• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

sabah
iki yumurtalı omlet+ bi dilim ekmek şekersiz çay
öğlen
çorba kıymalı karbahar ayran ve kepekli ekmek.
akşama da izgara tavuk şalgam içecegim ( eşim yapacak:D :D)

kuzum kabız olma sebepleri;
*yeterince besin tüketmemek
*yağı çok çok azaltmak
*çok karbo yemek ( ekmek pilav makarna)
*az su içmek
*az hareket etmek

*besinlerimi görüyorsunuz. Kahvaltı eksikliği büyük etken olabilir.
*yağ da yiyorum. tereyağı ve zeytinyağı sadece. bi de tahindeki yağ var tabiki. bu ara yediğim için onu da yazayım dedim.
*karbo tüketmiyorum. arada bir avuç içi kadar tb ekmeği yiyorum sadece.
*az su içiyorum :mad::mad::mad::mad:
*hareketim de az sayılır. iş yerinde sürekli oturuyoruz işimiz gereği. evde de yemek hazırlamaca, çocukla oynamaca vs. hareketim az diye pilatese gidiyordum zaten.

bir madde de ben ekleyeyim.
*tiroid ilacımı düzenli içemiyorum bazen o sebeple de olabilir.

Öğle
-yeşil mercimek
-haşlama karnabahar-brokoli (iş yerinde her diyet yemeğin yanına bunu veriyorlar. yemeye bıktık artık) :D
-1-2 parça lahana turşusu
-1 tabak havuç-lahana-marul salatası

*yağ da yiyorum. tereyağı ve zeytinyağı sadece. bi de tahindeki yağ var tabiki. bu ara yediğim için onu da yazayım dedim.
*hareketim de az sayılır. iş yerinde sürekli oturuyoruz işimiz gereği. evde de yemek hazırlamaca, çocukla oynamaca vs. hareketim az diye pilatese gidiyordum zaten.

ya suyu bol bol iç.
işyerinde sürekli oturma gezin merdiven kullan spor olarak.
işten çikinca eve yürüyerek git.
yemegi dünden hazirla ( benim firsatim yok. :/ eşim taze istiyor bazen hazirliyorum )
ilacini kullan lütfen düzenli olarak bak ben bi haftadir içiyorum. sağlık önemli.

ya suyu bol bol iç.
yemegi dünden hazirla ( benim firsatim yok. :/ eşim taze istiyor bazen hazirliyorum )
ilacini kullan lütfen düzenli olarak bak ben bi haftadir içiyorum. sağlık önemli.

pofu pofu sabah evden çıkmadan 1 yumurta, 2 ceviz yedim. Saat 15'de de kars peyniri ve 5 adet hurma çayla.

Akşama bişey yersem yazarım.

ya suyu bol bol iç.

iş yerinde ancak tuvalete gidebiliyorum. onun dışında hareketim yok. 2 katlı bulunduğum yer. asansör yok.
eve yürüyerek gitmek benim için vakit kaybı. Eve gidip sofra hazırlayıp yemek yiyene kadar saat 20:00yi buluyor. geç kalıyorum bu sefer.
Yemeği hazırlamaya çalışıyorum. olmazsa köfte balık vs idarelik bir şeylerle geçiriyoruz.
İlaç konusu bi süre sonra bıkkınlık veriyor işte ister istemez. kullanmaya çalışıyorum işte :)

iş yerinde ancak tuvalete gidebiliyorum. onun dışında hareketim yok. 2 katlı bulunduğum yer. asansör yok.
eve yürüyerek gitmek benim için vakit kaybı. Eve gidip sofra hazırlayıp yemek yiyene kadar saat 20:00yi buluyor. geç kalıyorum bu sefer.
Yemeği hazırlamaya çalışıyorum. olmazsa köfte balık vs idarelik bir şeylerle geçiriyoruz.
İlaç konusu bi süre sonra bıkkınlık veriyor işte ister istemez. kullanmaya çalışıyorum işte :)
sürekli masabaşında oturmamaya çalış gezin .:)
gerçekten günün 9-12 saat işyerinde geçir sürekli masabaşı otur şişkinlik eder. öğle arasi yürüyüorum bende. bide geziniyorum sürekli oturmak istemiyorum :KK70:

ya arkadaşlar işte acayip yorucu bir gündü...işler bitti, şekercity adlı siteden kendime şekersiz çikolata siparişi verecektim, sepete 3 adet attım, son anda aklıma geldi ödeme yapmadan nette yorumlara bakmak.

Ne çok şikayet var, parayı alıyor ama hiç bişey göndermiyorlar diyeee :KK57:

ya arkadaşlar işte acayip yorucu bir gündü...işler bitti, şekercity adlı siteden kendime şekersiz çikolata siparişi verecektim, sepete 3 adet attım, son anda aklıma geldi ödeme yapmadan nette yorumlara bakmak.

Ne çok şikayet var, parayı alıyor ama hiç bişey göndermiyorlar diyeee :KK57:
Amannn dikkat kuzu bn çok pimpirikliyim netten alışverişte

Ayy şu instagramda yemek videoları var ya izledikçe acıkıyrm😂😂😂😂😂 daha yemeğe var, açken sen sen değilsin tarzı moda girdim😂😂😂😂canımm nasıl çorba çekyrr puuufff ama gel gör evde yemek yiyen bi ben öğlen kuru yedm akşam da yicm😂

Amannn dikkat kuzu bn çok pimpirikliyim netten alışverişte

En doğrusu canım ya, bildiğin 2-3 siteden şaşmıyacaksın. Yalnız bu şekercity görsen, acayip profesyonel duruyor. Sırf hangi kargo ile çalışıyorlar diye merak edip bi google a sorayım dedim, bir sürü şikayet :(
Ayy şu instagramda yemek videoları var ya izledikçe acıkıyrm😂😂😂😂😂 daha yemeğe var, açken sen sen değilsin tarzı moda girdim😂😂😂😂canımm nasıl çorba çekyrr puuufff ama gel gör evde yemek yiyen bi ben öğlen kuru yedm akşam da yicm😂
Ben de instagramı yeni keşfedenlerdenim. Yaw bunda yemekten başka bişey yok, millet kafayı yemekle bozmuş diyordum, meğer neye bakıyorsan, o konuda videolar hep sana çıkıyormuş :D

Şu çikolata akan videolara bayılıyorum ben de ya... yok lokma dünyası, yok çikolata bilmem ne, sansebastiaan falan, resmen seyrederek bile mutlu oluyorum

Back