Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Sabah kahvaltım 8.00
1 salatalık, 3 zeytin, 4 kaşık menemen,1 dilim süzme peynir,5 fındık

Öğlen 12.30
3yk yulaf ,1 su bardağı süt, 1 yesil elma,4 5 çiğ fıstık, tarçın, 1 tk kakao karışımı

Aksam 17.00
3 yk nohut,5 yk kuru fasulye, 3 kaşık menemen 1 kucuk kase yoğurt.

Hahhah bugün vakit kalırsa leslie yapıcam Biraz benim arkadaşım haftada 3 düzenli 2 ay leslie yaptı basenleri eridi kızın
Benimde basenlerim sorunlu bölge bir zamanlar sapsız üzümken günde 5 mil.yaptim.2 ay garanti yaptim cok cok fark etti. Koşmalı olduğu icin 5 mil super etki.gosteriyor.

Selam! Güneş yoksa modum düşüyor genelde ama yine de fena sayılmaz. Cumartesi günlerini severim. :)

İstikrarlı olunduğu takdirde çok faydalı oluyor Didem Fitness, tabii ardından da kardiyo. Sonuçlarını göreceğiz yani. :)

Afiyet olsun canim. Didem her gun ayrı bir bölgeyi.mi çalıştırıyor 1. Gun kol ve karinla başladık sen 9. Gündesin nasil.ilerliyor

Benimde basenlerim sorunlu bölge bir zamanlar sapsız üzümken günde 5 mil.yaptim.2 ay garanti yaptim cok cok fark etti. Koşmalı olduğu icin 5 mil super etki.gosteriyor.
Spor yapmak zor geliyor ne yapmam lazım? bacaklarimi eritmek istiyorum leslie haftada 3 bile iyi gelir aslinda

Gunes bir cikiyor bir kayboluyor burada yakalayinca gunesin disari cikiyorum. ben basen bölgemin şekillenmesini istiyorum biraz da alt karın. Insallah devam.ederim o kadar istiyorum.ki

Afiyet olsun canim. Didem her gun ayrı bir bölgeyi.mi çalıştırıyor 1. Gun kol ve karinla başladık sen 9. Gündesin nasil.ilerliyor

Teşekkür ederim. :)

Evet, genelde öyle oluyor, çok dengeli ilerliyor. Arada dinlenmeler de oluyor, ah bugün hiç yapasım yok dediğinde bir bakıyorsun o gün dinlenme. Efsane oluyor. :)

Bugün mesela karın kısmına yoğunlaştık bütünüyle, karnım yandı resmen ama çok iyi geldi. :)

Ben sayısını 25 er tane yaptim.benimde.kollarim.aciyor 1 litre ile basladim

Gunes bir cikiyor bir kayboluyor burada yakalayinca gunesin disari cikiyorum. ben basen bölgemin şekillenmesini istiyorum biraz da alt karın. Insallah devam.ederim o kadar istiyorum.ki

Sakın pes etme. Ben sonuçlarını almaya başladım bile. Dün bir pantolon giydim, göbek/karın kısmı bildiğin bosbol ki karnım hiçbir zaman öyle olmamıştı benim. Bir de popom da sıkılaşmaya ve şekillenmeye başladı. Nasıl mutlu oldum anlatamam.

Didem Fitness sonrası Leslie 10 numara. Birbirini tamamlayıcı bölümler bunlar. Biri olmadan diğeri eksik kalıyor.

Sen de sonuçlarını alacaksın, emin ol.

Hiç almadım şu ana kadar. Aslında ölçü almak bu hareketlerin sonucunu görmek açısından iyi olur, değil mi?
Aynen oyle,kilo sabit kalsa / artsa dahi inceliyorsan mezura ölçün de azalır. Ben 21 martta almıştım, 21 haziran gelsin atacağım aradaki farkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…