Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

He ay kız bende diyorum niye böyle dobişim gerçi hala dobişim 63cm ne
ahaha alemsin yaa
beybiii ben 2 yıldır düzenli ( arada düzensiz de olsa ) spor yapıyorum ve 81 kiloyken bile ağırlık çalışıyordum.. onun etkisi ciddi boyutta..her zaman herkese diyorum ağırlık çalışınn
arkadaşıma gittim set aldırdım 10 kiloluk kız halaaa yapacak 75 kilo ama görr nasıl kilolu benim 75lik halim daha sıkıydı tamamen sporla alakalı
insanlar sanıyorki iki dambıl kaldırınca erkek gibi kolları bacakları olacak
valla hiç öyle olmuyor
benim kollarım mesela 33 cmdi ve gerçekten çok kalındı
şimdi 28 cm ve daha sıkı

Haklısın valla kuzum hen zayıflamak istiyoruzhem de totoya zor geliyor spor yapmak.160 boya bu kiloyla ben seni canlı görsem 60 filan derdim.

13.04.2019-Muhteşem Programın 24. Günü:

- Kahvaltı (peynir, zeytin, yeşillik, ceviz)
- Ara (yoğurt, portakal)
- Akşam (tost, turşu, kakaolu süt)
- Spor: Didem Fitness 9. Gün + 2 mile Leslie Sansone's Walk at Home + 100 squat + 35 sn plank

24. günüm tamamdır.

Supersinnn, tostu beyaz ekmekten mi yaptın?

Merhaba şekersiz yaşayıp bir o kadar mutlu olan grubum nasılsınız hafta sonunuz nasil geçiyor.? Ben guzel dengeli bir kahvalti ile başladım.gune sonra evi soyle üzerinden toplayıp kızımı parka götürdüm ve uyutup spor yaptim. Didem fitnessa başladım 1.gunj bana hafif geldi sadece kol kaslarımi hic çalistirmiyordum o iyi geldi uzerine de 15 dk leslie ile yürüdüm.si.di aksam.yemegi hazirlayacagim

tahmin ettim o kiloya ulaşmak istiyorum olacak mi:/
demir ve b12 vitamin değeri iyi olsaydi cabucak ulaşırdım.:/
zor veriyorum kilolara.. öle hırs yapıyorum ki .dişimi sıkıyorum
Canim sanirim benimde demirim ve b12 vitamin degerim düştü üzerine birde işlerin yoğunluğu sürekli uyumak istiyorum.sen takviye aliyor musun? Salı gunu dr gidip.kan vereceğim.bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…