• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Ekmek yemedim bağırsaklar calisti😂😂 bu hafta artı geldik ikimizde duzelmemiz lazım bide ben takımıma borçluyum 2 haftadır bi sabit geldim bi artı geldim. Kahvaltı erken yapmak için erken kalktım ki 3 öğün yiyeyim.bu hafta eksiye düşerim artık umarım Nisan sonu hedefim 65ti
Aynen canım ekmek yemeyince wc işi çok kolay oluyo tecrübeyle sabit😂😂😂😂😂😂bn de bugün dedim 10 da kalkarım 😂😂😂 bi uyandım 7🙈🙈🙈🙈neyse hadi kalkayım bari dedim ama inannnn enkaz gibiyim dünkü antremandan sonra kardeşim ve eşi geldi, yemek çay hazırla bulaşıkları makineye doldur etrafı topla bittim ya😂😂

Aynen canım ekmek yemeyince wc işi çok kolay oluyo tecrübeyle sabit😂😂😂😂😂😂bn de bugün dedim 10 da kalkarım 😂😂😂 bi uyandım 7🙈🙈🙈🙈neyse hadi kalkayım bari dedim ama inannnn enkaz gibiyim dünkü antremandan sonra kardeşim ve eşi geldi, yemek çay hazırla bulaşıkları makineye doldur etrafı topla bittim ya😂😂
olsun cnm dayan ceremesini çekiyoruz ama haziranda ince bacakların olduğunu düşün.o zaman ne kadar mutlu olacaksın, ben de uyandım sırf bunun düşünüp geri kalktım 😁😁

olsun cnm dayan ceremesini çekiyoruz ama haziranda ince bacakların olduğunu düşün.o zaman ne kadar mutlu olacaksın, ben de uyandım sırf bunun düşünüp geri kalktım 😁😁
Dün sırtımı çektim junior kaslarım var bnm😂😂😂😂 bacaklarımçok inceldi, dün 8 den 12 kiloya çıktım onun hengamesi de var üstümde şuan😂

Kabin denemeleri😂😂😂

Eskiden hiç bişy üstüme olmazdı 🙈🙈🙈
B6EA29C6-2955-4A0C-B162-946AA24ECCF5.jpeg
7DC41D4D-F98A-468E-A3E6-61267EF3A7B4.jpeg

Back