Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hemen adres ver size gelyrmsabah
iki yumurtalı omlet+ bi dilim ekmek şekersiz çay
öğlen
çorba kıymalı karbahar ayran ve kepekli ekmek.
akşama da izgara tavuk şalgam içecegim ( eşim yapacak)
kuzum kabız olma sebepleri;
*yeterince besin tüketmemek
*yağı çok çok azaltmak
*çok karbo yemek ( ekmek pilav makarna)
*az su içmek
*az hareket etmek
ya suyu bol bol iç.*besinlerimi görüyorsunuz. Kahvaltı eksikliği büyük etken olabilir.
*yağ da yiyorum. tereyağı ve zeytinyağı sadece. bi de tahindeki yağ var tabiki. bu ara yediğim için onu da yazayım dedim.
*karbo tüketmiyorum. arada bir avuç içi kadar tb ekmeği yiyorum sadece.
*az su içiyorum
*hareketim de az sayılır. iş yerinde sürekli oturuyoruz işimiz gereği. evde de yemek hazırlamaca, çocukla oynamaca vs. hareketim az diye pilatese gidiyordum zaten.
bir madde de ben ekleyeyim.
*tiroid ilacımı düzenli içemiyorum bazen o sebeple de olabilir.
ya suyu bol bol iç.*besinlerimi görüyorsunuz. Kahvaltı eksikliği büyük etken olabilir.
*yağ da yiyorum. tereyağı ve zeytinyağı sadece. bi de tahindeki yağ var tabiki. bu ara yediğim için onu da yazayım dedim.
*karbo tüketmiyorum. arada bir avuç içi kadar tb ekmeği yiyorum sadece.
*az su içiyorum
*hareketim de az sayılır. iş yerinde sürekli oturuyoruz işimiz gereği. evde de yemek hazırlamaca, çocukla oynamaca vs. hareketim az diye pilatese gidiyordum zaten.
bir madde de ben ekleyeyim.
*tiroid ilacımı düzenli içemiyorum bazen o sebeple de olabilir.
ya suyu bol bol iç.
işyerinde sürekli oturma gezin merdiven kullan spor olarak.
işten çikinca eve yürüyerek git.
yemegi dünden hazirla ( benim firsatim yok. :/ eşim taze istiyor bazen hazirliyorum )
ilacini kullan lütfen düzenli olarak bak ben bi haftadir içiyorum. sağlık önemli.
sürekli masabaşında oturmamaya çalış gezin .:)iş yerinde ancak tuvalete gidebiliyorum. onun dışında hareketim yok. 2 katlı bulunduğum yer. asansör yok.
eve yürüyerek gitmek benim için vakit kaybı. Eve gidip sofra hazırlayıp yemek yiyene kadar saat 20:00yi buluyor. geç kalıyorum bu sefer.
Yemeği hazırlamaya çalışıyorum. olmazsa köfte balık vs idarelik bir şeylerle geçiriyoruz.
İlaç konusu bi süre sonra bıkkınlık veriyor işte ister istemez. kullanmaya çalışıyorum işte :)
allah kabul etsin şimdiden.berat kandili nedeni ile çarşambadan cts ye kadar oruç tutmayı planliyorum.
aminallah kabul etsin şimdiden.
Oruç ile dikkat etmek daha kolay oluyor. Sahurda 2 haşlanmış yumurta, bol yağlı yeşillik ye, seni uzun süre tok tutar zaten. Bize de duayı unutmaberat kandili nedeni ile çarşambadan cts ye kadar oruç tutmayı planliyorum.
Amannn dikkat kuzu bn çok pimpirikliyim netten alışverişteya arkadaşlar işte acayip yorucu bir gündü...işler bitti, şekercity adlı siteden kendime şekersiz çikolata siparişi verecektim, sepete 3 adet attım, son anda aklıma geldi ödeme yapmadan nette yorumlara bakmak.
Ne çok şikayet var, parayı alıyor ama hiç bişey göndermiyorlar diyeee
Amannn dikkat kuzu bn çok pimpirikliyim netten alışverişte
Ben de instagramı yeni keşfedenlerdenim. Yaw bunda yemekten başka bişey yok, millet kafayı yemekle bozmuş diyordum, meğer neye bakıyorsan, o konuda videolar hep sana çıkıyormuşAyy şu instagramda yemek videoları var ya izledikçe acıkıyrm daha yemeğe var, açken sen sen değilsin tarzı moda girdimcanımm nasıl çorba çekyrr puuufff ama gel gör evde yemek yiyen bi ben öğlen kuru yedm akşam da yicm
Afiyet olsun canımpofu arada 1 kuru kayısı arasına 2 çiğ badem öğlen dereotlu cacık yedik ben öğleden sonra 1 avuç leblebi yedim hande_buse yemedii