yiyon:KK70:
beni çikolata yedim diye baştan başlattin bide simide bak:KK70: onda da var şeker :ben kabul etmiyorum :KK12::KK12::KK12::KK12:

pofu pofu
simit mi yiyon:KK70:
beni çikolata yedim diye baştan başlattin bide simide bak:KK70: onda da var şeker :ben kabul etmiyorum :KK12::KK12::KK12::KK12:
diyet listeme geri döndm cnm
yediğim simit de avuuç içi kadar 1 simit değil :D
bi de listemde paketli hiç bi şy yok ve hatta bal pekmez de yok :D bnm diyetisyen vermyrdu:D

ama ben uygulamiyorum diyetisyenin verdiği listeyi begenmiş degilim.

ahahah ekmekde de şeker kuzum ona bakarsak :KK70:
benim diyetisyen vermiyordu ben zorla hocam bi tatlı kaşığı bal yazın ya falan demiştim de zorla vermişti :KK70:
bizde diyetsiyen bal pekmez yiyeceksin dedi
kansiz kaldığım için. pekmez önerdi demir ekskiliğim çook düşük

Back