- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.043
- 138
Arada day off lszım :)
Aynen öyle. :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arada day off lszım :)
daha yeni pcye geçtim ama feci yorgunum erken yatıcam sanırımEe kızlar napıyosunuuuzzz
kuzum afiyet olsun ama fazla meyve tüketilmiş, kurallar 2 porsiton meyveydi, unuttuk sanırım14.04.2019-Muhteşem Programın 25. Günü:
- Kahvaltı (peynir, zeytin, yeşillik, ceviz)
- Ara (sütlü kahve, portakal, elma)
- Akşam (kelle paça çorbası, ciğer, dolma, yeşillik, kuru erik, çilek)
- Spor: Didem Fitness 10. Gün dinlenme günüymüş. Bugün spor yapmaya gücüm olmadığı için sadece 100 squat + 35 sn plank yapacağım gün bitmeden.
25. günüm tamamdır.
neden tatlım hayırdırYarın mecbur kahvaltımı öğlen gibi yapacağım
daha yeni pcye geçtim ama feci yorgunum erken yatıcam sanırım
kuzum afiyet olsun ama fazla meyve tüketilmiş, kurallar 2 porsiton meyveydi, unuttuk sanırım
neden tatlım hayırdır
hıımm tmm tatlım, öyle yazmışsın ki sandım 1 elma portakalTeşekkür ederim pofu . Ama portakalın yarısını, elmanın çeyreğini ve 4 çilek yedim.
hıımm tmm tatlım, öyle yazmışsın ki sandım 1 elma portakal
kesinlikle :)Miktar belirtmiyorum ya genelde, ondan yanlış anlaşılma olabiliyor. :)
sabah gidip tahlil için kan vsrceeğim kuzum bayadır baktırmadım değerlerimedaha yeni pcye geçtim ama feci yorgunum erken yatıcam sanırım
kuzum afiyet olsun ama fazla meyve tüketilmiş, kurallar 2 porsiton meyveydi, unuttuk sanırım
neden tatlım hayırdır
hııımm hadi bakalım neler çıkacak :) ben de birazdan yatıcam gözlerim kapanıyor :Ssabah gidip tahlil için kan vsrceeğim kuzum bayadır baktırmadım değerlerime
Bakalım bende merak ediyorum beslenme tarzım nasıl etkiledi değerleri acaba Yat kuzum sabah baya erken uyanırsınhııımm hadi bakalım neler çıkacak :) ben de birazdan yatıcam gözlerim kapanıyor :S
ay valla yatıcam zor duruyorumBakalım bende merak ediyorum beslenme tarzım nasıl etkiledi değerleri acaba Yat kuzum sabah baya erken uyanırsın
Hayırlı akşamlar kızlar.
Bu cuma kesin + çıkarım ben.
Sabah tipik zeytinyağlı peynir, patlak ve kahvaltılık sos yedim. Arada ceviz ve yulaf gevreği, 1 de hurma. Aksam sucuklu yumurta, mısır ekmeği, az peynir ve yine ajvar sos yedim. Tatlı niyetine de kakaoya bulanmış muz. Çok olduuu bu günde.
Iyi aksamlar kizlar didem ile 2. Gunu yaptim bacaklarım ağrıyor yorgunluktan . Uzerine de 2 mil yürüdüm.leslie ile. Aksam.ustude 5 tür parkta yürüdüm.
Sorma canım ya, yöresel pazar gibi bişey kurmuşlar. Bi gezeyim dedim. Peynir aldım bol, sonra sapsarı mısır ekmeğini görünce denemek istedim. Neyle yiyeceğim bunu diye de sucuk aldım. pişmanım hakkaten, mideme oturdu.Afiyet olsun. :) Hafta sonu düzen biraz şaşıyor da hafta içi telafi etmek lazım tabii. :)
Bi bakarz cnmYa acaba pofu sen bana yarin ne yiyecegimi yazsan da ben ona gore mi beslensem.
Fazla mı yiyorumdur nedir anlamiyorum.
4 gunde ancak cikabildim tuvalete
GunaydinGünayddııınnnn