Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Ee kızlar napıyosunuuuzzz
daha yeni pcye geçtim ama feci yorgunum erken yatıcam sanırım
kuzum afiyet olsun ama fazla meyve tüketilmiş, kurallar 2 porsiton meyveydi, unuttuk sanırım
Yarın mecbur kahvaltımı öğlen gibi yapacağım
neden tatlım hayırdır

kuzum afiyet olsun ama fazla meyve tüketilmiş, kurallar 2 porsiton meyveydi, unuttuk sanırım
neden tatlım hayırdır

Teşekkür ederim pofu . Ama portakalın yarısını, elmanın çeyreğini ve 4 çilek yedim.

neden tatlım hayırdır
sabah gidip tahlil için kan vsrceeğim kuzum bayadır baktırmadım değerlerime

Bakalım bende merak ediyorum beslenme tarzım nasıl etkiledi değerleri acaba Yat kuzum sabah baya erken uyanırsın
ay valla yatıcam zor duruyorum
çamaşır attım makinaya o bitsin bi de kalan suyumu içeyim de 2.5 litre olsun hemen yatağaa

Hayırlı akşamlar kızlar.
Bu cuma kesin + çıkarım ben.
Sabah tipik zeytinyağlı peynir, patlak ve kahvaltılık sos yedim. Arada ceviz ve yulaf gevreği, 1 de hurma. Aksam sucuklu yumurta, mısır ekmeği, az peynir ve yine ajvar sos yedim. Tatlı niyetine de kakaoya bulanmış muz. Çok olduuu bu günde.

Afiyet olsun. :) Hafta sonu düzen biraz şaşıyor da hafta içi telafi etmek lazım tabii. :)

Iyi aksamlar kizlar didem ile 2. Gunu yaptim bacaklarım ağrıyor yorgunluktan . Uzerine de 2 mil yürüdüm.leslie ile. Aksam.ustude 5 tür parkta yürüdüm.

Afiyet olsun. :) Hafta sonu düzen biraz şaşıyor da hafta içi telafi etmek lazım tabii. :)
Sorma canım ya, yöresel pazar gibi bişey kurmuşlar. Bi gezeyim dedim. Peynir aldım bol, sonra sapsarı mısır ekmeğini görünce denemek istedim. Neyle yiyeceğim bunu diye de sucuk aldım. pişmanım hakkaten, mideme oturdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…