- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Evet senin kaç cm orasıHııı 63 mü
52 kuzum dedim ya dizden 1 karış yukarsııEvet senin kaç cm orası
Benim dizden 2 karış yukarısı 63 kuzu52 kuzum dedim ya dizden 1 karış yukarsıı
kız bnm boyum kısaBenim dizden 2 karış yukarısı 63 kuzu
Kaç cm kuzukız bnm boyum kısa
epi topu ayaktan kafaya 159.8 cmcikKaç cm kuzudur bacak boyumu ölçeyim bilekten leğen kemiğine kadar
He ay kız bende diyorum niye böyle dobişim gerçi hala dobişim 63cm neepi topu ayaktan kafaya 159.8 cmcik
He ay kız bende diyorum niye böyle dobişim gerçi hala dobişim 63cm ne
Haklısın valla kuzum hen zayıflamak istiyoruzhem de totoya zor geliyor spor yapmak.160 boya bu kiloyla ben seni canlı görsem 60 filan derdim.ahaha alemsin yaa
beybiii ben 2 yıldır düzenli ( arada düzensiz de olsa ) spor yapıyorum ve 81 kiloyken bile ağırlık çalışıyordum.. onun etkisi ciddi boyutta..her zaman herkese diyorum ağırlık çalışınn
arkadaşıma gittim set aldırdım 10 kiloluk kız halaaa yapacak 75 kilo ama görr nasıl kilolu benim 75lik halim daha sıkıydı tamamen sporla alakalı
insanlar sanıyorki iki dambıl kaldırınca erkek gibi kolları bacakları olacak
valla hiç öyle olmuyor
benim kollarım mesela 33 cmdi ve gerçekten çok kalındı
şimdi 28 cm ve daha sıkı
evet inanmıyolar pek 70 kiloyum dyrm yok ya en fazla 65 sin diyolarHaklısın valla kuzum hen zayıflamak istiyoruzhem de totoya zor geliyor spor yapmak.160 boya bu kiloyla ben seni canlı görsem 60 filan derdim.
Hahhahevet inanmıyolar pek 70 kiloyum dyrm yok ya en fazla 65 sin diyolarallah allah benden iyi mi biliyonuz
Didem ablayı napıyon?Hahhahbugün vakit kalırsa leslie yapıcam Biraz benim arkadaşım haftada 3 düzenli 2 ay leslie yaptı basenleri eridi kızın
Totom dayanmıyor Didem ablaya hergün yapamayabilirim sınavlar giriyor arayaDidem ablayı napıyon?
Sonunda kahvaltı:)))))))Sabah
-taze soganlı 2 yumurta
-roka
-kizarmis tam.bugday ekmegi ve tereyağı
-2 hurma
Supersinnn, tostu beyaz ekmekten mi yaptın?13.04.2019-Muhteşem Programın 24. Günü:
- Kahvaltı (peynir, zeytin, yeşillik, ceviz)
- Ara (yoğurt, portakal)
- Akşam (tost, turşu, kakaolu süt)
- Spor: Didem Fitness 9. Gün + 2 mile Leslie Sansone's Walk at Home + 100 squat + 35 sn plank
24. günüm tamamdır.
Supersinnn, tostu beyaz ekmekten mi yaptın?
Canim sanirim benimde demirim ve b12 vitamin degerim düştü üzerine birde işlerin yoğunluğu sürekli uyumak istiyorum.sen takviye aliyor musun? Salı gunu dr gidip.kan vereceğim.bakalimtahmin ettim o kiloya ulaşmak istiyorum olacak mi:/
demir ve b12 vitamin değeri iyi olsaydi cabucak ulaşırdım.:/
zor veriyorum kilolara.. öle hırs yapıyorum ki .dişimi sıkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?